A+ A-

Igen, apu

Fordítás wordmad nyomán
Debbie beviharzott a konyhába, egy alig combközépig érő, tűzpiros szoknyában, egy sokat sejtető, fehér selyemingben, fehér térdzokniban és a vastagtalpú "Mary Jane" szandáljában. A látvány felért, akár egy gyilkossági kísérlettel egy szívbeteg férfiember számára. Gesztenyebarna lófarka végigsimított a széken ülő, nagydarab férfi kopasz koponyáján, miközben cuppanós csókot nyomott az arcára.
- Apu! Én kész vagyok, indulok a suliba! - rikkantotta - milyen vagyok? - vigyorgott az apja szemébe.
Jim felnézett az újságból, amit olvasott, szemeivel végigpásztázva a fruskán. Debbie puncija nedvesedni kezdett ettől a tekintettől s szemét a vágy sötétítette el.
- A babalányom kissé kihívónak tűnik, az én ízlésem szerint - mondta komolyan - te annyira pajkosnak tűnsz, a héten már a harmadik alkalom, hogy az öltözködésedről beszélnem kell veled, úgy-e?
A lány összeszorongatta a combjait, mert érzékennyé vált csiklója figyelmet igényelt. A lába közt határozott "éhséget" kezdett érezni.
- Igen apu - mondta egy csöndesebb hangon - sajnálom, de éppen szeretem, ha a fiúk ácsingóznak utánam, meg néha megérintenek itt-ott, az annyira jónak tűnik.
Jim négybe hajtotta az újságot és az asztalra helyezte s újra a lányára nézett.
- Nézz magadra! Nincs melltartó rajtad és a bimbóid majd' kiszúrják a blúzod elejét. Nézz arra a szoknyára, kilóg alóla az egész bugyi, ha kicsit is lehajolsz. Úgy látom, ki akarod vívni a rosszallásomat. Kénytelen leszek megbüntetni téged.
- Ó, apu! Ne! - kérlelte s közben a puncija már átáztatta a pamut bugyit, ahogy beleélte magát a szerepébe - én olyan jó leszek, meglátod!
- Nem, ennek véget kell vetnem! Gyere, hajolj a térdemre! - intett felé.
Debbie engedelmesen ráhajolt az apja combjára, a szoknyáját felhajtva a hátára. A teste szinte vonaglott, várva az apai érintésre. Többet akart, a lábai közt követelően növekedett az éhség. Végig akarta csinálni a forgatókönyvet s ezért bármit felvállalt volna. Már annyira vágyakozott.
Hirtelen az apja keze csattant először az egyik, azután a másik gömbölyű féltekén. Ám a fájdalmat gyorsan követte a simogatás s a rátörő örömtől, halk sikkantás hagyta el ajkát. A borzongó öröm átjárta a testét. Az ütéssel járó fájdalom csak a vágyát növelte. Remegve várakozott a további érintésekre.
Végre, végre, Jim keze lecsúszott a nyitott combok közé, finoman simogatva hüvelye bejáratát.
- Hú, érzem, hogy a kicsi lányom milyen nedves. Teljesen átázott a bugyikád. Ennyire jól esik az apu érintése? Ennyire szereted az ujjamat ott?
- Igen apu - nyöszörgött halkan.
- Akarod, hogy folytassam?
- Kérlek, kérlek apu!
- No, azt hiszem, megérdemled a jutalmat, amiért őszintén megbántad a rosszaságot.
Lecsusszant az öléből s az apja elé térdelt. Az enyhe huzat hűsíti combjait s a csuromvíz bugyit a lába közt. Finom kezeivel kiszabadította apu kakasát. Szerette azt. Szerette, ahogy növekedett a kezében. Szerette az illatát és imádta a szájában érezni. Egy mély sóhajjal körbefuttatta rajta a nyelvét s élvezkedve vette a szájába.
- Szeretem megcsókolni a kakasodat apu - mondta, miközben felnézett a szemébe - csinálom olyan jól, mint a mami neked?
- Az apu imádja a szádat - válaszolta Jim - olyan szeretettel és élvezettel csinálod kedves, érzem, hogy szereted azt. Annyira keménnyé teszed azt babalány.
Először alul és körbefuttatta nyelvét, majd mélyen a szájába engedte. Élvezettel cumizta, szívta, majd újra kiengedte és kezdte elölről.
- Óoooh! Sóhajtott. Annyira finom, szopjad, szívjad édes. Szopjad a farkamat!
- Apu! Te olyan pajkosan beszélsz, mi van, ha én is így szólok hozzád?
- Amíg élvezzük egymást, azt mondhatsz, amit csak akarsz. Nem fogom elmondani a maminak!
- Imádom... a... kakasod...apu - mosolygott Debbie. - közben érezte, hogy vonaglik szájában az apai fasz.
- Mmmmm! Nyögött és intenzívebben kezdte kezelni a szerszámot.
Érezte, hogy Jim lábai megmerevednek, aztán a szája tele lett az annyira kedvelt krémes folyadékkal, szinte nem győzte nyelni, de végül megbirkózott vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (136 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zoltan611230 2018. 01. 16. kedd 07:44
Igen szigorú az apu,nagyon jó.
#13 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 16:14
nagyon jo
#12 papi 2014. 02. 17. hétfő 06:13
Nem rossz
#11 A57L 2013. 08. 12. hétfő 04:19
Elmegy.
#10 super1 2013. 07. 4. csütörtök 14:42
Eleg csunyan,nyersen sikerult itt-ott. a forditas.
#9 papika 2012. 05. 5. szombat 14:59
Micsoda szigor,ejnye-bejnye!
#8 crissz 2011. 03. 27. vasárnap 11:45
szuper apuka.
#7 tiborg 2011. 03. 16. szerda 02:34
Nagyon jo kedves! Csak te tudod, hogy mit erzel,min agyalsz, hogyan reagalsz az izgatasra. Apu egy diszno frater, de ha te elvezed es 15/16 korul vagy akkor hajra!!
#6 Zsazsa33 2010. 05. 2. vasárnap 19:07
Hááááááát....úgy látszik csak akkor tetszenek ezek a történetek, ha az "apu" meséli - meg az is lehet, hogy nem vagyok elég trágár?
#5 g. 2010. 03. 8. hétfő 23:47
cock=kakas
#4 tovissisandor. 2010. 03. 8. hétfő 18:39
ok
#3 Ubesz 2010. 03. 7. vasárnap 11:35
kakas??? what?
#2 sarmos 2010. 03. 6. szombat 01:02
nagyon jo
#1 Törté-Net 2010. 03. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?