A+ A-

Házmesterné lánya 1. rész - Így kezdődött

Öten voltunk testvérek. Apám a házfelügyelő elitta az eszét és a máját is, ami elhozta neki a véget. Anyámnak nem volt könnyű dolga, de szerencsére mi rá ütöttünk és kivettük a részünket a munkából. Kicsiktől a nagyokig mindenki.
Az egyik lakó megkérdezte anyámat vállalja-e a lakása takarítását hetente? Persze vállalta, hisz szükség volt a pénzre. Én a legnagyobb ( 13 éves ) kaptam a feladatot. János bácsi a másodikon lakott egy másfélszobás lakásban. Rendezett lakásban lakott, de így is volt mit takarítani, mosni, mosogatni.
Érdekes élmény volt, egy más hangulatú lakásban dolgozni, a magány is jól esett egy kicsit.
Pakolás közben érdekes képes magazinokat találtam. Tudtam, hogy ezeket nem volna szabad megnéznem, de annál inkább, kíváncsi voltam. Remegő kézzel lapozgattam a lapokat, melyeken pucér nénik, bácsik voltak és különös dolgokat műveltek. A szívem a torkomban dobogott és a hasam mélyén izzott valami. Mikor kicsit megmozdultam a puncimnak dörzsölődő anyag különösen jó érzést váltott ki. Odanyúltam és éreztem, hogy az anyag a lábam közt nyirkos. Úr isten, bepisiltem? Ujjaimat megszagoltam, de ez az illat más volt. Még kíváncsibb lettem és most benyúltam a bugyimba. A punim tiszta lucsok volt és forró. Ahogy az ujjam hozzáért nagyon jó volt és nem volt kedvem elvenni onnan, sőt valami arra késztetett, hogy mozgassam. Ahogy mozgattam egyre jobb lett. Testem égett. Visszapillantva a magazinra, kezdtem kapiskálni az összefüggést, bár még nem tudtam mit is csinálok. Egyszer csak egy mintha villám csapott volna belém, rángatóztam és ez leírhatatlanul jól esett. Végül elgyengülve dőltem el a fotelban.
Nem csoda, hogy hétről hétre vártam, hogy újra takaríthassak ott.
Egyszer János bácsi otthon volt, mikor mentem. Mondta, hogy nyugodtan végezzem a dolgom, mintha ott sem lenne. Takarítottam, ahogy szoktam és sajnáltam, hogy elmarad az én kis titkos játékom. Egy idő után János bácsi, aki egy jólszituált 40-es úr volt, mellém csapódott és minden félét kérdezgetett, közben bókokkal halmozott el, hogy eddig észre sem vette, milyen csinos kislány lakik a házban, meg ilyesmi. A dicséretek jól estek, de azért pironkodtam rendesen.
A következő héten ismét otthon volt az öreg. Egy idő után megkérdezte csinálhat-e rólam képeket, miközben dolgozom. Mondtam, hogy persze. Fotózás közben a beszélgetés és a dicséretek sem maradtak el.
Egyszer csak elhangzott a sorsdöntő kérdés: - Tudod, hogy sok pénzt kereshetnél?
- Igen, hogy?
- Az ilyen csinos lányoknak sokat fizetnek azért, ha fotózhatják.
- Ugyan már! Mennyit fizetnének azért?
- Néhány képért akár 100 Ft-ot is kaphatsz, persze ahhoz le kellene venned a ruhád is.
( Anyukám akkor 20 Ft-ot kapott János bácsitól egy takarításért és én abból 2-őt fagyira...)
- Na ne, a bácsi viccel velem! Ki fizetne nekem olyan sok pénzt azért, hogy lefényképez?
- Akár én is, ha van kedved hozzá.
- Hát persze, nekem ez nagyon jó lenne!
- Jó, akkor jövő héten fotózunk, de erről nem beszélhetsz senkinek, mert engem börtönbe, téged meg javító intézetbe vihetnek. A pénzt is jól el kell dugnod, nehogy észre vegyék. Jó? Itt van most 50 Ft, hogy kedved legyen a jövő héten jönni...
Nagyon is volt kedvem menni. Ez a bolond öreg ilyen sok pénzt ad néhány képért, csak mert pucéron leszek... Otthon a családban mi gyakran láttuk egymást, hisz nem nagyon volt lehetőség egymás elől elbújni, így nem is voltam szégyellős.
Izgatottan mentem János bácsihoz. A lakás kicsit át volt rendezve, az asztalon fényképező, vaku és egyéb dolgok. A bácsi lelkesen fogadott. Mondta, hogy a másik szobában találok ruhát, azt vegyem fel. Csodálkoztam, mert arról volt szó, hogy le kellesz majd vetkőznöm, de engedelmeskedtem. Az ágyra terítve egy új ruha volt. Fehér selyemblúz, fekete loknis szoknya, szép csipkebuggyi, hozzávaló melltartóval, fehér nylon harisnya és földön egy pár fekete cipő.
- De szép vagy te lány! - kiáltott az öreg, mikor meglátott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (124 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2014. 12. 3. szerda 06:46
Nem rossz,csak pedofil.
#13 A57L 2013. 08. 10. szombat 04:17
Elég jó.
#12 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:40
Jó kezdés.
#11 sihupapa 2008. 07. 18. péntek 03:12
édes bünők titkos vágyak!!!!!
#10 shadow 2008. 03. 8. szombat 20:50
Jó volt nagyon!!
Gratula
#9 Ede 2007. 12. 6. csütörtök 12:08
Ez igazán izgató kezdés!
#8 Ede 2007. 12. 6. csütörtök 12:01
Ez igazán izgató kezdés!
#7 tomi 2004. 11. 9. kedd 21:15
Majdnem elélveztem.Naná,hogy érdekel.
#6 Chris 2004. 10. 21. csütörtök 13:17
FOLYTATÁST! jó kis pedo story :-)
#5 merev hulla 2004. 10. 18. hétfő 08:16
"Folytatás is volt. Érdekel?" - igen.
#4 Süni 2004. 10. 18. hétfő 07:01
Kezdetnek biztató, jöhet a folytatás.
#3 Homer 2004. 10. 15. péntek 19:30
nem rossz
#2 kill 2004. 10. 15. péntek 19:03
várom a folytatást:)
#1 Törté-Net 2004. 10. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?