A+ A-

Amy ébredése 3. rész

Írta: Amy Part y Girl
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. július

Janie magába fogadta az első srácot. Előre-hátra mozgott a merev faszon, de a fiú az utolsó pillanatban kihúzta, és a számba élvezett. Egy kicsit lenyeltem belőle, közben a második srác már Janie-be is hatolt. Ez a srác nagyon keményen baszta, de hirtelen kihúzta, és a számba nyomta, aztán tovább baszta Janie-t. Reméltem, hogy én kapom majd az anyagot, de aztán beleélvezett Janie puncijába, és bár sok kifolyt nekem belőle, a nagy része bennmaradt.
A harmadik srác kitalálhatjátok: megint a síkosítóval jött. Bekente a farkát és be is dugta Janie seggébe. Ezt nem vártam, de a lány már dolgozni is kezdett a faszon, hogy minél előbb kifejje. Az első lövés a fenekébe érkezett, a következő három pedig a számra. Megragadtam a farkát és bekaptam. Aztán Janie nyílását nyalogattam, hogy én is kapjak a legutóbbiból, meg ami a fenekéből odafolyt. Egy párszor körbenyaltam a nyílásait, aztán teljesen bedugtam a nyelvem. Még mindig várt ránk négy srác.
Helyet cseréltünk, hogy engem basszanak. Két srác a puncimat választotta, de aztán Janie szájába élveztek. Teljesen elárasztották a mellét és a nyakát. Magam elé hívtam őket, és egy kis extra szolgáltatást nyújtottam nekik: végignyaltam a szerszámukat. A másik kettő a seggemet vette kezelésbe. A harmadik pasi a fenekemen és a puncimon hagyta a krémet, Janie pedig két percen át tisztogatta. A negyedik jó mélyen a puncimba élvezett, és Janie kiszívogatta a rúdból kifolyt folyadékot. A nyelvét keményen belémfúrta, amitől megint nagy orgazmusom lett. A srácok vadul éljeneztek.
Megtettük - basztunk az összes jelenlévővel. Ott álltunk magas sarkú cipőnkben, testünk tényleg ragyogott. Le is nyeltünk egy csomó spermát, de a többi befedte az arcunkat, a mellünket, a hasunkat, a lábunkat, az ágyékunkat, a seggünket, még a hajunkba is jutott belőle.
Valaki előkapott egy digitális kamerát, és felvett vele minket. Kíváncsi lettem volna, vajon hány fényképet, sőt hány videofelvételt készítettek ezen az éjszakán. Az egész csak két órán át tartott, de az adrenalin hihetetlenül feldobott, úgy éreztem, nem hagyhatjuk itt abba. Janie is ilyesmire gondolhatott, úgyhogy nem volt meglepő, amit kérdezett:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 07. 2. kedd 05:45
További jó színvonal.
#3 mackó2009 2012. 11. 2. péntek 21:31
Hát igen ez a legjobb arcpakolás.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:56
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2006. 07. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?