A+ A-

Szőke matektanárnőm... 7-8. rész

"trigonometriai gyakorlatok"
... késő délután volt és cél nélkül bolyongtam a városban. Séta közben eszembe jutott, hogy beülök egy moziba, mert tanulni nem volt aznap kedvem. A mozi, mint program sem vonzott túlzottan.
Eszembe jutott Eszter, - vajon mit csinálhat? - zavarnám - e ha felhívnám? - így tanakodtam magamban és nem vettem észre, hogy már a lakása felé járok. Egy hirtelen ötlettől vezérelve elővettem a mobilom és a gyors keresőben megkeresve Eszter számát már hívtam is. Sokáig kicsengett s úgy voltam vele kinyomom, mikor egy fátyolos hang beszólt, - tessék...
... úgy tűnt nem egészen van a jelenben az én Eszterem... zavaromban mondom, ha nem alkalmas akkor... de visszazökkent és mondja dehogy zavarsz... - közben beszűrődött egy idegen hang is...
valaki van még ott... érezte a várakozó szünetet és gyorsan felkacagott.. 吀Te féltékeny vagy... gyere fel és meglátod ki van itt... mogyoróbarna haj... - soroljam tovább...?
Az áldóját hisz ez Anita... csak annyit rikkantottam, - megyek.. !
Kikapcsoltam a telefont és szaporábbra vettem a lépéseim. Nem sokra rá már a lépcsőházban az ajtó előtt álltam... kettesével vettem a lépcsőfokokat. Nem kellett csöngetnem, mert saját kulcsom volt ha netán nincs itthon ne az utcán várjak. Így anélkül, hogy megzavartam volna őket beléphettem.
Az előszobából a nappaliba léptem ahonnan nyílik a hálószoba. Az ajtó félig nyitva és már belépésemkor hallottam a félreismerhetetlen hangokat, amelyet a gyönyörök birodalmában járók adnak ki magukból. Félre ismerhetetlen volt, hogy két nő szeretkezik egymással, mert sóhajaik és halk apró sikolyaik egyértelművé tették. Lassan lopakodva, mintha tilosban járnék közelítettem meg a hálót... ezzel magamban is vért korbácsoltam fel s fokoztam a vágyam az általam szeretett nők iránt. Mire az ajtóhoz értem ledobáltam magamról mindent s megálltam az ajtóban gyönyörködni az elém táruló látványban. Az ágyon felül Anita négykézláb Eszter fölött hatvankilences pózban s kényeztették egymás punusát. Eszter apró kis rózsaszín nyelvecskéjével mélyen Anita kelyhében nyalakodott s gondolom ugyanezt tette ő is Eszterrel, mert teljesen el voltak egymással foglalva a külvilágról mit sem tudva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 11. 24. kedd 06:30
Egész jó!
#4 tiborg 2014. 07. 6. vasárnap 08:04
Ez zagyvasag.Gondold meg mit/hogyan irsz.
#3 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:32
Nem rossz.
#2 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 17:01
jó a történet...
#1 Törté-Net 2011. 09. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?