A+ A-

Ó, azok a mellek...! 3. rész

Fordítás
Eredeti történet: "Katy's Boobs" (AddToWater - Literotica)
Mikor másnap öntudatra ébredtem, már mindenki talpon volt. Hallottam, ahogyan reggeli közben egymással csevegnek a konyhában. Ezen idill közben hasított agyamba a tudat, hogy a boxeralsóm Katy szobájában hagytam...
Abban a pillanatban elöntötte lényem a mélyről feltörő erotikus vágy és a páni félelem bámulatos elegye.
MI A FENÉT műveltem?
Az akciódús éjszakától ernyedt dákóm enyhén megrezdülve emlékeztetett, hogy a tegnapi kalandot 18 éves unokatesómmal VALÓBAN együtt élveztük végig. Szívem is hevesebben kezdett verni ifjonti hevületemben (végülis magam se voltam sokkal korosabb) a nő iránt, akivel valójában nem is lehettem volna együtt. Hűvös fejem azonban igájába hajtva mindkét említett szervem, kiadta a megfellebezhetetlen parancsot: vissza kell szerezni a gatyát, de AZONNAL!
Ledobva magamról az éjjel úgy-ahogy magamra húzott takarót, anyaszült pucérságommal kellett szembesüljek. Katy puncilevétől és saját spermámtól összeállt borzas fan-üstököm újabb tanújelét adta az esti kimondhatatlan aktusnak. Az az érdekes - ezen magam is meglepődtem -, hogy az egészen túl tudtam volna lépni, ha csapdába esett alsóm újra magamon tudhatom.
Óvatlan családtagjaim hirtelen felbukkanásától tartva a merevebb, de többet takaró plédet tekertem a derekam köré és átléptem a Jack kuzinommal megosztott szoba ajtónyílásán. A folyosón fülelve csak a korábban tapasztalt, stabil konyhai alapzaj hallatszott. A folyosón át csupán pár lépést kellett tennem Katy szobájának ajtajáig. Az csak félig volt behajtva, így késedelem nélkül kitártam és gyorsan körülpillantottam. A látvány jelentősen különbözött a tegnap esti félhomályban alkotott képtől; a túlméretezett ablakon át beáradó fényben legfőképpen pompás, és általam alaposan kiélvezett testű unokatestvérem hiánya tűnt fel. A tegnapi hirtelen jött nyári vihar után kitisztult az ég, és én csak elvakultan hunyorogtam ott, hátha legalább a másik dolog ügyében sikerrel járok. De a nadrágomnak láthatóan lába kelt.
Benéztem az ágy alá, körbe a padlón... sehol semmi. Valahol elveszett, veszettül keresem... Tán a szőnyeg alatt? Az ajtó mögött nem néztem...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2015. 02. 9. hétfő 19:21
Volt jobb.
#7 feherfabia 2014. 10. 15. szerda 06:17
7P
#6 A57L 2013. 07. 3. szerda 04:50
Nem rossz.
#5 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 20:08
Jól alakul!
#4 sihupapa 2009. 01. 15. csütörtök 01:35
szuper finom
#3 csata 2008. 08. 5. kedd 15:30
érdekes fordulat
#2 Ati 2008. 04. 29. kedd 08:01
Folytasd és meg tudjuk!!!!
#1 Törté-Net 2008. 04. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?