A+ A-

Ó, azok a mellek...! 3. rész

Fordítás
Eredeti történet: "Katy's Boobs" (AddToWater - Literotica)
Mikor másnap öntudatra ébredtem, már mindenki talpon volt. Hallottam, ahogyan reggeli közben egymással csevegnek a konyhában. Ezen idill közben hasított agyamba a tudat, hogy a boxeralsóm Katy szobájában hagytam...
Abban a pillanatban elöntötte lényem a mélyről feltörő erotikus vágy és a páni félelem bámulatos elegye.
MI A FENÉT műveltem?
Az akciódús éjszakától ernyedt dákóm enyhén megrezdülve emlékeztetett, hogy a tegnapi kalandot 18 éves unokatesómmal VALÓBAN együtt élveztük végig. Szívem is hevesebben kezdett verni ifjonti hevületemben (végülis magam se voltam sokkal korosabb) a nő iránt, akivel valójában nem is lehettem volna együtt. Hűvös fejem azonban igájába hajtva mindkét említett szervem, kiadta a megfellebezhetetlen parancsot: vissza kell szerezni a gatyát, de AZONNAL!
Ledobva magamról az éjjel úgy-ahogy magamra húzott takarót, anyaszült pucérságommal kellett szembesüljek. Katy puncilevétől és saját spermámtól összeállt borzas fan-üstököm újabb tanújelét adta az esti kimondhatatlan aktusnak. Az az érdekes - ezen magam is meglepődtem -, hogy az egészen túl tudtam volna lépni, ha csapdába esett alsóm újra magamon tudhatom.
Óvatlan családtagjaim hirtelen felbukkanásától tartva a merevebb, de többet takaró plédet tekertem a derekam köré és átléptem a Jack kuzinommal megosztott szoba ajtónyílásán. A folyosón fülelve csak a korábban tapasztalt, stabil konyhai alapzaj hallatszott. A folyosón át csupán pár lépést kellett tennem Katy szobájának ajtajáig. Az csak félig volt behajtva, így késedelem nélkül kitártam és gyorsan körülpillantottam. A látvány jelentősen különbözött a tegnap esti félhomályban alkotott képtől; a túlméretezett ablakon át beáradó fényben legfőképpen pompás, és általam alaposan kiélvezett testű unokatestvérem hiánya tűnt fel. A tegnapi hirtelen jött nyári vihar után kitisztult az ég, és én csak elvakultan hunyorogtam ott, hátha legalább a másik dolog ügyében sikerrel járok. De a nadrágomnak láthatóan lába kelt.
Benéztem az ágy alá, körbe a padlón... sehol semmi. Valahol elveszett, veszettül keresem... Tán a szőnyeg alatt? Az ajtó mögött nem néztem... Akkor csak Katy takarója, lepedője közé gyűrődhetett! Ragyogó dedukciós képességem ez alkalommal sem hagyott cserben: ha Katy megtalálta volna, aligha ébredek magamtól, valószínűleg ő maga, vagy bátyja, de leginkább a zord atya vonszolt volna ki az ágyból a fülemnél fogva.
Nem, nem, itt kell valahol lennie - győzködtem magam. Így hát egyik kezemmel a takarót fogva, másikkal az ágyat tapogattam körbe egyre fogyatkozó reménnyel. Pár helyen megszáradt spermatócsa nyomára leltem - de hogy a sajátoméra, vagy Jackéra, azt már nem tudtam megállapítani. Szorongatott helyzetemmel mit sem törődve, farkam a tegnapi emlékképek hatására enyhén felmeredt, ahogy agyamba villantak az esti kontrollálatlan ondólöketek, melyekből leginkább kuzinom szájába jutott...
A mennyei seregekre! A rohadt gatyóm NINCS SEHOL! Hogy a csudába tudott... -
Pánikba esett gondolataimat egy hang szakította félbe, amely már a lépcsőről hallatszott, és gazdája maga Katy volt, "Már hozom őt, anya."
Megpördültem, s ezzel majdnem hasra is vágódtam a takaróba gabalyodva, amit aztán karcsú csípőmre visszaerőltetve kiugrottam az ajtón, és tovább Jack szobája felé, éppen mielőtt Katy befordult volna a folyosó sarkán, méternyire tőlem. Szép látvány lehetett félig fedett hátsóm, melyet hasztalan próbáltam eltakarni az átkozott pléddel.
"Hűha, kuzin, erre még ráférne egy kis napozás!"
Elpirulva, de most már végre a takaró fedezékében tekinthettem fel rá. A nyár derekán lévén valóban lebarnultam egy kicsit, persze nem a seggemen, ami sápadt valójában szépen viríthatott bronzbarna hátam folytatásaként.
Csak bámultam újra az én gyönyörű unokatestvéremre. Még át se gondolhattam, hogyan fogok viselkedni a jelenlétében, nem is szólva arról, mit is mondhatnék majd kedvest, szépet neki, ha reggel találkozunk. Most meg itt áll szemtől szembe velem, a maga orgiasztikus valóságában a nő, kitől tegnap testi szerelmet loptam.
Mezítláb volt, egy egyszerű vászon sortban, kifakult pólóban. Igen, abban, amit az ágyban is viselt. Ébredését követően nyilván csak visszahúzta azokra az ennivaló gyümölcsökre, és letalpalt az étkezőbe reggelizni.
De valamikor közben MÉGISCSAK ráakadhatott a nadrágomra!
Amiért végképp bámultam, hogyha már az ördög bújt belé az árulkodó tanújel miatt, miért nem fúj kénköves lángot rám, ahelyett, hogy csak kacarászna, mint ahogyan most teszi.
Vigyorogva kérdezte, "Nem huzatos ma kissé a viseleted?"
Alsó felem irányába mélázó tekintetét követve megállapíthattam, hogy kezem mégsem fogja olyan tökéletesen össze csípőmön a gúnyám, és itt-ott kilátszik belőlem valami, ami akár a genitáliám is lehetne, ha jobban szemügyre vesszük. Jócskán elvörösödve emeltem fel a tekintetem, elszántan markolászva elszabadult alig-szoknyám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2015. 02. 9. hétfő 19:21
Volt jobb.
#7 feherfabia 2014. 10. 15. szerda 06:17
7P
#6 A57L 2013. 07. 3. szerda 04:50
Nem rossz.
#5 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 20:08
Jól alakul!
#4 sihupapa 2009. 01. 15. csütörtök 01:35
szuper finom
#3 csata 2008. 08. 5. kedd 15:30
érdekes fordulat
#2 Ati 2008. 04. 29. kedd 08:01
Folytasd és meg tudjuk!!!!
#1 Törté-Net 2008. 04. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?