Hírek

JAN.
20.
2017

Kiválasztott 1. rész - Az avatás

Kiválasztott vagyok! Akkori nevelőm így mutatott be a madámnak: "rendkívül alkalmazkodó és hálás természete van, alkatilag is jók az adottságai, nem beszélve a ritka zöld szeméről". Így történt, hogy 14 évesen 4 másik lánnyal együtt kiválasztottak, elhoztak ide és kiválasztottként arról szólt minden napom, hogy mi vagyok, és mi a kötelességem.
Reggelenként kikészítik az öltözetünket, közösen reggelizem a lányokkal és oktatásra megyünk Minden nap gyakoroltatják velünk, mit várnak el a magunkfajta lányoktól, és hogy ez a mi rendeltetésünk. Hogy biztonság érzetünk legyen a jövőtől, és attól az embertől aki szolgájává fogad. Aztán következtek a tánc és masszázs órák kinek mi, nekem minden kötelező volt, mert a legjobbnak nevelnek a legmagasabb elvárásokkal.


JAN.
19.
2017

Reggeli élvezkedés

Todd szép gyengéden megérinti az anyját, ez nem egy fiú-anya ébresztés volt ez már több volt annál oly gyengéden, mind egy szerető aki a szerelmét ébreszti reggel. Gyengéd próbált lenni, gyengéden először a mellei simogatta, majd szép lassan lecsúsztatta a kezét az édes, meleg puncira. Egy hónappal erről a helyzetről ezelőtt csak álmodozót, de most már álom valósággá vált. Ez a helyez egy üzleti út alatt változott meg, most már nem is számolja hogy mennyiszer voltak már együtt az elmúlt egy hónapban, mint ahogy azt sem tartja számon, hogy mennyiszer élvezte tele az anyja punciját.
Nem tudót ellenállni annak, hogy a kezét ne csúsztassa bugyi alá és ne simogassa meg a sima, édes és meleg puncit. Benyomta az egyik ujját a nedves punciajkak közé, hogy a punciból kifolyó finom nedűbe mártsa az ujját, majd ezt a nedűt lenyalja az ujjáról.


Bátorság kell a boldogsághoz

Tudom könnyű ezt mondani, de ha őszinte az ember, persze a rossz oldalán is koppanhat a kocka, ugyanakkor sok minden kiderülhet ám! Lásd az én esetemet! Belegondolni is félelmetes, mi lett volna, ha sosem merek őszinte lenni a barátnőmhöz ezzel kapcsolatban, és egy egész életet úgy élünk le, hogy megfosztva érezzük magunkat valamitől, miközben a másik is benne lett volna, de ezt a félelmeink miatt sosem tudhattuk meg. Korábban írtam már hasonló élményeimről egy csajjal,
de az más történet. Csak azért mondom, ha esetleg ismerősen csengenének soraim. Ott bővebben kifejtettem a párbeszédeket és a szex jelenetet, így most csak nagyvonalakban bevezetésképp mesélem el, a feleségemmel hogyan zajlott, mert nem is annyira ez, hanem az ebből kifolyólag történtek miatt ragadtam ismét tollat.


JAN.
18.
2017

Nóri a közösben

A lány, Nóri, a húszas évei elején járt és a főváros egyik legjobb egyetemén tanul, akár csak én. Tökéletes az összhang köztünk, az ágyban és azon kívül is. Tipikusan az a lány, aki nem bombázó, mégis 10/10-es, hiszen 170 centis magasságához röpke 45 kiló dukál, mely egy tökéletes homokórát formáz. Emellé hosszú szőke haja és igéző kék szemei vannak. Mellei, fenekével egyetemben nem túl nagyok, pont tenyérbe illőek.
Emellett imádja a szexet. Mondhatni kielégíthetetlen a teremtés, bármennyire is kielégül, fél óra múlva már megint nem bír magával. Szerencsére az átlagnál jóval nagyobb, 22 centis mérettel vagyok megáldva, melyet imád, viszont a szexuális étvágyam semmi az övéhez képest. Ezt a különbséget egyedül szokta pótolni, amikor csak rá tör a vágy, a kezeit veszi igénybe, mely engem is fel szokott tüzelni.


Büntetésem 3. rész

Kikötve állok a zuhanyzóban. Épp most pisiltem össze magam egy kék női úszódresszben. Mindketten nevettek rajtam én pedig nagyon szégyellem magamat.
- Úgy látszik valaki összepisilte magát - mondod nevetve.
- Ezt én sem gondoltam volna - nevet Dóri is. Kezeim kikötözve és tocsogok a pisiben, ti pedig csak nevettek rajtam. A kamera eközben mindent felvett. Arcom tiszta vörös lehet a szégyentől.
- Egyre csak gyűlnek a kompromittáló bizonyítékok ellened Peti. - kacag fel Dóri.
- Jó érzés volt összepisilni magadat drágám? - kérdezel vigyorogva - Remélem mert innentől kezdve nem lesz rá több alkalmad ha ügyes leszel. Két választásod van. Az egyik az hogy itt hagyunk kikötve a csőhöz, napokig. Enni inni kapsz, és te mindet elfogadod szépen ha életben akarsz maradni. De innen nem mozdulhatsz. Erről gondoskodom. Ez azt is jelenti hogy itt fogod összecsinálni magadat mint egy kisbaba. A dresszedbe fogsz pisilni és szarni is.


