Hírek

JÚL.
23.
2015

Anyja és fia titkai

Egy nyár eleji hétköznap estén, az egyik Budapesthez közeli település szélén egy emeletes családi házban, Gábor és az anyja az étkezőasztalnál ültek, és a vacsorájukat fogyasztották. Szokásos napjuk volt, és nem is számítottak másra, minthogy egy újabb szokásos este várja őket. Nem sejtették, hogy hamarosan gyökeresen megváltozik az életük. Gábor 18 éves volt. Az apja 3 éves korában meghalt, testvérei nem voltak. A nő a tragédia után úgy érezte, többé nem akar komoly kapcsolatot. Évekkel később kezdett el újra férfiakkal ismerkedni, de csak alkalmi kapcsolat céljából. Amikor néhány éve kezdett rátörni a kapuzárási pánik, már csak kizárólag fiatal férfiakat keresett magának, akiket rendkívül lázba hozott, hogy lefeküdhetnek egy ilyen vonzó érett nővel, mint ő. Élvezte, hogy őrülten kívánták őt, és hogy mellettük újra fiatalnak érezhette magát. A leginkább azt a pózt szerette, amikor ő volt felül, és ő kényeztette a fiúkat, és a fiúk is...


Anyám helyett

11 éves koromban kezdett nyiladozni a szexuális érdeklődésem. Divatmagazinokat nézegettem és próbáltam elképzelni, mi van a melltartók és bugyik alatt. Apuval éltem, mivel anyu egy balesetben elhunyt.
Volt egy szekrény, amiben anya holmiijai voltak. Nagyon szerettem őket. Az egyik kedvenc játékom volt, hogy felöltöztem női ruhába. Mivel apu 6 körül ért haza ezt a kora-délutánokon csináltam. Mivel arcom anyáéra hasonlított inkább, így Őt is megidéztem ezekkel a játékokkal, de igazából így képzeletben lehettem nővel.
12 évesen pont rám illettek a ruhák, még a cipők is. Imádtam a selymekbe bújni, felhúzni a harisnyákat. Persze a játék vége mindig spricc volt.
Egyszer épp nőként táncoltam a nappali közepén - Magas talpú arany szandál volt rajtam, testszínű harisnya, fekete fűző, ami a harisnyát is tartotta és fekete csipkebugyi -, mikor apám döbbent arcán akadt meg a szemem.


JÚL.
22.
2015

Túlóra az irodában

Kati irodistaként dolgozott a belvárosban egy jól menő cégnél, fent a legfelső emeleten.
Egy nyár eleji péntek délelőttön, az asztalánál ült, és a második kávéját kortyolgatta.
Az asztala az ablak mellett volt. A városi éltet figyelte. 24 éves volt. Egy évvel azelőtt költözött el a szüleitől. Azelőtt Budapest egyik peremkerületében élt. Mindig is szeretett volna a belvárosba költözni, ahol zajlik az élet. Így nem mellékesen a munkahelye is jóval közelebb volt, ami lehetővé tette, hogy éjszakánként tovább múlathassa az időt valamelyik belvárosi szórakozóhelyen. Nem mintha különösebben szerette volna az italt, csak a hangulat kedvéért járt az ilyen helyekre. Többnyire a barátnőivel, és a fiúikkal ment, de ha úgy adódott, egyedül is inkább egy ilyen helyen töltötte az estét, mint hogy otthon punnyadjon a TV előtt vagy olvasgasson valamit. Nem félt az egyedülléttől, élvezte az egyedüllétet is. Könyveket olvasni, és közben...


A tanár úr felejthetetlen amerikai kalandja

Még ma is, ennyi év után, ha nem tudok elaludni, és valami szép emléket akarok felidézni, a Petrával töltött éjszakára gondolok. Fiatal tanárként, az 1980-as évek közepén, egy őszi félévet töltöttem egy amerikai kisváros főiskoláján.
A mai generáció figyelmét felhívnám az időpontra, és a korszak velejáróira: nem volt még mobiltelefon, internet, email, GPS, semmi, ami ma már természetes.
Bejártam órákra, nyelvi, kulturális anyagokat gyűjtöttem, mondhatni éltem a világomat. Szinte minden tökéletes lett volna, csakhogy. Csakhogy – feleségem itthon maradt, postai úton leveleztünk, biztosítottuk egymást, hogy mennyire hiányzunk egymásnak. De ez képmutatás volt, mert több, mint tízéves házasságunk már igencsak a kihűlés fázisában volt. És én ott voltam, körülvéve sok-sok gyönyörű, fiatal lánnyal, a szemem majd' kiesett néha, de vigyáznom kellett a látszatra, nehogy valaki valamit is észrevegyen – csak komolyság, tanár úr.


JÚL.
21.
2015

Üzleti tárgyalás 4. rész – Az üzlettárs

Másodpercek alatt gondolatok százai peregtek le az agyamban, mikor kiléptem a fürdőszobából egy szál törölközőbe csavarva, és megláttam, hogy Noel nincs egyedül, az üzlettársa Andrew is ott áll a nappaliban. Éreztem, ahogy elvörösödök, és teljesen zavarba jövök. Noel észrevette, hogy meglepődtem, és nem igazán tudom kezelni a helyzetet, ezért a segítségemre sietett
- Ő itt Andrew, de gondolom ismered őt is. Szeretne velünk meginni egy kis bort, ha nincs ellenedre. – mondta mosolyogva
- Igen ,ismerem. Bár eddig csak az irodában találkoztunk. Kicsit szokatlan így ebben a környezetben, de nincs ellenemre, hogy borozgassunk egy kicsit.
Nem akartam hinni a fülemnek. Ezeket én mondtam volna? Hogy nincs ellenemre? Igaz, ami igaz, valóban kíváncsivá tett a dolog. És éreztem, hogy a puncikámat sem hagyja hidegen egy kis borozgatás hármasban. Úgy ahogy voltam, törölközőben leültem az egyik székre, épp Noellel szemben. Andrew...


