A+ A-

Amy ébredése 3. rész

Írta: Amy Part y Girl
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. július

Janie magába fogadta az első srácot. Előre-hátra mozgott a merev faszon, de a fiú az utolsó pillanatban kihúzta, és a számba élvezett. Egy kicsit lenyeltem belőle, közben a második srác már Janie-be is hatolt. Ez a srác nagyon keményen baszta, de hirtelen kihúzta, és a számba nyomta, aztán tovább baszta Janie-t. Reméltem, hogy én kapom majd az anyagot, de aztán beleélvezett Janie puncijába, és bár sok kifolyt nekem belőle, a nagy része bennmaradt.
A harmadik srác kitalálhatjátok: megint a síkosítóval jött. Bekente a farkát és be is dugta Janie seggébe. Ezt nem vártam, de a lány már dolgozni is kezdett a faszon, hogy minél előbb kifejje. Az első lövés a fenekébe érkezett, a következő három pedig a számra. Megragadtam a farkát és bekaptam. Aztán Janie nyílását nyalogattam, hogy én is kapjak a legutóbbiból, meg ami a fenekéből odafolyt. Egy párszor körbenyaltam a nyílásait, aztán teljesen bedugtam a nyelvem. Még mindig várt ránk négy srác.
Helyet cseréltünk, hogy engem basszanak. Két srác a puncimat választotta, de aztán Janie szájába élveztek. Teljesen elárasztották a mellét és a nyakát. Magam elé hívtam őket, és egy kis extra szolgáltatást nyújtottam nekik: végignyaltam a szerszámukat. A másik kettő a seggemet vette kezelésbe. A harmadik pasi a fenekemen és a puncimon hagyta a krémet, Janie pedig két percen át tisztogatta. A negyedik jó mélyen a puncimba élvezett, és Janie kiszívogatta a rúdból kifolyt folyadékot. A nyelvét keményen belémfúrta, amitől megint nagy orgazmusom lett. A srácok vadul éljeneztek.
Megtettük - basztunk az összes jelenlévővel. Ott álltunk magas sarkú cipőnkben, testünk tényleg ragyogott. Le is nyeltünk egy csomó spermát, de a többi befedte az arcunkat, a mellünket, a hasunkat, a lábunkat, az ágyékunkat, a seggünket, még a hajunkba is jutott belőle.
Valaki előkapott egy digitális kamerát, és felvett vele minket. Kíváncsi lettem volna, vajon hány fényképet, sőt hány videofelvételt készítettek ezen az éjszakán. Az egész csak két órán át tartott, de az adrenalin hihetetlenül feldobott, úgy éreztem, nem hagyhatjuk itt abba. Janie is ilyesmire gondolhatott, úgyhogy nem volt meglepő, amit kérdezett:
- Jól van, srácok, készenálltok a folytatásra?
A srácok úgy tapsoltak, mint az őrültek.
- Gondlom, ez igent jelent - mondta Janie. - Egy kicsit most pihenünk. Pár perc múlva visszajövünk.
Mindkettőnknek ki kellett mennünk a vécére, és ráadásul majd' megdöglöttem egy jéghideg sörért. Egymásba karoltunk, és kisétáltunk a női mosdóba. Ott aztán megcsodálhattuk magunkat a tükörbe Janie meztelen volt, de rajtam még ott fityegett a harisnya és a harisnyakötő. Már azt is teljesen befedte a geci. Még Janie gyönyörű vörös cipőjére is került belőle. Egyszerűen ott volt mindenhol.
Odakintről újabb kiáltozást és tapsolást hallottunk. Mi lehet ez?
Kiittuk a sörünket és visszamentünk. Még mindig éreztem, mennyire feldobott ez a sok dugás. Megint hangos, gyors rockzene szólt. Valaki bekapcsolt egy stroboszkópot, amitől a terem még szürrealisztikusabbá vált. Janie és én felkapaszkodtunk magas sarkú cipőnkben a színpadra, és táncolni kezdtünk egymással a gyors ütemre. Ekkor vettem észre azt a két lányt, akiket már korábban is láttam. A bal oldalamon álltak, a színpad szélén. A vörös teljesen meztelen volt, a fekete hajú pedig csak félig, de már csak egy kis fekete tanga fedte az ágyékát. A mellei és a bimbói keményen meredtek előre, a haja össze volt zilálva, mintha kimerült volna. A tanga nem épp középen volt, kilátszott a nyílás, de ő nem is akarta eltakarni. A bőre teljesen le volt izzadva. A kis tanga teljesen nedves volt, és láttam rajta pár eltéveszthetetlen fehér foltot is.
Nyilvánvaló volt, hogy távollétünkben ezt a lányt megdugta valaki, valószínűleg a színpadon. Biztos ezt tapsolták meg. De szerintem csak egy sráccal csinálta - talán a barátjával. Biztos kihúzta, és ráélvezett a tangára. A lány teste különben tiszta volt, úgyhogy tuti, hogy csak egy sráccal csinálta.
Vajon a vöröske is résztvett ebben? Nem úgy tűnt, míg meg nem fordult, és meg nem láttam a fenekén a sokatmondó fehér csíkokat. Egy srác biztos hátulról dugta meg, és a végén a seggére engedte, ezért nem láttam, mikor szemben állt nekem.
Később elmesélték, hogy a fekete hajú lány Melissa, tizenkilenc éves, a vörös hajú pedig Shannon, húsz éves, elsőéves hallgató.
Eddigre csatlakozott hozzánk pár srác a színpadon, én meg ott táncoltam Donnal, a sráccal, aki levetkőztette és először dugta meg Janie-t ma éjjel. Hatalmas farka megint jó kemény volt, a vége lila és gyönyörűen kidagadtak rajta az erek. Ahogy táncoltunk, össze-összesimult a testünk. Hirtelen annyira magamban akartam azt a péniszt, hogy nem bírtam tovább. A matracok még a színpadon voltak, és miközben még mindig Donnal flörtöltem, odamentünk az egyikhez, ráfeküdtem, szétterpesztettem a lábamat. A srác a szemembe nézett, én meg csücsörítettem és felsóhajtottam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 07. 2. kedd 05:45
További jó színvonal.
#3 mackó2009 2012. 11. 2. péntek 21:31
Hát igen ez a legjobb arcpakolás.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:56
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2006. 07. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?