A+ A-

Bájos Bajkeverő 6. hét

2014.06 - 08.
Ákos korán reggel elutazott, és a hétvégéig távol lesz. Év eleji tovább képzésen kell részt vennie a cégénél.
Még meg sem kezdtük a közös életet, ő pedig máris magamra hagyott.
Fura volt egész nap egyedül lenni a lakásban. A délelőttöt azzal töltöttem, hogy felfedezőset játszottam, és átjártam minden helyiséget, és gondolataimba feledkezve álmodoztam a közös életünkről.
Négy után átjött Bogi, hogy ne unatkozzak annyira. Mindenféle dologról beszélgettünk, majd a téma szépen lassan kettőnk kapcsolatára terelődött, és mire észbe kaptam már ott lihegett a lábam között. Nyelvét puncimba mélyesztette, én a melleim simogattam, ő pedig végig szántott benne. Ujjaival barlangom mélyére hatolt, és gyors mozgással izgatott. Csiklóm pár perc alatt megadta magát nyelve játékának, és zihálva élveztem el. Ezután leállt, csak az ujjaival dolgozott.
A hálószoba franciaágyán élvezkedtünk. Ledobta a saját ruháit, majd puncijával a szám fölé hajolt, én pedig nekiestem. Két ujjal ismét bennem volt, és én sem tétlenkedtem.
Két ujjam én is belé toltam, nyelvemmel csiklóját izgattam, ő pedig a képembe robbant. Az egész teste remegett, és elélvezett.
Én szinte vele együtt értem ismét fel, és ujjai kitartó munkájának hála ismét elélveztem. Hatalmas erővel tőrt rám, szétáradt a testemben, és percekre lebénított. Nagyon jó érzés volt.
Legalább annyira élvezem vele a szexet, mint Ákossal. Bogi a legjobb barátnőm, és ami köztünk kialakult, az több barátságnál. Titkos viszonyunk izgalmassá teszi a szürke hétköznapokat, és olyan örömöt okozunk egymásnak, amit más nem tud.
Pár perccel utánam ő is elélvezett. Kéjes nedve végig folyt a csuklómon, az arcomba csöpögött. Kihúztam ujjaim lüktető puncijából, és belenyaltam. Érezni akartam az ízét a számban, illatát az orromban...
Feküdtünk még egy ideig egymás mellett, aztán ő felöltözött, és elment.
Másnap reggel Misi telefonhívására ébredtem. Azért hívott, mert az egyik öregnek eléggé megtetszettem, és szeretett volna egy extra, személyes menetet. Én persze nemet mondtam, és elmagyaráztam neki, hogy vége. Soha többet nem fogok senkinek sem a kedvére tenni. Szeretem Ákost, és fontos nekem. Nem fogom ezt az egészet pár forintért kockára tenni. Igyekezett meggyőzni, de nem hagytam magam, és végül megértette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:28
Egynek elmegy.
#6 Rinaldo 2014. 08. 15. péntek 07:06
Számithatot rá,hogy ez lesz.
#5 sztbali 2014. 08. 13. szerda 15:48
A negatív fordulat bekövetkezett. Szerintem bőven lehet még folytatni, nekem még mindig nagyon tetszik.
#4 papi 2014. 08. 13. szerda 09:21
Nem az igazi, kicsit eltér az eddigiek stílusától.
#3 gyuri0926 2014. 08. 13. szerda 07:34
Nekem nem tetszik , az erőszak miatt ....
#2 zsuzsika 2014. 08. 13. szerda 07:03
Jobb mint az előző rész.
#1 Törté-Net 2014. 08. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?