A+ A-

A szűz asszony 8-9. rész

Leléptem az ágyról és a fürdőszobába futottam, Maurice utánam. Meggyújtottuk a lámpát és én boldogan merültem a kád hűs vizébe. Maurice is levetette pizsamáját, és velem szemben ő is a kádba ült. Először láttam ilyen közelről és teljes megvilágításban meztelen férfitestet. Szép volt és izgató. Maurice-nek kisportolt, karcsú, napbarnított teste volt, csupa izom. Ez a látvány és a simogatás újra izgalomba hozott. Megfordultam a vízben és Maurice karjaiba feküdtem. Ő a karjaim alatt átnyúlt, két tenyerébe vette melleimet, és nyakszirtemet csókolgatta.
- Gyönyörű nagy melleid vannak! - suttogta, miközben forró ajkai a fülemhez értek. Megborzongtam a kéjtől, kissé feljebb csúsztam, és az altestére ültem, amely ismét keményedni kezdett. Így izgattuk egymást egy ideig, miközben csípőmben megnevezhetetlen, édes bizsergést éreztem. Ezt nem éreztem soha sem Ninon, sem a férjem mellett. Egészen hátrahajoltam és izgalmamban Maurice fülcimpáját harapdáltam. Alteste ettől a játéktól rohamosan elkezdett nőni és dagadni. Maurice kilépett a kádból, hatalmas, vastag dorongja egyenesen meredt előre combjai közül. Tágra nyílt szemekkel csodáltam meg azt a ragyogó és izgató jelenséget.
- Van vazelined?
- Van - suttogtam elfulladva a kéjtől. Levettem a polcról a tégelyt, s átadtam; kívánságára előrehajoltam, a két kezemmel megkapaszkodtam a kád szélében. Lábaimat kissé széttettem; Maurice bevazelinezte a végbélnyílásomat, kemény hímveszszőjét odaillesztette és lassan, fokozatosan tövig nyomta. Az első lökés még mindig fájdalmas volt, de aztán a megolvadt vazelintől mindketten síkosak lettünk, úgy, hogy a többi lökés már kellemes kéjt okozott. Alig bírtam állni, annyira reszketett a térdem a kéjtől. Amikor Maurice nagyra nőtt, vastag dorongja tövig bennem volt, csaknem olyan érzésem volt, mintha a hüvelyemben lenne. Erőm teljesen elhagyott, az volt az érzésem, hogy ha Maurice erősen át nem fogja csípőmet, összeesem.
- Maurice!... megőrjítesz! - hörögtem. - Jobban nyomd belém! Még! Még! Jaj, de jó vagy! - Úgy éreztem, mintha tüzes vasat nyomkodnának belém. A szokatlan izgalomtól csiklóm is megmerevedett, amikor a kéjtől káprázó szemekkel a hasam alá néztem, láttam, mint ágaskodik ki szőrős vénuszdombom mögül. Szerettem volna, ha sokáig maradunk így. Arra gondoltam, jó lenne reggelig így maradni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 9. szombat 11:08
Egyre jobb ez a sorozat.
#5 feherfabia 2014. 10. 28. kedd 05:52
10P
#4 zsuzsika 2014. 04. 11. péntek 11:32
Jó.
#3 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:02
Nekem is.
#2 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:47
nekem tetszik
#1 Törté-Net 2009. 09. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?