A+ A-

Nóri a közösben

A lány, Nóri, a húszas évei elején járt és a főváros egyik legjobb egyetemén tanul, akár csak én. Tökéletes az összhang köztünk, az ágyban és azon kívül is. Tipikusan az a lány, aki nem bombázó, mégis 10/10-es, hiszen 170 centis magasságához röpke 45 kiló dukál, mely egy tökéletes homokórát formáz. Emellé hosszú szőke haja és igéző kék szemei vannak. Mellei, fenekével egyetemben nem túl nagyok, pont tenyérbe illőek.
Emellett imádja a szexet. Mondhatni kielégíthetetlen a teremtés, bármennyire is kielégül, fél óra múlva már megint nem bír magával. Szerencsére az átlagnál jóval nagyobb, 22 centis mérettel vagyok megáldva, melyet imád, viszont a szexuális étvágyam semmi az övéhez képest. Ezt a különbséget egyedül szokta pótolni, amikor csak rá tör a vágy, a kezeit veszi igénybe, mely engem is fel szokott tüzelni.
Egy múltkori beszélgetésünk folyamán sikerült kiszednem belőle, hogy régóta álmodozik arról, hogy milyen lehet, ha ismeretlenek kihasználják, sőt használják, mint egy rongyot. Az álmaiban nem lát arcokat, nem beszél velük, nem ismeri az alakokat, csak egy bábu a kezükben. Körbe adják, mint egy cigarettát, amíg mindenki nem végzett vele. Állítása szerint nem hiszi, hogy élőben meg lenne hozzá a bátorsága, ez inkább csak egy vad álom.
Elsőre nem volt semmi hátsó szándékom, de pár napnyi gondolkodás után rájöttem, hogy a téma engem is mennyire felizgat. Persze nem szeretném, hogy a barátnőm másba szeressen és elhagyjon, de ha csak a vágyait éli meg úgy, hogy még én is részese vagyok, abban nem éreztem semmi kivetni valót így el is kezdtem gondolkozni, hogy vajon ezt hogyan lehetne megoldani. Rövid gondolkodás után azt találtam a legelfogadhatóbb megoldásnak, ha elmegyünk az egyik budapesti klubba, ahova szexpartnert keresni járnak az emberek (többségében férfiak) és ott esik át a drágám a tűzkeresztségen. Fontos szempont volt az, hogy válogatni lehessen a pasik közt, még sem akartam se én se ő, hogy akármilyen igénytelen fószer nyúljon hozzá, ezért egy szexpartner kereső oldalon meghírdettük, hogy adott időben ott lesz egy fiatal csinos amatőr lány, akit használhatnak majd azok, akiknek a párja (én) megengedi.
Csak olyan pasik jöhettek szóba, akik fel tudták mutatni számomra a friss papírt a szűrésükről. Mivel Nóri fogamzásgátlót szed, így ezekkel a szerencsésekkel gumi nélkül szeretett volna szeretkezni. A várva várt nap elérkeztével egész nap görcsben volt Nóri gyomra, de nem csak az övé, az enyém is. Sokat gondolkodtam, hogy vajon jó ötlet-e, bármikor visszamondhattuk volna, de nem tettük, mindketten vágytunk erre. Egész délután készülődött, mindenhol lecsupaszítottuk, hogy a lehető legtökéletesebb legyen. Csak egy kevés sminket tett fel, hiszen nem volt rá szüksége és nem akartuk, hogy kurvának nézzék. A cél az volt, hogy önmagát adja, azaz egy tüzes fiatal csöppnyi lányka legyen.
Este egy órával az időpont előtt megérkeztünk a klubba felszerelkezve a kellékekkel: síkosító, bilincsek és szemfedő.
Egész kellemes hely volt, romantikus vörös világítás, kényelmes bőrkanapék és pár lézengő férfi. Ez a pár ember nagyon megnézte Nórit, ami várható volt, de különösebben nem nyomultak szerencsére így egy csendes sarokba leülhettünk elszopogatni pár italt. Kis idő elteltével páran oda jöttek, megpróbáltak beszédet kezdeményezni, de nem ezért jöttünk, hamar leráztuk őket...azokra vártunk, akik a hirdetésre érkeztek.
Pár ital után feltérképeztük a helyet. Voltak glory holeok, kis zárható fülkékkel, rengeteg kanapé volt illetve néhány zárható szoba. Az egyikben megtaláltuk azt amit kerestünk, egy nagy franciaágy volt a közepén, körbe szabad hely és a szoba egyik oldalán pár luk, valószínűleg azért, hogy szabadon lehessen kukkolni. Tudtam, hogy ez kell nekünk. Vissza mentünk a bárhoz még egy italért és láttuk, hogy az elmúlt fél órában megtelt a hely.
A tekintetekből láttuk, hogy ezek már azok, akik Nóriért jöttek, ennyi kiéhezett férfit még nem láttam egy rakáson, valószínűleg egy jel kellett volna csak, hogy ott helyben letépjenek róla mindent, de ezt nem kapták még meg. Gyorsan kifizettük az italt és visszamentünk az előbb kinézett szobába és magunkra zártuk az ajtót. Nóri remegését látva megkérdeztem, hogy meggondolta-e magát, de nemmel felelt. Gyorsan legurította az italt és szólt, hogy kezdjünk neki, mielőtt meggondolja magát. Megígértem, hogy vigyázni fogok rá és egy finom csókot lehelve az ajkaira bekötöttem a szemét. Ezután odavezettem az ágyhoz, levetkőztettem fehérneműre és lefektettem és a két kezét összebilincseltem a feje felett úgy, hogy a későbbiekben szabadon foroghasson, forgathassák. A lyukak fele pillantva láttam, hogy mindegyiken kukkol valaki, tetszett nekik, amit láttak. Bár hogy is ne tetszett volna, amikor egy fekete csipkés vörös színű bugyi-melltartó kombinációban fekszik egy dögös huszonéves lányka az ágy közepén arra várva, hogy az elkövetkező órákban férfiak tucatjai használják mindenét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:13
Hiányoztak a sztoriból a dialógusok.
#7 A57L 2017. 02. 21. kedd 05:06
Izgató írás.
#6 cscsu50 2017. 01. 19. csütörtök 23:39
szabadon látva a partner még izgatóbb
#5 sipospista 2017. 01. 18. szerda 13:35
Ez igen csak izgalmas..megy a pont
#4 veteran 2017. 01. 18. szerda 08:14
Nekem ez durva.
#3 gyuri0926 2017. 01. 18. szerda 08:03
Úgye látod a kapott pontszámodat ?????????????????
#2 vakon54 2017. 01. 18. szerda 03:04
Razi Lessz folytatása?
#1 Törté-Net 2017. 01. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?