A+ A-

A szanatórium 1. rész - Megérkezés

Az öreg Greyhound busz erőlködve kapaszkodott fel a kanyargós hegyi úton. Azt hittem, csak a régebbi
filmeken létezik, de itt köhögött alattam. Nagyon fáradtnak éreztem magam, bár egy kicsit sikerült aludnom.
Már nagyon kellett pisilnem és a betétemet is ki kellett volna már cserélnem. Lassan felálltam a nem túlzottan kényelmes ülésről, és ahogy a busz teteje megengedte, egy nagyot nyújtózkodtam. Az ősz hajú néger sofőr a visszapillantó tükörből nézte a mellemen megfeszülő pólómat. Sajnos az ég nem áldott meg nagy mellekkel. Jóindulattal is csak átlagosnak lehetett mondani őket. Úgy látszott az öregnek mégis tetszettek. Lenéztem, és a mellbimbóim majdnem kiszúrták a vékony anyagot.
- Na legalább jó napja van az öregnek - gondoltam és előre mentem hozzá. Ahogy közeledtem hozzá az öreg szemmel láthatóan zavarba jött.
- Mikor érünk Lexingtonba? - kérdeztem és úgy helyezkedett, hogy minél jobban lássa a pamut póló alatt kirajzolódó melleket. Az öreg mohó pillantásokkal tapogatta végig a melleimet. Ha kinyújtotta volna a kezét, megmarkolhatta volna az előtte domborodó kebleket. Arra gondoltam, hogy mióta Dáviddal, a barátommal szakítottam, nem volt férfi a combjaim között. Be kellett érnem az ujjaimmal, és ha változatosságot akartam elővettem a vibrátorom.
- Még fél óra kisasszony - igyekezett az ősz hajú sofőr udvarias lenni.
Egy mosollyal megköszöntem és lassan visszamentem a helyemre. A hosszú utazás alatt lassan elfogytak az utastársaim. Alig tízen voltak már csak a buszon. Visszaültem a helyemre és kibámultam az ablakon. Nem hittem volna, hogy Kentucky-ban ilyen szép helyek vannak.
Eszembe jutott volt főnököm, aki igyekezett tapintatosan közölni velem, ki kell hogy rúgjon, mert nem megy a cégnek és le kell építeni az embereket. Közben egész idő alatt a melleimet bámulta. Biztos szerette volna megmarkolászni őket. Soha nem értettem a férfiak, mit bámulnak a melleimen, melyek nem voltak sem különösen nagyok és kissé lógtak is.
Ennek ellenére utáltam a melltartót. és ha tehettem nem is vettem fel. Sokszor elgondoltam, mi lett volna, ha a főnök engem is megdug az asztala tetején, mint Sally-t. A hülye tyúk mindenkinek eldicsekedett vele. Bezzeg ő maradhatott, pedig szerintem én jobban végeztem a munkámat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 ata41bota 2014. 04. 21. hétfő 08:30
kellemes olvasmány volt
jó volt az erotikája és a fogalmazása
#4 A57L 2013. 07. 1. hétfő 08:43
Nem rossz.
#3 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:01
Nem rossz, de lehet még fejlődni
#2 Rinaldo 2012. 12. 13. csütörtök 08:10
Túl vontatott.
#1 Törté-Net 2012. 12. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?