A+ A-

Márti 9. rész - Ketten

Suli időben sokáig nem merült fel a szex téma Eni és köztem. Aztán egyszer, mikor nálunk készültünk a hétfői nagy dogára, félretette a füzetet.
- Te nem érzed magad furcsán esténként az ágyban? - kérdezte.
- Hogyhogy furcsán? Hőemelkedésed van?
- Hát valami olyasmi - mondta elgondolkozva. Nyelt egyet, és folytatta:
- Emlékszel a nyáron, mikor Istivel voltunk Valahogy megváltozott, azóta állandóan a barátnőit hajtja, és néha egészen durva.
- Hát úgy látszik belejött a dologba - jegyeztem meg.
- Jó kis buli volt a nyáron, annyira együtt voltunk Én is baromira élveztem. Aztán persze ahogy beindult a napi robot, ritkán maradtunk kettesben, kevesebbet beszélgettünk úgy, mint a nyáron. Isti nem állt le, pedig Apuék is otthon voltak már délutánonként.
- Mindig koslatott utánam, de én már nem akartam, hogy a szüleink gyanút fogjanak, tudod, együtt a fürdőben, meg néha bejött hozzám este. Én kitessékeltem, és próbáltam megértetni vele, hogy most más a helyzet. Láttam rajta néha, hogy fel van izgatva, pedig én igyekeztem kevesebbet mutatni magamból otthon. Bugyit hordtam, pedig már én is egészen megszoktam a meztelenkedést vele.
- Beléd esett az öcséd?
- Éppen hogy nem, mostanában többször vágta hozzám, hogy túl széles a csípőm, meg lógnak a melleim, pedig hát te is láttad.
- Szerintem csak savanyú a szőlő! Biztosan állandóan áll a farka, és nem tudja megérteni, hogy miért lehetett akkor, most meg miért nem. A cickód nem lehet az oka, mert ahogy látom, most is áll az rendesen - vigyorogtam, és megsimítottam a melle hajlatát a pólón keresztül, megemelve egy picit a duzzadó cicijét.
- Ugye? - mosolygott rám hálásan Enikő - Azért te se voltál kutya! A dudáid! Akkorát élveztél, hogy majdnem elmentem veled én is. Egyébként nekem is hiányzik, hogy néha egymáshoz bújjunk. Azt hiszem, ettől alszom el éjszaka olyan nehezen. Félek, hogy végleg eltávolodunk egymástól Istivel.
- Miért nem jársz te is valakivel? Szerintem az öcséd normális. Ebben a korban. És hát jó leckéket kapott tőled! Csak nem fogadtál szüzességet?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (136 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 04. 10. vasárnap 07:14
Tetszett!
#4 tiborg 2013. 01. 3. csütörtök 04:06
wanda ez kituno sztori tini korodbol. nem is gondoltam,hogy lanyok igy, ennyire jatszanak egymassal.
#3 jani 2003. 07. 5. szombat 23:11
Lehetne végre Baszni ?
#2 xy 27 2003. 07. 5. szombat 16:22
Igényes, de írtál már jobbat is !
8 pont
#1 Törté-Net 2003. 07. 5. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?