A+ A-

Reggeli élvezkedés

Fordítás
Eredeti történet
Todd szép gyengéden megérinti az anyját, ez nem egy fiú-anya ébresztés volt ez már több volt annál oly gyengéden, mind egy szerető aki a szerelmét ébreszti reggel. Gyengéd próbált lenni, gyengéden először a mellei simogatta, majd szép lassan lecsúsztatta a kezét az édes, meleg puncira. Egy hónappal erről a helyzetről ezelőtt csak álmodozót, de most már álom valósággá vált. Ez a helyez egy üzleti út alatt változott meg, most már nem is számolja hogy mennyiszer voltak már együtt az elmúlt egy hónapban, mint ahogy azt sem tartja számon, hogy mennyiszer élvezte tele az anyja punciját.
Nem tudót ellenállni annak, hogy a kezét ne csúsztassa bugyi alá és ne simogassa meg a sima, édes és meleg puncit. Benyomta az egyik ujját a nedves punciajkak közé, hogy a punciból kifolyó finom nedűbe mártsa az ujját, majd ezt a nedűt lenyalja az ujjáról. Többször is megismételte ezt a mutatványt, éppen az ujjáról szopogatta az édes nedűt amikor Jane kinyitotta a szemét és mosolyogva nézet a fiára. Majd megkérdezte, hogy még mindig jó ízű?
- Az ujjam nyalására gondolsz? - kérdezet vissza viccesen Todd.
Todd keze ekkor már puha és meleg melleket simogatta. A mellbimbók keményen hívogatóan néztek felfelé. A bimbók ha beszélni tudtak volna akkor biztosan azt mondták volna, hogy „gyere és szopjál minket!”. Ahogy Todd simogatta őket, úgy Jane mélyeket sóhajtott és át adta magát a kényeztetésnek.
- Én csak arra gondoltam, hogy szép lassan felébresztelek gyengéd simogatással.
- Akkor mind ketten erre gondoltunk. Igaz arról is álmodtam, hogy egész éjjel ilyen gyengéden kényeztettél.
Majd csókolózni kezdtek, miközben egy más száját fedezték fel a nyelvükkel. Jane közben megérezte, hogy a fia teljesen megkeményedet lent, úgy tűnik, hogy a keménység még mindig a régi mind az első alkalommal. De ezt a keménységet imádta Jane, nem tudott ő sem betelni vele. Neki is jól eset e fajta törődés annyi szűk hónap után, mindenre megtanította a fiát. De azt is tudta, hogy mindig nem maradhat így és a neki rosszul is fog esni egyszer majd el kell engednie a fiát, de addig is ki kell használni minden egyes alkalmat, hogy egymásé legyenek.
Mosolygott miközben a fia hol az egyik, hol a másik mellbimbóját kényeztette. A fia nyelvének simogatását nagyon élvezte a nyakán is, érezte, hogy igazi jó tanítvánnyá vált az elmúlt egy hónap alatta. A fia nyelvének gyengéd érintésétől teljesen felizgult állapotba került ős is. Ő sem maradt el Todd kényeztetésében mivel a kezeivel gyengéden simogatta végig a fiatal felhevült testet.
- Nagyon szeretem az izmos testedet, te fiú. Olyan erős és szép, hogy teljesen oda vagyok tőle.
Todd ekkor már az anyja nyakát puszilgatta, majd szép lassan lefele menet elidőzött a nyelvével többször körbe nyalta a mellbimbókat is egy kicsit meg is szopogatta azokat. Majd ezek után a nyelvével további zónák felfedezésére indult, először a köldököt vette célba amin egy kicsit elidőzött. Ez után megállt és az anyja szemébe nézett.
- Úgy nézem, hogy egy kis akadályba ütköztem. Az akadály pedig egy szép szexis bugyi.
Todd ekkor megcsókolta Jane belsőcombjai találkozásánál lévő nedves bugyit. Majd szép lassan megfogta a bugyit és elkezdte lehúzni azt, segítségét is kapott ehhez a mutatványhoz, mivel Jane megemelte magát és így könnyebb volt levetni róla a puncilével itatott bugyit.
Amikor Todd előtt ott volt a fedetlen punci, közelebb hajolt, hogy érezni tudja a punciból áradó édeskés pézsmaillatot.
- Szeretnéd, hogy kinyaljam? - kérdezte Todd.
Jane ekkor még jobban elmosolyodott mivel megtisztelve érezte magát még ebben a helyzetben is. A megtisztelve érezte magát abban, hogy a fia mégis szeretné tovább kényeztetni őt a szájával, hol ott nem lenne szükség rá mivel a puncija teljesen nedves és nem lenni semmilyen akadály, hogy a nedves puncijába hatoljon a kemény farkával. De mi tagadást azt is szeret ha nyalják a punciját, majd egy kis idő után pedig a másikról letudja nyalni a saját nedveit. Így hát mosolyogva tolta a punciját a fia szájához.
Todd először csókolgatta a puncit, majd a nyelvével körözni kezdet, hol nedves punciba, hol pedig a csiklón. Majd nyalni kezdet a punciból kiáramló nedűt, minden cseppje kincs volt számára. A punci nyalási technikát az anyja tanította neki, először csak finoman szopogassa a csiklót miközben a nyelvével a punci minden szegét és zugát körül nyalja. Majd a szép punciajkakat is szopogassa, a nyelvét pedig továbbra is táncoltassa a punciba, ezek után a nedűt nyalja és nyalj. Ő egy kicsit változtatott ezen mivel az ujját is használta, a forró lyukba tolta lassan és lassan kihúzta majd egy kicsit gyorsított ezen. Rájött, hogy ezzel a technikával több nedűt tud kicsalogatni a punciból és ha a punci nem elég nedves akkor hamar nedvességet tud varázsolni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 tt5X2zDSkWEj 2017. 09. 29. péntek 22:33
jó ez smile
#12 deajk2008 2017. 07. 5. szerda 08:50
nekem nagyon tetszett... 9p lett
#11 A57L 2017. 02. 20. hétfő 04:37
Nem rossz írás.
#10 sipospista 2017. 01. 20. péntek 10:05
Joo lettt
#9 cscsu50 2017. 01. 19. csütörtök 23:14
gyengécske
#8 sunyilo 2017. 01. 19. csütörtök 21:17
Olyan az írás stílusa, mintha az utcán látott járókelőkról készült volna...
#7 mertens 2017. 01. 19. csütörtök 14:31
Folytasd
#6 Andreas6 2017. 01. 19. csütörtök 14:21
Az időjárásjelentés is izgalmasabb.
#5 ethylen 2017. 01. 19. csütörtök 11:34
Tele szókapcsolati és fordítási hibával Legalább annyival tisztelj meg minket, hogy feltöltés előtt átnézed
#4 veteran 2017. 01. 19. csütörtök 08:33
Nem izgatott fel.
#3 genius33 2017. 01. 19. csütörtök 05:25
Egynek ez is elmegy.
#2 zoltan611230 2017. 01. 19. csütörtök 03:30
Ez elbeszélés csak ....
#1 Törté-Net 2017. 01. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?