A+ A-

Roland

Van egy szám, aminek a kezdo sora így szól: "Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell". Rám most pontosan ez illik. Talán nem pontosan úgy írom le, ahogy történt, de megpróbálom.
Egy januári délutánon beszélgettem a fogadott bátyámmal, Duduval Rolandról, aki nekem nagyon tetszett, sot talán éreztem is iránta valamit és hát Duduval megbeszéltük, hogy szombaton nála alszunk. Másnap iskolában megkérdeztem Barbit, a legjobb barátnomet, hogy nem-e alszik o is Dudunál. Sajnos szombaton nagyon fáradt volt, így csak én voltam ott egyedül lány. A srácok közül ott volt még Fenyo, Gyuri, Dudu na és Roland...Bárcsak o ne lett volna ott... Egész éjjel filmet néztünk, srácok játszottak gépen, én meg már nagyon unatkoztam és álmos is voltam. A vége az lett, hogy én Roland hasán aludtam el és közben simogatta a kezem.
Még félálomban hallottam, ahogy Dudu és Roland beszélgettek arról, hogy aranyosan alszom, és dudu megkérdezte Rolandot, hogy mért nem jár velem, amire o csak azt mondta: "Nem tudom, majd késobb". Ez a mondat még mai napig bennem él és nagyon örültem neki. Legközelebb csak hétvégén találkoztam vele, de "kicsit" olyan volt, mintha nem is akarna semmit. Aztán szombatonmegint kitalálták, hogy aludjunk Dudunál...Én tudtam, hogy úgysem engednek megint anyumék, de azért Dudu "átrángatott" hozzájuk. Elég sokáig gyozködtek, hogy menjek be, be is akartak vinni, így inkább bementem. Hazafelé gondolkoztam, hogy mit mondjak szüleimnek és kitaláltam, hogy elmesélem nekik, hogy Barbi és Attila lehet, hogy szakítanak és megkért, hogy aludjak nála...Tudom nem szép dolog hazudni, csak hát beleszerettem Rolandba...és mint tudjuk a szerelem elvakít...
Nagyon kibuktam, hogy nem mehettem vissza, de a végén velük msn-eztem. Még Rolanddal is és nagyon sajnálta, hogy nem aludhattam ott. Hétközben megint nem történt semmi...Dudu mondta, hogy lesz valami szülinapi buli szombaton és menjek én is rá. Anyuék el is engedtek, de szombatra már semmi kedvem nem volt hozzá. Fenyovel msn-eztem és elmondtam neki, hogy semmi kedvem nincs a bulihoz, pedig már elengedtek. O poénból mondta, hogy aludjak Rolandnál, amit kicsit gúnyosan, hogy o nem rajongana az ötletért elvetettem,mint megoldást. Egyébként, mint kiderült Roland és Gyuri is ott voltak, és Roland mondta, hogy menjek én is billiárdozni, és Gyuri meg, hogy vigyek még 1 csajt. Gondoltam végülis miért ne. Így elhívtam Barbit, és bent Plázában találkoztunk srácokkal. Mire odaértünk a billiárdhoz, Fenyo is megérkezett, és kiderült, hogy elmaradt Lazi bulija, ráadásul asztal sem volt. Elindultunk valamerre, hogy mit csináljunk...A végén Fenyonél kötöttünk ki, hogy aludjunk nála. Elötte még át kellett mennem Barbival hozzájuk, hogy Barbit elengedjék, és megintcsak elég sokat hazudtunk(végülis megint Roland miatt).Szerencsére elengedték Barbit és visszamenve odafeküdtem Roland mellé és egész jól elvoltunk. Végülis egész este nem csináltunk semmit, de szó szerint értve... csak néztük a TV-t meg dumáltunk.
Aztán én Roland mellkasára feküdtem és ott voltam el, úgy hogy a kezét simogattam, de csak annyira, hogy csikis legyen, meg a hasát. O meg közben simogatta az oldalamat, meg ilyenek. Szóval nekem ez jó érzés volt, hiszen nagyon szerettem és mindig jól éreztem magam a közelében. Reggel még felültem, mert egy kicsit ki akartam nyújtózni, nah ennek a vége meg az lett, hogy Roland megfogta a derekamat és visszarántott maga mellé, úgy hogy elötte feküdtem o meg hátulról megölelt. Nagyon meglepodtem, de azért így is jó volt. Csak egy olyan fél óra múlva már mindenki akart menni. Köszönésnél nem volt semmi és ezen Barbi majdnem hátast is dobott, mert azt hitte, hogy minimum szájra puszi. De hát ez volt, semmi több...
Hétközben megint csak semmi nem volt, szombaton megint aludjunk ott Fenyoéknél, de én úgysem aludhatok ott. Megdumáltam velük, hogy megkérdezem szüleimet és így haza is engedtek. Otthon nem engedtek el. Hétfon kaptam Rolandtól sms-t, hogy nagyon rossz volt, hogy nem engedtek vissza, és szeretné, ha kimennék kertbe kedden. Hát akkor rábeszéltem Barbit, hogy jöjjön ki kertbe o is. Kedden még Gyuri jött ki. Dumáltunk srácokkal, és közben esett a hó és elég hideg volt (milyen szép is lett volna akkor az elso csók...). Srácok kitalálták, hogy menjünk el boltba, csak miután kész lettünk, már mindketten haza akartak menni. Végülis Barbi mentette meg a délutánt. Mondta, hogy menjünk át hozzá. Ott is dumáltunk, én megint Roland mellett feküdtem o meg fogta a kezem. Aztán megint hazamentem, nem volt semmi, szombaton Fenyonél alvás, de Barbi most nem jöhetett. Amikor legelején felmentünk Fenyohöz nem volt semmi, még csak meg sem ölelt, csak akkor amikor már lement SK és Fenyo boltba. Mire visszaértek kimehettünk a nappaliba, mert filmet akartunk nézni.
Elkezdtünk nézni 1 filmet, és Roland beült 1 fotelba, én meg mellé feküdtem az ágyra. Kicsit untam a filmet, mert már láttam, ezért elkezdtem szórakozni a kezével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 1.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 10. 2. csütörtök 07:13
Ez tényleg gyenge.
#2 MMMM 2005. 04. 17. vasárnap 09:45
Hát nem semmi egy darab **** az egész ha lenne 0 pont azt adnék rá igy marad az 1 p
#1 Törté-Net 2005. 04. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?