A+ A-

Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 2. rész

Lihegve pakoltuk ki a szatyrokat harmadik körre is az autóból, a készülődés izgalma borzolta az érzékeinket. A konyhában rogytunk le egy hideg üdítő mellé, miközben Evivel végigsiklott a tekintetünk a szerzeményeinken. Minden helyet elfoglaltak a nagy bevásárló központból hazahordott dolgok. Határozottan meg voltunk elégedve azzal, amit láttunk.
A húgomék a szervezés részét magukra vállalták, így két várakozással teli nap után ott álltunk a titkos bulink előtt. Egyetlen zavaró dolog keserítette meg ezt a csodálatos időszakot, Erik aki most, hogy a szüleim nem voltak odahaza, szinte folytonosan ott lebzselt. Egy idő után mindenbe kezdett beleszólni, ami kissé zavaró volt, megpróbált felügyelni ránk az idősebb jogán.
-Szoktál te buliba járni öcskös?- kérdezte tőlem, kora reggel. Erik képes volt egy szál bokszerben a konyhapultnál támaszkodni, miközben kávéval a kezében siklott végig rajtam a tekintete. Melegem lett miatta nem is kicsit, már csak a látványától is felforrósodott a bőröm, az arcom enyhén lángolni kezdett, és valahogy a levegőt kapkodva kezdtem el belélegezni, akár egy asztmás. Azon kívül megalázó volt számomra az öcskös megszólítás, olyan lekicsinylő, semmibe vevő.
- Néha -válaszoltam, miközben igyekeztem elrejteni a hangom remegését.
- Még sosem láttalak egy szórakozóhelyen sem. Miért nem jársz el Evivel? - kérdezte, miközben lassan kortyolta a gőzölgő kávéját. Hiányosan voltam öltözve én is, olyan otthonosan, az alsón kívül csak egy kis trikót viseltem. A karom megfeszült miközben szeleteltem a szalámit a reggelihez, mivel Evi, a fürdőszobába menet bekiáltott hozzánk, hogy én vagyok a soros a reggeli készítésben.
- Nagyon hasonlítasz- jelentette ki Erik, amitől a kezemben megállt a kés egy pillanatra.
- Hogyan? - kérdeztem vissza.
-A húgodra, nagyon egyformák vagytok. - Miközben ezt mondta Erik, oda jött az asztalhoz, hogy letegye a csészét. A közelségétől megremegett a kezem a kés éle pedig, beleszaladt a mutató ujjamba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 guymiki95 2015. 04. 8. szerda 09:06
Remek sztori!
#5 stallionhunk 2014. 03. 31. hétfő 21:48
Almodóvar megfilmesíthetné "A nő bennem" ( La mujer en mí) címmel smile
#4 papi 2014. 03. 12. szerda 14:18
Nagyon jó
#3 Aelm 2011. 06. 9. csütörtök 06:12
Már a negyedik részt írom...
#2 v-ir-a 2011. 06. 8. szerda 21:50
remélem lesz folytatása még...
#1 Törté-Net 2011. 06. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?