A+ A-

Egymásra utalva - Édes együttélés

Történetem 15 éves koromban kezdeném mikor életünk tragédiája megtörtént.
Szüleim hazafelé tartottak éppen mikor egy részeg útjába kerültek, és frontálisan ütköztek vele. Mindaddig a napig nagyon jó anyagi körülmények között éltünk szüleimmel. Egy hatalmasnak nevezhető házban (250m2 két emeleten). Nagyszüleink korán meghaltak mindkét ágról így közeli rokonaink nem voltak.
Szüleink halála miatt egyedül maradtam bátyámmal, Zolival, aki mindig is imádott, mint a kishúgát. Így nem is volt kérdés kihez kerülök úgymond árvaként. Szüleim halála után egy percet sem habozott, jelentkezett gyámomnak és ügyvédünknek hála a hagyatéki tárgyalásokkal ez is lezárult.
Zoli 22 éves volt akkoriban és dolgozó férfiként külön élt a barátnőjével, de még a temetés előtt feladta albérletét és haza költözött családi házunkba.
Szüleink házában laktunk és attól függően, hogy Zoli egyedül tartott el, egész jó anyagi körülmények között éltünk. Annak érdekében, hogy ez ne változzon bátyám mindent megtett napi 14-15 órát is dolgozott, magával már nem is törődött és a kapcsolata is ráment.
A munka kitöltötte az életét és már szórakozni sem járt, így nem is ismerkedett senkivel.
Ami szabadideje volt a házkörüli munkák emésztették fel.
Így éltünk., éldegéltünk.
A 17. születésnapomra, szervezett nekem egy kis meglepetés bulit, szűk baráti társaságban.
Igazán jól éreztük magunkat és mikor elmentek a barátaink, mi folytattuk.
Éreztem, hogy sokat ittam, de az ő feje sem volt már tiszta és elkezdtünk táncolni. Zoli egy ideig velem tombolt de mondta hogy elfáradt és hátradőlt a kanapén.
Én tovább tomboltam, de mikor egy lassabb szám kezdődött lassítottam mozgásomon és testem simogattam a zenének átadva magam. Láttam, hogy tetszik neki és én tovább produkáltam magam. Elkezdtem kihangsúlyozni táncommal testem vonalait, mire én még jobban bepörögtem.
Zolit sem hagyta hidegen, mert látszott hogy éledezni kezdett a szerszáma, és elkezdte masszírozni magát a nadrágon keresztül.
Ez a látvány még jobban kihozta belőlem az ördögöt, beleültem az ölébe és elkezdtem a fenekemmel kavarni a dudoron, nem törődve a következményekkel.
Isteni volt és éreztem, hogy egyre jobban a hatalmába kerít az élvezet.
Egy ideig szótlanul tűrte de benyúlva a szoknyám alá elkezdte simogatni a puncim.
Egyre jobban benedvesedtem és éreztem, ahogy a másik kezével elkezdte kigombolni a nadrágját.
Egyre jobban felizgatott érintése, ujjai cikázása a puncim körül. Izgalmi állapotomat jelezve, ajkamat kéjes sóhajok hagyták el, és vadul elkezdte csókolni a nyakam. Szívem majd kiugrott a helyéről úgy kalimpált
Testem görcsös rángásba kezdett, a pia és az élvezet hatására a külvilág megszűnt létezni számomra. Ujjai, ami eddig kampóként izgatta barlangom belső falát, felváltotta kőkemény szerszáma.
Melleimet átfogva magához húzott, és csípőét mozgatva vadul mártogatta bennem dorongját.
Fejemet hátrahajtva, vadul csókoltuk egymás száját, míg testünk, izzó vágytól gyötörve végleg megpihent.
Heves lélegzetvétel között dőltünk a kanapéra és ölelkezve elaludtunk.
Másnap reggel mikor felkeltünk mindketten megdöbbent tekintettel néztünk egymásra és szótlanul mentünk zuhanyozni, én az emeletre Zoli pedig a földszinti fürdőbe.
Mindketten kerültük egymás társaságát és próbáltunk a házimunkába menekülni.
Én az emeletet takarítottam, Zoli pedig kint a ház mellett végezte a kerti munkákat.
Közöttünk lévő kerülő mozzanatok jövő hét vasárnapig tartott, mikor Zoli bejött a szobámba és megbeszéltük hogy az éjszaka csodálatos volt de meg nem ismétlődhet, és legfőképpen nem beszélünk senkinek róla.
Pár hét után visszatért a megszokott életünk.
Két hónap múlva történt Zolival egy autó baleset.
Zoli főnöke közölte velem a hírt hogy balesete volt és most éppen műtik.
Mintha a világ dőlt volna össze bennem, mert szüleim elvesztésére gondoltam. Egymáson kívül nem volt senkink.
Mikor bementem a korházba Zoli már az intenzíven volt és az orvosok mondták, hogy megkellett, műteni a lábát, a jobb kezét és három bordája is eltörött, de megnyugtattak hogy az állapota kielégítő. Végigsírtam az egész estét és másnap megint bementem a korházba. Szörnyű volt látni, ahogy ott feküdt összetörve, és tehetetlennek éreztem magam.
