A+ A-

Megcsalom a férjem a főnökömmel

Én egy negyvenes családos nő vagyok. Most egy olyan történetet mesélek el, mely velem történt, és magam sem hittem volna, hogy ilyen változásokon megyek keresztül. Talán másoknak is segít, hogy jobb legyen egy kicsit az élete.
Férjemmel el éldegélünk, volt már jobb is, meg rosszabb is. Most már kicsit fáradtak vagyunk egymáshoz, egyikőnk sem kér a másiktól olyant, ami nagyobb lelki vagy fizikai energiát igényelne. Házastársi kötelességeinket teljesítjük, túlzásba nem visszük, de annyira elég, hogy ne érje szó a ház elejét. Közös programjaink is ritkán vannak, elég egy - egy szó, hogy fáradtak vagyunk, és a másik már nem is forszírozza tovább a dolgot. Ez egy kicsit unalmassá tette a hétköznapjainkat, de talán így még mindig jobb, mintha veszekednénk. Na de térjünk a lényegre...
Férjem még megismerkedésünkkor kérdezte, hogy volt - e már dolgom más fiúval. Én akkor természetesen azt mondtam, hogy nem. Pedig volt egy nem szerelmi kapcsolatom, ahol elvesztettem a szüzességemet, de ez az egész inkább kellemetlen volt mint kellemes, nem akartam magyarázkodni, ezért inkább elhallgattam. Vele az első kapcsolatom olyan körülmények között volt, hogy nem derült ki, hogy nem ő vette el. Azóta többször gondolkodtam rajta, hogy meg kellene mondani, de valahogy mindig visszakoztam, furcsa lenne tudomására hozni, hogy eddig mindig hazudtam.
Néha, régebben még megkérdezte, hogy mi a véleményem a más fiúval történő dugásról. Természetesen én azonnal felháborodva mondtam, hogy én csak őt szeretem, nálam a dugás csak olyan emberrel lehetséges, akibe szerelmes vagyok. Szóba sem jöhet az hogy én mással lefeküdjek. Szerinte a dugásnak a szerelemhez nincs köze, de én ezt akkor nem fogadtam el, és mereven elutasítottam ilyen irányú beszélgetéseit.
Az viszont a hosszú évek alatt csak előjött bennem, hogy szeretkezéseink alatt más fiúra gondoltam. Csak úgy személytelenül. Azt képzeltem el, hogy amikor a férjem előttem fekszik, én négykézláb szopom a faszát, és akkor hátulról valaki bevágja faszát a pinámba, és jól megbasz, telespricceli vaginámat a forró gecijével, majd eltávozik úgy, hogy azt sem tudom, hogy ki volt az. Ilyesmikre egyre gyakrabban gondolok, főleg olyankor, ha már régen volt a pinámban a fasza. Eleinte kicsit lelkiismeret furdalásom volt, de most már ez teljesen elmúlt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Emmanuelle 2004. 09. 4. szombat 10:21
Az írás tipikus férfifantázia - egy nő nem így érez, nem így gondolkodik, és főleg nem így fogalmaz.
#5 xess 2004. 09. 2. csütörtök 06:57
Tanmesének jó ez a sztori, csak véleményem szerint ha nem is férfi, de egy fiatal nő képzelgése az egész. Ez az oldal azért is jöhetett létre, hogy olyanok kikben nem csordogál írói véna itt kiírhassa magát. Egy tanács még a folytatáshoz, hogy figyelj a részletekre, hisz már az asztalon ültél mikor ismét felraktak.
Én várom a folytatást, kiváncsi vagyok mit lehet ebből kihozni! Ha az oldalra nem teszed fel csak küld el nekem.
#4 Süni 2004. 09. 2. csütörtök 06:16
Nem olyan rossz, egyszer elmegy, mert folytatás ugysem lesz.
#3 Kevin 2004. 09. 1. szerda 23:29
Meglehetősen kiábrándító :(
#2 ati 2004. 09. 1. szerda 17:24
tök gáz, szerintem ezt egy pasi írta a felesége nevében.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?