A+ A-

Talán 1. rész

Kiléptem az automatikusan nyíló ajtón a repülőtéri csarnokból, és rögtön keresni kezdtem azt, akit ígértek, hogy bekísér a városban lévő szállóba és felvillantja az első képeket erről a még ismeretlen városról. A nagy tömegben végre észrevettem a nevem egy táblán és odaléptem ahhoz, aki tartotta. A magas, vékony, feketehajú férfi láthatóan megkönnyebbült, hogy nem kell tovább várakoznia ebben a nagy tömegben. Készségesen megragadta az egyik csomagomat és elindult kifelé a váróból. A forróság felkészületlenül csapott meg.
- Húú a mindenit! - jegyeztem meg önkéntelenül.
- A kocsi légkondicionált, és a szállóban is kellemes a hőmérséklet - mondta a kísérőm. - Erre, mindjárt odaérünk.
Néhány perc után megállt egy hatalmas, számomra ismeretlen márkájú luxusmodell mellett. Berakta a csomagjaimat és kinyitotta számomra az ajtót. Útközben elmondta, hogy Mrs. Doors elnézést kér, hogy nem tudott kijönni a reptérre, de a szállodában már személyesen fog gondoskodni az elhelyezésemről. A további programot is vele kell majd megbeszélnem. Az út több mint félóráig tartott a hotelig, de nem bántam, mert legalább megvolt az első ismerkedésem a várossal. Persze közben azon járt az eszem, hogy mi ez a nagy megtiszteltetés, hisz nem is én voltam a legismertebb a meghívottak közt.
A hotel a város tengerparti részén volt saját stranddal. A bejelentkezés simán és gyorsan lezajlott. A recepciós rögtön át is adott egy üzenetet, hogy Mrs. Doors rettenetesen sajnálja, de nem tud most rendelkezésemre állni, de amint végez, megkeres a szobámban. A boy felkísért, elhelyezte a csomagjaimat, kinyitotta az erkélyajtót és mire borravalót akartam neki adni már ki is ment. Úgy tűnt, mintha parancsba kapta volna, hogy ne zaklasson e miatt. És utólag visszagondolva a recepciós is feltűnően udvarias volt velem szemben. Persze jólesett, de nem értettem azt kiemelt gondoskodást.
Amint a boy elment, rögtön ledobtam a zakómat és a nyakkendőmet a fotelra és kimentem az erkélyre. Pazar kilátás nyílt a tengerre. Hosszan be lehetett látni a pálmafákkal szegélyezett tengerpartot a hetedikről, ahol a szobám volt. Lágy, meleg szellő lengedezett és átengedtem magam a teljes nyugalomnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 08. 24. vasárnap 07:05
Tetszett.
#5 papi 2013. 04. 7. vasárnap 07:11
Ez regénybe illik
#4 tenzin 2012. 04. 24. kedd 12:09
nagyon jó, szerintem folytasd
#3 v-ir-a 2011. 07. 20. szerda 23:32
sajnos nincs folytatás....pedig érdekelt volna
#2 vogel 2004. 02. 2. hétfő 12:19
Remek story, reszeletes bevezetes, jol felvezetett szeretkezes, reszletes leiras. Izgalmas es erzeki volt, jol lefestette az elso szeretkezes hevesseget es a masodik nyugodtabb elvezetet.
#1 Törté-Net 2003. 11. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?