A+ A-

Ikerélet 8. rész - Tamás és Julcsi

Teltek a hetek, Bianka felváltva volt szeretője Tamásnak és Julcsinak, mindenki örömére.
Persze Julcsinak mindig el kellett mesélnie mindent, amit az apjával tett, de ez nem esett nehezére a nagylánynak. A nagy eseményt Julcsi 13. szülinapjára időzítették.
A jeles nap egy átlagos hétköznapra esett. Tamás a munka mellett, azon gondolkodott örülni fog - e Julcsi az ajándékának. Egy komoly arany - nyakláncot vett neki egy medállal, amin a lány horoszkópja volt. Bianka segített neki a kiválasztásban, így szinte tutira ment.
Tamás arra gondold, hogy megvicceli a lányát és úgy tesz, mint aki elfeledkezett a születésnapról. Belépett a lakásba, betette a hűtőbe, amit vásárolt és indult átöltözni. A lány szobájából halk zene szűrődött ki, az ajtó résnyire volt nyitva, gondolta bekukkant. Megtette és a lélegzete elakadt, a lányát látta meztelenül az ágyán lábait szétdobva, a lába közt pedig Bianka ténykedett, azaz nyalakodott. Tamásban fel ment a pumpa, dühös lett Biára, nyúlt az ajtó felé, de nem vitte rá a lélek berontani, aztán el akart rohanni onnan, de azt sem bírta megtenni, csak tovább nézte, ahogy a szeretője élvezetet nyújt a kislányának, így is csodálatraméltó volt és tény ami tény, izgató, a szerszáma megkeményedett a nadrágjában és már arra vágyott, hogy a lányokhoz csatlakozzon. Mikor látta a lányát elélvezni Tamás eloldalgott az ajtótól és kiosont a házból is. Beült a kocsijába és ott várt, míg meg nem látta Biát távozni a házból.
- Bia! Beszélhetnénk? - szólt utána.
- Persze. Valami baj van?
- Gyere ülj a kocsiba!
- Na, mi van mond már!
- Én, én meg bíztam benned és, és te... Nem az zavar, hogy mellettem mással is, de könyörgöm, Julcsi csak 13 éves, még kislány. Hogy tehetted ezt vele? Egyáltalán hogy vetted rá? Hogy lehetsz ennyire elvetemült?
- Hű, ez szép csak épp le nem kurváztál, de mindegy nem számíthattam jobbra...
- Mit beszélsz itt?
- Hallgass végig kérlek, aztán folytathatod, ha akarod!
Tamás összeszorított ajkakkal bólintott, miközben maga elé meredt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2015. 03. 29. vasárnap 20:22
kifejezetten jóóóó és megér 10p-ot...folytasd
#3 A57L 2013. 08. 11. vasárnap 06:23
Elég jó.
#2 Laimward 2013. 04. 3. szerda 15:13
nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 11. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?