A+ A-

Megcsaltam a férjem

Szilvinek hívnak, és harminc éves voltam, amikor a történet megesett. Akkor már több mint hat éve éltem házasságban a férjemmel, és volt két gyermekem is. A szülések ellenére nem volt rossz alakom, de a melleimen meglátszott a szoptatás: mindkettő megereszkedett egy kissé. Amúgy nincsenek nagy melleim, de a férjemnek és a barátomnak nagyon tetszenek így is. Csípőm is picit szélesebb az átlagnál, de ez inkább formásabbá tette az alakomat, nem lehet azt mondani, hogy nagy a hátsóm.
Nagyon jól kijöttem a férjemmel, és nagyon szeretett ő is. De volt egy kollégám, akivel sokkal szebbnek láttam mindent. Vele nem a hétköznapok problémáiról beszélgettünk, hanem mindig csak pozitív dolgokról. Zsoltnak hívják. Nem egy modell alkat ő sem, de elég vonzó számomra ahhoz, hogy elindítsa a fantáziámat. Hosszú beszélgetések után, egyszer megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha megcsókolna. Erre én odahajoltam hozzá, és felkínáltam a számat, és ő meg is csókolt, hosszan, szenvedélyesen. Aztán egy picit riadtan visszahúzódtam tőle, mert nem éreztem biztonságban magamat a munkahelyünkön, hiszen bármikor ránk nyithatták volna az ajtó. Aztán a későbbiekben egy - egy csók volt köztünk, és néha, amikor közel került hozzám, akkor megsimogatta a fenekemet, vagy az arcomat cirógatta.
Egyszer azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretné velem a dolgot. Én nagyon kívánatosnak tartottam őt, de a munkahelyi szexre nem vágytam. Elkezdtünk tervezgetni, hogy egy tanfolyamra kell mennem, ami két napig tart, és mivel Budapesten lesz, így ott fogok aludni. Meg is terveztünk gondosan mindent, ő lefoglalt egy szobát részünkre, és izgatottan vártuk a "tanfolyam" kezdetét.
Nagyon gyorsan teltek a napok, és már itt is volt az indulás ideje. Otthon elbúcsúztam férjemtől, aki megjegyezte, hogy most milyen jó lesz nekem, mert a pasimmal bulizhatok. Mintha sejtette volna az egészet. Aztán a vonaton már mint két szerelmes, úgy csókolóztunk, és a amikor kettesben maradtunk a fülkében, akkor megsimogatta a melleimet. A nagyon kellemes érintés, és az izgalom hatására mellbimbóim megkeményedtek, de azt mondtam Zsoltnak, hogy legyen türelmes, már nem kell sokat várnia.
Mikor megérkeztünk a szobánkba, ledőltem az ágyra. Zsolt mellém feküdt, és elkezdett csókolgatni, majd a melleim simogatásához kezdett. Amikor már érezte, hogy a mellbimbóim majdnem átbökik a ruhámat, abbahagyta, és azt mondta: Ideje megfürdenünk, de azt külön akarja. Bementem a fürdőbe, és alaposan megmostam magam. Puncim Nem borotváltam, így arra nem kellet figyelnem, hogy borostás - e. Megtörölköztem, és felvettem egy szexi tangát, egy hozzá illő csipkés melltartóval, majd egy harisnyát, és egy harisnyatartót. Befújtam magam a parfümömmel, és felvettem egy fürdőköpenyt. Kimentem a fürdőből, és most Zsolt ment be. Nem sokára ki is jött, rajta is fürdőköpeny volt.
Odafeküdt mellém, és elkezdte a hajamat és az arcomat simogatni. Becsuktam a szemem, és átadtam magam az élvezetnek. Lassan kibontotta a köntösöm, miközben folyamatosan csókolgatta a nyakam, és simogatta az arcom. Nagyon jól esett ez a sok kedvesség. Amikor lekerült rólam a köntös, meglepődött, mert nem számított ilyen izgató csomagolásra. A hasamat csókolgatta, majd a lábamat vette kezelésbe. Levette a köntösét, és csak egy alsónadrág volt rajta, amit nagyon szexisnek láttam. Amikor a lábaimmal végzett, óvatosan hasra fektetett, és elkezdte a hátamat nyalogatni, amitől éreztem, hogy beindul bennem valami visszafordíthatatlan. Egyre lejjebb haladt, és amikor a fenekemhez ért, legszívesebben ráugrottam volna, annyira beindított. Kikapcsolta a melltartóm pántját, lassan megfordított, hogy a hátamon feküdjek, és elkezdte gyúrni a melleimet. A hasam csókolgatása után egyre lejjebb haladt, és amikor a puncimhoz ért, már nem bírtam tartani magam, hangos sóhajok mellett elélveztem.
Pár pillanat múlva feleszméltem, és úgy éreztem, hogy tartozom neki, ezért a gyönyörű élményért. Elkezdtem simogatni, és csókolgatni felsőtestét, majd a mellbimbóit harapdáltam. Ez nagyon tetszett neki. Közben kezemmel a szerszámához közelítettem, és finoman végigsimítottam. Nagyon meglepődtem, mert férjem 16 centije után az ő mérete nagyon nagynak tűnt, kb. 20 cm lehetett. Nem volt még dolgom ekkorával. Ki is hámoztam őt az alsónadrágjából, és elkezdtem puszilgatni, csókolgatni a szerszámát. Egyre gyorsabban vette a levegőt, és arra kért, hogy a számmal fejezzem be a műveletet. A szopást nem nagyon kedveltem, főleg azt a részt nem, amikor elélvez egy férfi, mert a sperma ízét ki nem állhatom, de nem tudtam nemet mondani, és bevettem a méretes szerszámot. Megfogta a fejem, és elkezdte ütemesen mozgatni, de sajnos egyre beljebb akarta nyomni a számban a szerszámát, amit nem akartam, és inkább a kezemmel elégítettem ki. Amikor elment, láttam az arcán a csalódottságot, hiszen az én élvezetem után ő többre vágyott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (277 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 sikamika 2013. 03. 23. szombat 14:14
szerintem jo kis sztoy. . .
#20 pölös 2007. 11. 9. péntek 23:35
Én is megcsaltam a barátnőmet, mert bolt szeretőm, akit keféltem és anyámmal pedig rendszeresen kefélek, mert jól esik!
#19 gyuri 2007. 09. 2. vasárnap 15:58
Faszság ne akarjon az félre kefélni aki utálja a geci ízét, nem kedveli az anált
#18 jani 2003. 08. 16. szombat 09:31
Ez egy hülyeség !!!
Gyengécske fantizás van.
#17 Rambo 2003. 04. 9. szerda 10:30
Így olvasni jó, de hogy ez a valóságban is megessen... +1 Béta mellé. A börtönben majd megtudják,mi a HIV biztos előejele (forró lehellet a tarkón,erős nyomás a végbélben)...
#16 p 2003. 03. 20. csütörtök 02:17
IZGATO.
#15 Joe 2003. 02. 12. szerda 14:34
Csajom megcsalt egy olyan sráccal aki szerintem meg sem érdemelte volna a nőmet. Kár, hogy a csajom nem ilyen "kellemes" élményekkel gazdagodott.
Amelyik ribanc félrekúr, az meg is érdemli, hogy kurvaként bánjanak vele.
#14 mirmúr 2003. 02. 12. szerda 02:38
Nagyon kemény story, de nekem tetszik ;)

