A+ A-

A csillagon túl 2. rész

Az a hét nagyon lassan telt el. A munka, a kliensek a Nefertiti salon hangulata, szépsége ugyanúgy meg maradt, várva a klienseket akik mint mindíg most is jöttek szép számával. Kristian a pultnál, a lányok a kabinetjükben sürögtek-.forogtak. Látszólag semmmi nem is változott, kivéve azt a fiatal embert, azt a szívet, amit elrabolt a szerelmes férfi , és azt amelyiket ugyanaz dobott a semmibe, egy pillanat alatt. Kristian számára nem is volt még mindíg tisztázva a dolog, hogy miért történtek így a dolgok, de mivel számára a hűség valóban fontos volt, így nem is várt magyarázatot. Ha meg tette egyszer meg teszi ismét. Keservesen és fájóan mondogatta magában. A szakítás bizony le verte, meg gyengítette. A lányoknak el mondta mi történt, akik sajnálták érte a férfit. De eggyütt érzésen kivűl mást nem igazán tudtak neki nyújtani. Valahogy volt eddig, lessz az majd ez után is. Senki nem tudta mit kellene tenni, hogy Kristiant jobb kedvre derítsék. Laura relaxációs masszázst ajánlott neki, Karolin teát hozott, de végül mindenki rájött arra, hogy jobb lessz ha békén haggyák. A tenger is magától csendesedik hatalmas háborgásából, így csak remélték, hogy a salon tulajdonosa is hamar túlteszi magát a történteken, s idővel megnyugszik.
Persze Kristian igyekezte nem mutatni fájdalmát, mindenkihez volt egy kedves szava, egy mosoly a távozó vendégekhez, de valójában csak a kolléganői tudták, hogy szomorú. Nagyon szenved, hisz ismerték milyen amikor nevet és milyen amikor sír. Sírásból viszont elég jutott neki, mert zokogott ismét egy szerda reggelen mikor sms-e érkezett.:
Sajnálom a történteket, remélem hogy jóvá tudom ezt tenni .Ha vissza jöttem mindent helyre hozok.
Szeretlek, és kérlek bocsáss meg. Kristof.
Ezzel csak egy tőrt érzett az amúgy is meg sebzett szívében, és ki akadt rajta. Nem válaszolt vissza, jobbnak látta, hogyha semmilyen reakciót nem mutat feléje. Akár haragszik, akár csak egy semleges üzenetet küldött volna, akkor talán az már azt jelenténe, hogy még van remény.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.57 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 mark 2008. 12. 2. kedd 18:41
A történet jó de hol a többi része????
#2 Gróf úr 2008. 11. 25. kedd 15:31
A helysírás elég gyenge volt, de a történet aranyos.
#1 Törté-Net 2008. 11. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?