Mikor hazaengedték a korházból, akkor tudtam megnyugodni egy picit, és próbáltam megkönnyíteni a felépülését.
Talán még az agyára is mentem egy picit, mert szinte minden percben ott voltam mellette figyelve minden mozdulatát.
Mindenben próbáltam segíteni neki, mert sérülései miatt nehézkes volt a mozgása.
Annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjam ellátni mellette aludtam.
Mikor rendbe jött az együtt alvás megszűnt és visszaállt a régi rend, vagy legalább is látszólag, mert érezhető volt közöttünk az a láthatatlan kapocs, ami nem a testvéri szeretetből fakadt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 zoltan611230 2018. 01. 17. szerda 08:34
A lelkirésze nagyon ki bontakozott ..de ez nagyon jó .
#19 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:37
10 Pont!
#18 zoltan611230 2014. 04. 13. vasárnap 01:11
Jozsika
#17 listike 2014. 01. 10. péntek 19:30
Nagyon tetszett. Gratulálok a Szerzőnek.
#16 A57L 2013. 10. 25. péntek 04:35
Egész jó.
#15 papi 2013. 06. 11. kedd 05:21
Joooooó
#14 Noisar 2011. 03. 24. csütörtök 20:01
Nagyon jó.
#13 sihupapi 2009. 12. 2. szerda 02:16
pontifex irjál és ne dumálj
#12 sarmos 2009. 11. 8. vasárnap 05:40
jo
#11 fiesta14 2009. 11. 6. péntek 18:47
inkább a lelki része bontakozik ki a sztorinak mint a sex de igy is jó
#10 Fuxy 2009. 11. 5. csütörtök 20:03
Nagyon jó :)
#9 Zoli bácsi 2009. 11. 5. csütörtök 07:21
Kedves Pontifex!
Nem feltétlenül mindig a hibáit kell nézni egy sztorinak. Néha nem ártana, ha a történet mondanivalójára (tartalmára) is figyelsz. Valóbban vannak benne (elírások) hibák de nem kell belőle tragédiát csinálni, mert a történet elején olvasható volt hogy volt elég.
Nem kötözködni szeretnék veled, de igazat adok abban Józsefnek, hogy ez nem a szépirodalom helye. Abban meg neked, hogy törekedni kell afelé.
Mindenki elindult valahonnan és csak egy idő múlva derül ki merre is tart. (Remélem érted, mire gondolok.)
#8 Pontifex 2009. 11. 3. kedd 23:33
Kedves Józsi!Valószínűleg nem olvastad a hozzászólásaim jelentős részét,ha ezt írod.Én nem kötözködök,hanem csak akkor szólok negatívan amikor ilyen és sajnos sokszor még rettenetesebb írásokat tapasztalok!Ne akard azt mondani,hogy erotikus (de akár pornó!) irodalomban a silány fogalmazás és a pocsék helyesírás az OK.Tudtommal nem hülyék vagy bunkók számára készül ez a honlap.Elnézést a kifakadásért,de ne az igénytelenséget védjük mindenáron!
Amúgy pedig egyáltalán nem kötözködök mindenkivel sőt senkivel sem.Jó pár olyan írás van amit kifejezetten dicsértem(!!!),mert volt miért!A fenti rettenet viszont pocsék!!!
#7 Józsi39 2009. 11. 3. kedd 22:16
Pontifex!
Volt már olyan amibe nem kötöttél bele? Te mást nem csinálsz csak kötözködsz mindenkivel. Olvastam az eddigi kommentjeidet is, hét tudod de egy rémes alak vagy. Ezen az oldalon nem a magyar nyelv szépségét kell keresni. Az nem itt van. Itt csak egszerűen fogalmaz mindenki. Ha nem tetszik vagy ne olvasd vagy írjál jobbat. Egyébként jó volt.
#6 Craig 2009. 11. 3. kedd 03:52
A gond az, hogy néha az egyszerűbb, az jobb. Egyszerűbb mondatokat. Nincs szükség nyakatekert kifejezésekre, mert csak belegabalyodsz.
#5 Pontifex 2009. 11. 2. hétfő 23:35
Ez egyszerűen olvashatatlan! Kitti te hány éves fiúcska vagy?Nem megyek bele azokba a marhaságokba,amit egy tizenéves lány már nem írna le - abból következően,mert már tudja,hogy nem úgy van,de ide idézek szó szerint valamit: "testünk, izzó vágytól gyötörve végleg megpihent" - ez a magyarul tudó ember számára azt jelenti,hogy belehalt a vágy gyötrelmeibe! Ez rendben is volna csak azt nem értem,hogy ezek után miért gyötörted tovább szép magyar nyelvünket? Igen, nem a story sivársága a legnagyobb bűnöd (az csak bocsánatos!),hanem,hogy kegyetlen módon kerékbe-törted a magyar nyelvet! Ne tedd többet!
#4 2009. 11. 2. hétfő 17:21
háááát.........
#3 Törté-Net 2009. 11. 2. hétfő 12:58
Javítva, elnézést, felkerült egy új történet.
#2 Caveman 2009. 11. 2. hétfő 03:50
Ez a történet is volt már egyszer.
#1 Törté-Net 2009. 11. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?