10 pötty
#13 Ajaj! 2003. 02. 9. vasárnap 23:30
Melyiktől kapott HIV-fertőzést?
#12 Béla 2003. 02. 9. vasárnap 16:58
Elég béna dolog megerőszakolni valakit, majd a bizonyítékot odaadni a férjének. Kicsit szívás lesz a bíróságon, de mondjuk azt megérdemlik, amit a börtönben kapni fognak.
#11 Cicc 2003. 02. 9. vasárnap 14:40
és megvan még a kazetta?
Legalább a pénz felét megkaphattad volna.....:)
#10 johnnyq 2003. 02. 9. vasárnap 11:36
Hányszor élvezett el ez a Zsolti egymás után? Én legalább 5-6 ot összeszámoltam......hmmm valamit sejthet ez a fickó egy pár óra leforgása alatt. Elgondolkodtató! :-))))
#9 tamás 2003. 02. 8. szombat 15:55
Hol lehet megvásárolni a filmet?(dvd is meg van?)
#8 celler 2003. 02. 8. szombat 05:54
Szerintetek igaz a sztori?Ha engem dugna meg három ilyen fasz hát még a mrslakokat is rájuk uszitanám.
#7 TheChronic 2003. 02. 7. péntek 16:11
Az eleje nagyon rossz,pl."nem szeretem az anális dolgokat",meg szopni sem hajlandó.
Na az ilyen meg is érdemli!
A második fele nagyon vad és perverz,igaza van zulu-nak,erre sok nö azonnal elélvezne,de társaságban persze lefikázzák.
Simán elhiszem,hogy egy csaj írta,mert ilyen vad és eröszakos sztorikról sokkal inkább a nök álmodnak.Mindenesetre jó.
#6 Herr Oberbef. 2003. 02. 7. péntek 14:06
ehe-ehe-ehe
#5 zulu 2003. 02. 7. péntek 12:15
Titkon sok nő vágyik ilyesmire képzeletben, mert felizgatja őket. De a valóságban csak annak jön be akinek önszántából is mehetne a dolog.
#4 Rambo 2003. 02. 7. péntek 11:55
Bazzee, ez szabályos nemi erőszak... :-((
#3 biglacus 2003. 02. 7. péntek 10:03
Borotválatlanra tanga?
széééép...
#2 Ildica 2003. 02. 7. péntek 07:22
Félig olvastam el...tovább nem volt kedvem...régiii írók,fordítók,hol vagytok??:-(