Hírek

MÁJ.
13.
2014

Lebukásom története

A családunknak volt egy házaspár ismerőse, akikhez gyakran jártunk. Szerettem hozzájuk menni, mert rengeteg külföldi újságjuk volt, a férj hozta a gyakori külföldi útjairól, ezeket én minden alkalommal megkaptam és amíg ott voltunk, azokat nézegettem. Késobb, mikor már kezdett nyiladozni a csipám, és mint minden 15-16 éves srác, és is elkezdtem a csajokat más szemmel nézegetni, a házaspár nő tagja miatt is szerettem hozzájuk járni, mert Judit nagyon szép nő volt. Mikor náluk voltunk, utána két-három napig Judit volt maszturbálásom tárgya.
Egyszer véletlenül meghallottam, ahogyan anyámék beszélgetnek valamiről, csak akkor figyeltem fel igazán, mikor Judit nevét meghallottam.
- Szerintem az sem normális, hogy Judit otthon sosem hord bugyit - mondta anyám valamire válaszul apámnak. Erre felkaptam a fejem! Nincs rajta bugyi otthon? Ezt nekem meg kell néznem! Már alig...


Mester és Tanítványa 2. rész

Vagy egy órán keresztül ültem a WC-n, míg ki ürült belőlem a sok geci. Próbáltam össze szedni magam. Míg ott ültem gondolkoztam a történteken. Nem igazán tudtam hova tenni, hogy ez mi volt. SZÉT BASZTÁK a seggem csak ez járt a fejemben. Fájt is eléggé. De visszagondolva a dolog jobbik részére felizgat, feláll tőle a farkam. Erőt vettem és rendbe szedtem magam. Ki léptem a műhelybe rá néztem az órára 10 perc múlva tíz óra. Atya úr Isten! Mindjárt jönnek a kocsiért. El takarítottam a "romokat". Tízre pontban ott is voltak a járgányért, le rendeztük az anyagiakat és el köszöntünk.
Bezártam a műhely ajtót, majd elindultam fel a lakásba.
Jani a nappaliban ült a kanapén és úgy tűnt, hogy alszik. Előtte egy üveg pálinka félig, ami előző este még tele volt. Mellette két pohár az egyik teli a másik üres. Oda mentem hozzá felemeltem a teli poharat, egészségedre...


MÁJ.
12.
2014

Elvált szülők gyermeke

Sziasztok!
13 voltam, amikor a történetem kezdődött. Egy vidéki kisvárosban ( porfészekben) éltem a szüleimmel.
Anyám az önkormányzatnál dolgozott apám pedig a helyi gyárban. Anyám agilis tettre kész nő, szeret szervezni és a középpontban lenni. Sikerülni is szokott neki, mert ügyes, és valljuk be, egészen csinos is, a fickók mindig megnézték az utcán, de a strandon is. Apám sármosnak mondott fickó, akire mindig is buktak a nők, de egy kissé lassú. Egyre nőtt a feszültség a szüleim között, egyre gyakrabban vesztek össze. Egy idő után anyámnak kevés lett apám, és fogott magának egy másik pasit. Amikor kiderült, volt egy nagy veszekedés és elválltak. Apám elköltözött nagyanyámhoz és mi maradtunk a házban anyámmal. Anyám hagyományos nevelést kapott otthon, nem volt elfogadott a megcsalás és a vállás, ezért nagyanyáméknál persona non grata lett. Nagyon...


Próbálta már négyesben? 2. rész

Másnap reggel megint sokáig aludtunk. Arra ébredtünk, hogy kinn már hangos csomagolás folyik. Mi is felkeltünk, és egy gyors mosdás után kimentünk. Ugyancsak gyors reggeli után, még mindig elég keveset beszélgetve összeszedtük magunkat. Jól láthatóan, sőt ki, illetve bejelentve, fürdőruhát pedig nem csomagoltunk.
Kocsival pár perc alatt a helyszínre értünk. Senki nem volt a parton, így szép nyugodtam elhelyezkedhettünk. Beszélgettünk a tengerről, a semmiről. A tegnapi témát elkerültük. Labdáztunk, a vízben játszottunk, és éveztük a szabadságot, mint a kölyökkutyák. A meztelenség sem jelentett nekem már problémát. Később úszni indultunk. Egy darabig ők is úsztak velünk, de Dóri hamar elfáradt. Mi ketten mindig is szerettünk úszni, ezért tovább tempóztunk. Ez a tovább azt jelentette, hogy lassú kényelmes ütemben körbeúsztuk az öblöt. Ez bizony beletelt vagy...


MÁJ.
11.
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Újdonság: Amennyiben képregény-fordításához nem érzel magadban elég nyelvi vagy grafikai tudást, lehetőséged van párban végezni, ez esetben csak az egyik tudásra van szükséged. Bővebben erről itt olvashatsz. :)
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


MÁJ.
9.
2014

Testvérek

Mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra - szokták mondani az ikrekről.
No, ránk ez nem volt igaz.
Ivett és én kétpetéjű ikrek vagyunk, ő lány, én fiú, ő szőke, én sötétbarna.
Ő az idősebb, ha csak pár perccel is.
Egész életünkben jóban voltunk egymással.
Kisgyerekként sokat játszottunk együtt, majd a sok játék után együtt is fürödtünk minden nap.
Alaposan lemostuk egymást mindenhol. A végén, a pubertás elején már egyre hosszabban olyan helyeken is, ahol azért nem szabadott volna, csak saját magunknak.
Egészen hatodik osztályig volt így, amikor mindketten elkezdtünk megváltozni a hormonok miatt.
Ivett kerekedni kezdett bizonyos helyeken, én meg szőrösödni.


Nikki - a medencében

- Mély lélegzetet veszek, mert az őszinteség soha nem olyan könnyű, mint amilyennek lennie kellene. - Az igazság az, hogy méltánytalannak tűnik, Én mindent megosztottam veled, te pedig még mindig egy csomó mindent szorosan elzársz.
- Nikki...
- Nem - szakítom félbe. - Ez nem követelőzés, és nem is vádaskodás.
Hanem bocsánatkérés. Mert én szabad akaratomból döntöttem úgy, hogy elmondom neked, nem méltányos, ha ingerlékeny vagyok, csak mert te nem így döntöttél. Csak mert a kútba ugrom, nem kell neked is utánam ugranod.
- Az igaz - bólogat, és halvány mosoly ül ki arcára. - Bár most, hogy belegondolok, mi mindent csinálhatnánk együtt egy kútban. kedvem támad kipróbálni. Felvehetnénk a repertoárunkba.


MÁJ.
8.
2014

Mint egy szerető

Még tartott a szuper sorozat, a Barátok Közt. Tudtam, hogy szereti nézni, ezért nem is nagyon szóltam hozzá. Pedig annyi mindent szerettem volna mondani neki, hisz csak ritkán tudunk találkozni. Csendben maradtam, míg ő csak bámulta a tévét. Gyengéd puszit nyomtam a homlokára. Elmosolyodott. Szerencsére vége lett a szappanoperának.
- Kérsz nasit? – tette fel a kérdést, majd nyújtotta felém a gumicukros zacsit.
- Tudod, hogy csak most vacsiztam. Ilyenkor nem tudok enni… - adtam a választ.
Mélyen a szemembe nézett, majd pár másodperc múlva kérdőn húzta fel bal szemöldökét.
- Na jó. Legyen.
Kajánul elmosolyodott. Nyúltam volna a gumimaciért, de játékosan elhúzta a zacskót.