A+ A-

Házmesterné lánya 3. rész: Az oktatás

- Csókolom Jancsi bácsi!
- Itt vagy tündérem?
Az öreg nyakába ugrottam és adtam két puszit neki, de ő megcsókolta a számat is és nem is tágított. Ujjaival a hajamba túrt és csókokat lehelet számra. Ajkai az enyémmel játszottak, majd a nyelvét is átdugta. Az öreg szabad kezével a hátamat simogatta, majd a fenekembe markolt. Éreztem, az öreg teljesen oda van értem, bár az érzés kölcsönös volt.
- Szeretnék csinálni néhány képet arról, hogy simogatod a nunidat.
- O.K! - és már dobtam is le magamról a ruhákat, behuppantam az áldozati fotelbe és rögtön
a lényegre tértem. A punim már csupa lucsok volt, mert már a gondolat is izgatott, hogy mit fogunk csinálni délután. Jani bácsi kattintgatott, majd arra kért térdeljek a fotelre domborítsam ki a popómat amennyire lehet, így folytassam. Egyszer csak az öreg kezeit érzem a gömbjeimen, nagyon jól esett. Az öreg simogatott. Odatérdelt az alfelemhez és simogatott. Nem sokat láthattam, mert mögöttem volt, de nagyon élveztem amit csinál. A combjaimat simogatta, majd finoman hozzáért a nunimhoz. Nagyot sóhajtottam. Az öreg folytatta a simogatást és popsimat puszilgatta közben. Ez már sok volt a jóból és elélveztem.
- Köszönöm Jancsi bácsi!
- Nincs mit megköszönnöd, ez nekem is olyan jó, mint neked. Most te következel - kioldotta a köpenyét és elővillant ágaskodó rúdja. Most ő ült a fotelbe és intett jöjjek oda. Én a lábai közé térdeltem.
- Mit csináljak?
- Láttad a múltkor, ugye hogy csináltam magamnak?
- Igen. Odanyúltam és megmarkoltam a kemény forró rudat és finoman kezdtem masszírozni.
- Ez az kicsim..., így..., ügyes vagy...
Eszembe jutottak a képek a magazinból, közelebb hajoltam és mikor hátra húztam a bőrt a faszon, puszit nyomtam rá. Az öreg felsóhajtott. Ez az! Újabb képek ugrottak be, ahol a nénik nyalogatják a bácsik faszát egészen lent és fent is. Kipróbáltam, az öreg ujjongott.
- Igen hercegnőm..., folytasd! Nagyszerű vagy!
Nem bírtam tovább, ki kellett próbálnom még egy dolgot. Csókot nyomtam a rúd tetejére és ahogy húztam a bőrt hátra a számat rácsúsztattam. A meleg hús kitöltötte a számat. Lüktetését éreztem nyelvemmel. Nem engedtem el csak a fejemet mozgattam. Az öreg belemarkolt a hajamba és segített a tempó eltalálásában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 08. 10. szombat 04:18
Egész jó.
#3 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:44
Ez is megvolt.
#2 B 2005. 05. 16. hétfő 16:48
Lehetett volna egy kicsit részletesebb is.
#1 Törté-Net 2005. 05. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?