A Lakótárs 1. rész

Lakva ismerni meg az embert- tartja mondás, de előfordul, hogy még akkor sem. Erre a saját példámat tudnám elmesélni a lakótársammal.
A történet húsz éves koromban esett meg velem, amikor másodéves egyetemista voltam, és öt évfolyamtársammal közösen béreltünk egy háromszobás lakást az egyetem közelében. Hárman voltunk lányok, és három fiú, persze szigorúan elszeparálva egymástól, két szoba a lányoké, kettő a fiúké. Az együttélés másfél évig simán és zökkenőmentesen zajlott, még csak érzelmi, vagy testi összegabalyodás sem zavarta meg. Egyszerűen barátok voltunk, mindenki elfogadta a többiek nyűgjeit, és tiszteletben tartottuk egymás magánéletét.
Aztán egyszer egyikünk áthágott egy korlátot, és ezzel sok minden megváltozott.
Én voltam az a valaki, amikor egy hétfő délután előadás után elsőként értem vissza a lakásba, és meg szerettem volna nézni az e-mail postafiókomat. Ám rá kellett döbbennem, hogy a lap-topom otthon...


JÚL.
20.
2015

Zitakrónikák 2. rész - Családba nem üt a ménkű

2003 nyara. Úgy emlékszem rá, mintha tegnap történt volna. A nyár, amikor fenekestül felfordult a világom. Nem, rosszul gondolom, ez így nem teljesen igaz. Nem akkor fordult fel, csak elindult a folyamat, ami mindent megváltoztatott.
Alig múltam tizenhét éves, és éppen csak túlvoltam az életem első szerelmével történt szakításon, amikor lefeküdtem Zitával. A nővéremmel. Az én szexi, szókimondó, tettre kész, szexuálisan túlfűtött testvéremmel, akiről akkor már vagy két éve álmodoztam. Miután megtörtént a dolog, miután a saját ágyamban dugtam meg, én felejteni akartam. A realitás talaján maradni.
Mert hát az mégsem normális, hogy az ember a saját testvérével kefél,. Elítélendő törvényileg, vallásilag és erkölcsileg is. Szóval visszaléptem volna, sőt, az igazat megvallva, meg sem léptem volna, ha azon a napsütötte délelőttön Zita meg nem jelenik az ajtómban, miközben én, róla fantáziálva ki akartam verni a farkamat. Onnantól az...


Nelli 3. fejezet

December első hétvégéjén Robinak haza kellett utaznia a hétvégén a szüleihez, Dóri egyedül maradt a kollégiumban. Erikával megbeszélték, hogy szombat este moziba mennek.
Szombat reggel uszodába indult. Mikor lefelé ment a kollégium lépcsőházában, szembe jött vele egy magas, jóképű fiatal srác. Nézték egymást, mindketten érezték, hogy valahonnan ismerik egymást. Megálltak, beszélgetni kezdtek. Kiderült, hogy egy gimnáziumba jártak. A fiú elsős volt, amikor Dóri végzős. a srác elemsélte, hogy mennyire tetszett neki annak idején. A fiúkkal megválasztották a gimnázium szépségkirálynőjének. Dóri próbált felnőttesen viszonyulni ehhez a nyilvánvalóan süket dumához, de mégis jólesett neki mindezt hallania. Akkoriban ő is úgy értékelte, hogy neki van a legszebb arca, csak szerette volna, ha legalább felakkora mellei lennének, mint a lányok többségének. Halálosan unta, hogy amikor végigmegy a folyósón a fiúk csodálattal néznek a szemébe,...


JÚL.
17.
2015

Testvérek

Dominika gurulós bőröndöt húzott maga után a vonat folyosóján. Forró júliusi nap volt, a lány csak egy rózsaszín pólót és egy rövid farmernadrágot viselt. Az öccse válláról utazótáska lógott. Dominika nagyon dühös volt: most először nyaralhatna egyedül, erre rásózták a 14 éves öccsét. Kész katasztrófa.
A lány végre talált egy üres fülkét. Félrehúzta az ajtót és belépett. Az öccse utána. Dominika felrakta a bőröndjét és az öccse táskáját a poggyásztartóra, majd lehuppant az egyik ablak melletti ülésre. Peti becsukta az ajtót, lehúzta az ablakot és leült a lánnyal szemben. A vonat lassan kigördült a pályaudvarról. Peti a mobilján játszott, ám amikor a főváros koszos betontömege elmaradt mögöttük, elrakta, és nézte, ahogy a zöldellő táj elsuhan az ablak előtt. Dominika egy bulvármagazint olvasott, és látszott rajta, hogy még mindig mérges, amiért a szülei a nyakába varrták az öccsét, és elrontották a nyaralását. Ezt az öccse is...