A+ A-

Amy ébredése 4. rész

Írta: Amy Part y Girl
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. július

Felkeltem Shannon-ról és egy másik srác elé térdeltem, aki készen állt rá, hogy megbasszon hátulról. Janie is letérdelt, és egy hatalmas diák elkezdte baszni a seggét. Kaptam még egy adagot a puncimba. Shannon felémmászott és nyalogatni kezdte belőlem a spermát. Alig kezdett bele, a srác kihúzta Janie seggéből a farkát, és Shannon arcára élvezett. A lány arca mostmár csúszós volt a spermától, de tovább szívogatta a puncimból. A nyalva a csiklómon táncolt, és egy hatalmas sikollyal el is élveztem tőle.
Egy másik srác már kutyapózban baszta Janie-t. A geci, ami Janie fenekéből csöpögött, ráfolyt a srác farkára, miközben ki-be húzogatta a lány vaginájában. Ez a srác is kikapta Janie puncijából a farkát és ő is szegény Shannon arcára eresztette.
Melissa letérdelt és nyalogatni kezdte barátnője arcát, de olyan sok volt rajta. Miközben ott térdelt, beállt mögé egy srác, Melissa meg hagyta, hogy a fiú megbassza. Közben tovább nyalta Shannon-ról a gecit, de az én puncimba is bele-belenyalt, úgyhogy már két lány is nyalogatott egyszerre. A srác kihúzta belőle a dákóját, és a két lány arcára eresztette, meg a pinámra.
Már kezdtem kifáradni, de ahogy ott feküdtem, még egy srác odajött, és a szájamba nyomta csöpögő farkát. Hagytam, hogy szájbabasszon, de miután elélvezett, nem álltam le, a sperma kicsorgott a szám sarkán. A farkát is elárasztotta, közben Janie meg a srác golyóit nyalogatta, majd kihúzta a számból a srác faszát és a sajátjába tömte. Ami még rajtamaradt, azt szépen letisztogatta róla.
Körülnéztünk, hogy maradt-e még talpon valaki, Már csak egyetlen pasinak állt a farka. Igazságosan kellett megosztoznunk rajta, így csak egy megoldás volt. A két elsőéves lány, illetve Janie és én már teljesen csúszósak voltunk a sok spermától. Mind a négyen összebújtunk a matracon. Mostmár lehúztam Melissáról a fekete, gecis bugyit, és a számra húztam. Aztán odaadtam Janie-nek, aki szintén beleszagolt, utána következett Shannon, aztán visszaadtuk Melissának. Közben ahogy ide-oda vonaglottunk, a mögöttünk álló szerencsés srác egyenként dugdosta a puncinkat, mind a négyünket megdugott, aztán elélvezett. Melissa kapta a spermát, még jó, hogy már nem volt rajta a kis tangája. A srác mélyen beleélvezett a puncijába. A lány kipréselte magából a gecit, Janie, Shannon és én meg kinyalogattuk belőle. Végül Shannon mélyen a barátnője nyílásába dugta a nyelvét, és kiszívott belőle mindent, ami csak maradt. Kész voltunk.
A srácok már szállingóztak is hazafelé. Felgyúltak a fények. Kimentünk a vécébe és lemostuk magunkról, amit csak tudtunk. Az arcunkat megtisztítottuk, de nem volt zuhany, úgyhogy gecisen kellett hazamennünk. Rendbeszedtük a ruhánkat. Egyikünk sem vett fel bugyit, kivéve Shannon-t, aki Melissa csöpögő bugyiját húzta fel úgy, ahogy volt, spermásan. Sosem éreztem magam még ilyen elevennek, elégedettnek és frissnek. Sosem hittem volna, hogy a testem ennyi gyönyört érezhet. És a kurvás érzés volt a legjobb benne. Holnap megint csak egy egyszerű pszichológiahallgató leszek, de Janie említette, hogy hat hét múlva megint lesz egy ilyen parti...
Készenálltunk az indulásra, fel voltunk öltözve, de a sminkünk el volt kenődve. A testünket mindenhol csúszós sperma fedte (jól látható volt a karunkon, a lábunkon és a hajunkban, de az arcunkról sem sikerült teljesen eltüntetni). Odajött hozzánk pár srác, akik szintén fel voltak öltözve, és már-már félénken mondták, mennyire jól érezték magukat.
Az egyik azt mondta, és ezek az ő szavai lesznek, hogy miközben szétbasztak minket, kinyaltuk egymás puncijából a spermát, és mindenféle mást megtettünk, egy percre sem tévesztette szem elől a húszcentis magas sarkú cipőnket. Ez eléggé meglepett engem, el is gondolkoztam rajta, úgyhogy lányok, figyeljetek, következik pár dolog, amit megtanultam ezen az estén:
Mindenféle sorrend nélkül:
A férfiak bolondulnak a magas sarkú cipőkért - és minél magasabb, annál jobb. Ezt sosem felejtsétek el.
Ha haboztatok, hogy borotváljátok-e a puncitokat, tedd meg azonnal! El sem hiszitek, mennyire más érzés lesz, mennyire fogjátok csodálni magatokat a tükörben, és milyen izgató lehet egy csupasz nyílás. Tetszeni fog.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 07. 2. kedd 05:46
A vége is jó.
#4 Pavlov 2012. 11. 3. szombat 12:36
Kösz!
#3 mackó2009 2012. 11. 2. péntek 21:33
méltó befelyezés
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:57
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2006. 07. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?