A+ A-

Jó szomszédok 2. rész

Már majdnem egy hete, hogy Márta megleste a barátnőjét. Ez és a kettőjük között lezajlott beszélgetés, nagyon felzaklatták, másra sem tudott gondolni. Mivel a férje egész héten későn járt haza, esténként egyedül kellett ágyba bújnia. A rátörő erotikus vágyakat maszturbálással próbálta levezetni, kevés sikerrel. Magának sem merte bevallani, mennyire felizgatták a Vivientől hallottak. Kerülte a nő társágát, alig mozdult ki otthonról. Mivel szomszédok voltak, a találkozás előbb-utóbb elkerülhetetlen volt. A kozmetikustól jött haza, amikor a folyosón összefutottak. Köszönés nélkül lépett az ajtóhoz, de zavarában csak nagy nehezen tudta kinyitni a zárat, végig magán érezve a másik gúnyos tekintetét. Ahogy belépett, egész testében remegni kezdett. Hogy megnyugodjon, töltött magának egy italt, és egy hajtásra felhajtotta. Aztán döntött, és kissé bizonytalanul, de elindult a szomszédba. Meglepetésére az ajtó az egy héttel ezelőtti esethez hasonlóan ezúttal is résnyire nyitva volt. Vivien a nappaliban volt, és mint ha rá várt volna, éppen egy második poharat töltött meg Martinivel.
- Nézd, én sajnálom... - kezdte bizonytalanul, de a másik a szavába vágott.
- Ne mondj semmit, érthető, hogy felzaklatott, amit láttál és hallottál. De most itt vagy, és ez a lényeg.
- Én szeretem a férjemet...
- Én is szeretem Istvánt, de ez nem erről szól. Ez csak szex, minden érzelem nélkül, ha csak a kielégülés okozta örömöt nem vesszük. Mi kielégítjük a hozzánk fordulók vágyait, és közben mi is jól érezzük magunkat.
- Ferenccel már két hete nem feküdtem le, és amióta téged láttalak azzal a férfivel csak a szexre tudok gondolni. Naponta többször is maszturbálok, de már az sem segít.
- A férjemmel én sem voltam együtt már több mint négy napja. Akkor is csak leszoptam, és amikor neki kellett volna teljesíteni elaludt. Kárpótlásként másnap Bécsbe mentem, ahol egy régi ügyfélnek kellett kísérő egy üzleti vacsorára. A vacsora után Hans és két másik fickó egész éjszaka keféltek a szállodában. Teljesen kikészítettek, még reggel is alig tudtam lábra állni. Az asztalon viszont ott volt egy boríték 2000 euroval. Aztán Hans felhívott, és megköszönte, hogy a segítségére voltam. A két fickót teljesen lenyűgöztem, örömmel kötöttek vele üzletet. A pénzt gyorsan elköltöttem ruhára, ékszerre, de az igazán fontos az éjszaka volt, és a gyönyör, amit átéltem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 01. 11. vasárnap 07:01
Nagyon jó!
#6 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:36
Elég jó.
#5 Álló dákó 2007. 02. 13. kedd 15:09
Vazze, ez nagyon király. csak az a kár h most takaríthatom a cuccost! :)
#4 Cave 2007. 02. 13. kedd 08:25
A folytatás váza már kész, csak ,,papírra'' kell vetni:-)
#3 Kiváncsi ember 2007. 02. 13. kedd 03:34
Remélem nem kell újabb más fél évet várni a folytatásra!
#2 Kiváncsi ember 2007. 02. 13. kedd 03:31
Király, várjük a folytatását.
#1 Törté-Net 2007. 02. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?