JAN.
17.
2017

Szingli pörgés 2. fejezet – Külföldi szeretők 6. rész

Lorena a melleit simogatva hangosakat sóhajtozott, miközben a széttárt lábai között, Sanyi nyalta a punciját. A srác hason fekve, a lány combjaiba kapaszkodva kényeztette a partnerét. Lorena hálószobájában voltak, ahol a háttérben a számítógép hangszóróiból halk zene szűrődött ki. A lány hangosakat sóhajtozott, majd egyre közelebb került az orgazmushoz, mikor Sanyi nyelvével rátért a csiklójára, és szüntelenül ingerelte. A fiú jobbra-balra mozgatta fejét, aztán szájába vette a nő csiklóját, amit megállás nélkül szívni kezdett. Lorena még szaporábban vette a levegőt, utána néhány másodperc múlva erősebben szorította meg a melleit, és hangosan felnyögve elélvezett.
Mindketten feltérdeltek. Lorena tenyereit Sanyi mellkasára helyezte, és finoman hátrébb tolta a srácot. A fiú a háta mögött, a kinyújtott kezein támaszkodott, mikor a lány a lábai közé hajtotta a fejét, hogy a szájába vegye péniszét.


A titkárnő és a főnök

Nem tudom, milyen helyen dolgozol, kedves nőnemőű olvasóm, de vannak olyan munkahelyek, ahol a főnök bizony néha rosszkedvőűen ébred… ráadásul otthon az asszonnyal fasírtban van, tombol benne a tesztoszteron! És erre jössz te, az izgató, vonzó titkárnő, akit nem kaphat meg… ettől keményen bánik veled, soha egy mosoly, vagy egy bíztató szó! Csak rideg utasítások.
Pedig neked tetszik a főnököd, a kedvéért sminkelsz reggelente, néha kicsit rövidebb szoknyát is felveszel, és igyekszel mindenben kiszolgálni. De úgy tesz, mintha észre se venne...
Egyszer, éppen kávét hozol neki, de elkalandozol gondolatban, ügyetlenül nyúlsz a csésze után, és véletlenül ráborítod a nadrágjára… Rögtön ideges lesz, és lehord mindennek, de ettől nem ijedsz meg, inkább izgalomba hoz… ahogy megragadja a karod, és erősen fogja, de nem durván, nem fáj… nagyon szabadkozol, de ahogy meleg barna szemeibe nézel, izgatottságod odáig fokozódik,


JAN.
16.
2017

Anális szex egy orvostanhallgatóval

Az egyik ismerősöm orvosnak tanult. Jó ideig nem láttuk egymást, mivel a baráti körben akadtak gondok korábban. Cimborám azon a nyáron ismét összeröffentette a régi bandát, hogy menjünk el a nyaralójukba egy laza hétvégére megemlékezni a régi szép gondtalan évekre.
A leutazás elég soká tartott, lévén a hely a világ végén van, a ház meg még azon is túl. Az úton sztorizgattunk, meg mindenki elmesélte, hogy mi történt vele, amióta nem láttuk egymást.
Kora este lett, mire leértünk. A társaság egy része már korábban odaért ez meg is látszott rajtuk. Gyorsan kerestünk magunknak egy ágyat, majd igyekeztünk behozni a lemaradást. A vacsora már vígan rotyogott a bográcsban így a korábban érkezettekkel beszélgettünk.
A leányzó is a korábbi turnussal érkezett. Most is ugyan olyan jól nézett ki, mint mikor legutoljára találkoztunk. Beszélgetésbe elegyedtünk. Kiderült, hogy megvalósítja régi álmát orvosnak tanul.


Kiadások 2. rész

Néhány hónappal később Jayne újra az édesanyjánál ült a konyhában és kávéját kortyolgatva kifelé bámult az ablakon. 10 000 dollár sok pénznek tűnik, de nem az, ha két háztartásról és hiteltörlesztésekről van szó.
Megfordult és meglátta Carla formás hátsóját a szűk nadrágban, ahogy a nő előrehajolva éppen a kávéfőzőt tette el. Bevillant az emlék, ahogy a nyelve azt a popsit simogatja és Jayne elvörösödött. Carla az édesanyja és ezen semmi nem változtat. Valami szégyenletes dolgot tettek, de nem azért, mert romlottak voltak, hanem mert szükségük volt a pénzre.
- Mennyi maradt? - kérdezte Carla aggódó arckifejezéssel, miután leült az egyik székre.
- Szinte az egész elment. - mondta meg őszintén Jayne, majd a haját megigazítva a kávésbögréjébe nézett. Amikor újra felpillantott esküdni mert volna, hogy Carla a mellét nézi.