A+ A-

Évforduló 1. rész

- Szívem! Már becsomagoltam a samponomat, előkeresnéd a táskámból? - kiabált ki a feleségem Kriszta a zuhany alól.
- Hát persze... - válaszoltam és kutatni kezdtem a gondosan összecsomagolt utazótáskánkban.
Törölközők, nadrágok és pólók között, valahogy nem akadtam a samponra, a táska legmélyén azonban egy furcsa állagú és alakú tárgy akadt a kezembe. Nem véletlenül volt gondosan a táska legeldugottabb zugába rejtve, amikor kíváncsiságból kiemeltem teljesen elkerekedett a szemem a csodálkozástól. Egy nagyjából 20-21 centi hosszú, vaskos, műanyagból készült, az alján tapadókoronggal ellátott, fekete dildót tartottam a kezemben.
Krisztát nem mondanám prűdnek, az ágyban sosem volt problémánk, de akármennyire jól ismerem, nem tudtam, hogy segédeszközöket használ. Megvallom őszintén, legelső felindulásomban kezdtem féltékeny lenni erre az élettelen játékszerre, a következő percben azonban elképzeltem, ahogy Kriszta a csupaszra borotvált puncijába tömködi és elszállt a féltékenységem. Sokkal jobban felizgatott a gondolat, mint amennyire féltékeny voltam, legszívesebben azonnal követtem volna a zuhany alá, és jó keményen megkeféltem volna.
- Szívem! Mi lesz már azzal a samponnal, mi tart ennyi ideig? - riasztott fel a fantáziálásból, így gondosan visszacsomagoltam a dildót, gyorsan megkerestem a sampont (továbbra sem volt könnyű megtalálni) és mintha mi sem történt volna, bevittem neki a zuhanyzóba.
Mindketten 32 évesek voltunk, éppen az 5 éves házassági évfordulónk megünneplésére készülődtünk egy vidéki termálhotelben. A gyereket erre a négy napra a nagyszülőknél hagytuk, azt terveztük, hogy ez a hétvége csak a miénk lesz, egy hároméves eleven fiú mellett ugyanis nagyon nehezen tudtunk időt szakítani egymásra. Alig vártam már ezt a hétvégét tudtam, hogy Kriszta is ki van már éhezve egy kis együttlétre, engem pedig testének meztelen látványa is felizgatott. Kriszta ugyan túl volt már a harmadik x-en és egy szülésen, teste talán még kívánatosabb volt, mint évekkel ezelőtt. Hosszú szőke haja, húsos szája valószínűleg minden korombeli férfinak tetszettek, az én kedvencem azonban feneke és mellei voltak. Nagy, körte alakú mellei kicsi, érzékeny bimbókkal, egy kis izgalom hatására egyből az égnek álltak, feneke pedig kerek, amelybe olykor-olykor nagyon szívesen kapaszkodott bele az ember.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sikamika 2012. 07. 28. szombat 13:52
folytasd!!! kurva jo!!!
#3 500714 2010. 12. 17. péntek 14:48
Könyörgünk folytasd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2 500714 2010. 10. 24. vasárnap 16:33
Nagyon várjuk a folytatást Éva és Attila
#1 Törté-Net 2010. 10. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?