A+ A-

One girl, one boy, one woman, one man 4. rész

avagy miért estek ki az angolok?
David óvatos, apró puszikkal ébresztgette feleségét, félve attól, miket fog mondania nő az este ellene elkövetett "merényletért", az eddig szűz popsija megkeféléséért.
- Hogy aludtál édesem? Alig bírlak felébreszteni! Olyan lettél mint egy téli álmot alvó kedves kis medvebocs. Minden egyes puszira halk morgással reagáltál. Mindegy, hogy az arcodra, az ajkadra, vagy a gyönyörű cicikéid gombjára kaptad! - suttogta neje fülébe az ébresztő kedves szavakat.
- Jaj David, úgy érzem magam, mint akin végigszáguldott egy tankhadosztály! A popóm lukacskája kicsit érzékeny maradt, de kevésbé volt fájdalmas a dolog, mint gondoltam. Ha nem lettél volna olyan elszánt, olyan rámenős, soha sem hagytam volna, hogy ott is magadévá tegyél! Nagyon elvarázsolhattál, ha ezt megengedtem Neked! Soha nem gondoltam volna, hogy a hátsó lukacskámba bele fogod dugni a farkad, de ezek után, ha máskor is ilyen kedves, izgató és ügyes leszel, valószínűleg megengedem. Végül is izgató szexis játék volt, és a végén jó nagyot élveztem én is. Ezt soha nem gondoltam volna! - mondta lassan magához térve a mély álomból Victoria.
- Szívecském, akkor mi legyen a hét végén? Jöhetnek velünk Spanyolországba Coleen és Wayne? Hogyan gondolod? - kérdezte David.
- Persze, jöjjenek csak. Biztosan jó társaság lesznek. Jót bulizunk, napozgatunk, vitorlázunk, fürdünk a tengerben, és közben a popsikám is kipiheni magát. - mondta Victoria.
David eszébe villant, mit is mesélt neki barátja a legtitkosabb vágyáról. Arra gondolt, ha Victoria rááll a dologra, bizony nem hogy megpihenne a feneke, de olyan kemény munkában lesz része barátja vastag farkától, mintha még egyszer elveszítené a szüzességét. Nem tudta eldönteni, elmondja - e kedvesének, miről beszélgettek Waynenel. Úgy döntött hallgat a dologról, lesz ami lesz alapon. A dolgok majd úgy alakulnak, ahogy az élet hozza őket. A napfény , a tenger, a lazító alkohol, a jó zene, a finoman erotikus beszélgetés vagy meghozza a közös szándékot egy jó gruppenszexhez, amiben természetesen ő is megdughatja Coleen feszes fiatal puncikáját, esetleg belátogathat a fenekébe is? Bár barátja szerint a lány a száját kivéve mindenütt szűz még, de hát ez múló állapot. Ha ő vehetné el valamelyik szüzességét, az ráadás ajándék lenne számára, mert szűz lánnyal már nem is emlékszik, mikor volt utoljára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 12. 11. csütörtök 06:19
8P
#3 listike 2013. 11. 26. kedd 16:03
Hol van a folytatás?
#2 Bratyó 2006. 07. 5. szerda 09:42
Remélem nem kell újabb világ versenyt várni,hogy legyen folytatást.
#1 Törté-Net 2006. 07. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?