A+ A-

Nikki - a medencében

- Mély lélegzetet veszek, mert az őszinteség soha nem olyan könnyű, mint amilyennek lennie kellene. - Az igazság az, hogy méltánytalannak tűnik, Én mindent megosztottam veled, te pedig még mindig egy csomó mindent szorosan elzársz.
- Nikki...
- Nem - szakítom félbe. - Ez nem követelőzés, és nem is vádaskodás.
Hanem bocsánatkérés. Mert én szabad akaratomból döntöttem úgy, hogy elmondom neked, nem méltányos, ha ingerlékeny vagyok, csak mert te nem így döntöttél. Csak mert a kútba ugrom, nem kell neked is utánam ugranod.
- Az igaz - bólogat, és halvány mosoly ül ki arcára. - Bár most, hogy belegondolok, mi mindent csinálhatnánk együtt egy kútban. kedvem támad kipróbálni. Felvehetnénk a repertoárunkba.
Fejemet félredöntve fintorgok.
- Komolyan beszélek.
- Tudom, persze - mondja. - Köszönöm - teszi hozzá kis szünet után.
Ránézek, erre a férfira, aki egész birodalmat irányít. De most a hatalom, a hírnév és a pénz nem jelent semmit. Csak egy férfi ő is. Az én pasim És e pillanatban muszáj elkönyvelnem magamban a tényt, amelyet oly sokáig nem mondtam ki és nem bocsátottam vizsgálatra önmagam előtt sem: kezdek beleszeretni Damien Starkba.
Nem ijeszt meg a gondolat. Ellenkezőleg, mosolyt csal az arcomra.
Ő is visszavigyorog, és ujjheggyel megcirógatja az alsó ajkam. Kinyitom a szám, és bekapom az ujját, puha bőrén érzem a klórt.
- Mire gondolsz?
- Rád - ismerem be. - Mindig csak rád. És te?
- De mégis pontosan mit gondolsz?
Szélesebben mosolygok.
- Csukja be a szemét, Mr. Stark, és majd megmutatom.
Felvonja a szemöldökét, de engedelmeskedik, én meg közelebb lépek, aztán megcirógatom víztől síkos mellkasát.
- Szeretkezni fogok veled, Damien. - Annyira tele vagyok érzelmekkel, hogy alig férnek el a szavak a torkomban. - Elterelem a figyelmedet mindenről, ami nyomaszt téged. Ráadásul sokkal hatékonyabban, mint az úszás.
Késő van - elmúlt három óra -, és fáradt vagyok. Kicsit ki is dörzsölt, de nem számít, mert szükségem van erre a Damiennel közösen töltöttpillanatra.
Most mellette kell lennem, simogatni, megnyugtatni.
Szükségem van rá - és elkeseredetten remélem, hogy neki is rám. Puha csókot nyomok a halántékára, aztán lefelé haladva végigcsókolom a nyakát, majd a mellkasát. Szorosan egymás mellett állunk a csípőig érő vízben, erekciója néma követelésként szegeződik combomnak. Odébb akarok fordulni, hogy lábam közé fogadjam Damient, a víz felhajtóerejére hagyatkozva felemelkedjek, s aztán visszasüllyedve karóba húzzam magam rajta.
De nem teszem - egyelőre még nem. Helyette végigsimítok a hátán, megtöröm a vízfelszínt, a víz alatt tenyerembe fogom tökéletes fenekét, aztán folytatom a felfedezőutat testén a számmal, egyre lejjebb hatolok, míg végül feszes hasizmai körül nyaldosom - puha bőrét a finoman lötykölődő vízzel együtt ízlelem meg.
Felemelem a fejem, arcába nézek, és látom, hogy csal: nyitva van a szeme, de olyan gyengéden néz rám, hogy nincs szívem leteremteni.
Helyette megkockáztatok egy halvány mosolyt, aztán lebukom a víz alá.
Fogom a csípőjét, hogy egy helyben maradjak, és végigfuttatom a nyelvem a farkán. Eddig még nem csináltam ilyet, de Damien, a hullámzás és a klór együtt valahogy édesen romlott dolognak tűnik. A számba akarom venni szépséges, kemény farkát, de félek, hogy vizet nyelek, úgyhogy megelégszem annyival, hogy nyelvemet és ajkamat fel-alá táncoltatom rajta. Nem látom Damient, de tudom, hogy őt is ugyanennyire felcsigázza a helyzet.
Ténykedésem folytán még keményebb lesz, teste megfeszül, és a feszültség átjön a kezembe is, ahogy szorítom a pucér, nedves csípőjét.
Feljövök a víz alól, mert levegőt kell vennem, és meg akarom csókolni.
Lélegzetért kapkodva töröm át a felszínt, aztán a szájára nyomom az enyém Ajkai elnyílnak, beszív a csókba, nyelve összegabalyodik az enyémmel, átveszi az irányítást a csókolózás fölött. Keményen nyomja a számra ajkát, nyelve forró, követelőző, és annyira alapos, hogy kétségtelenül csábítóból elcsábítottá válok. Csak homályosan érzékelem, hogy a medence széléhez kormányozott bennünket. Most félbeszakítja a csókolózást, és nyersen megfordít. Érzem a bordáimat a keze alatt, megdöbbent, milyen erős, és az is, hogy a kezei között én milyen törékeny vagyok. Birtoklóan siklik fel keze törzsemen, hogy tenyerébe vegye mellemet, miközben erekcióját fenekemnek támasztja. Hűvös szellő támad, de alig érzem nedves bőrömön. Tüzelek; lángolok. Amikor belekezdtem, még vigasztaló volt a parázsló szén, amit magam elé képzeltem, de most már érzem, hogy mire Damien végez majd velem, perzselni fog a hő.
- Mondd, hogy bízol bennem - suttogja.
- Tudod, hogy bízom benned.
- Mondd, hogy bárhogy beléd hatolhatok, ahogy csak éppen akarok.
Lehunyom a szemem, és szám mosolyra húzódik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 05. 12. hétfő 10:09
Ritka gyenge.
#11 Rinaldo 2014. 05. 12. hétfő 06:48
Elmegy.
#10 rockycellar 2014. 05. 9. péntek 19:33
Elég követhetetlen!
#9 zsuzsika 2014. 05. 9. péntek 10:15
Gyenge.
#8 Sierra 2014. 05. 9. péntek 09:02
Se eleje, se vége
#7 veteran 2014. 05. 9. péntek 08:29
Gyenge.
#6 A57L 2014. 05. 9. péntek 07:38
Nem rossz.
#5 feherfabia 2014. 05. 9. péntek 06:34
5P
#4 hairy_pussy 2014. 05. 9. péntek 06:27
gyenge
#3 papi 2014. 05. 9. péntek 04:45
Igaza van Pavlovnak, Mintha a közepén kezdted volna.
#2 Pavlov 2014. 05. 9. péntek 02:03
Mintha valami előzmény lemaradt volna... Ennél sokkal jobbakat írt más Shavo.
#1 Törté-Net 2014. 05. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?