A+ A-

Bátorság kell a boldogsághoz

Tudom könnyű ezt mondani, de ha őszinte az ember, persze a rossz oldalán is koppanhat a kocka, ugyanakkor sok minden kiderülhet ám! Lásd az én esetemet! Belegondolni is félelmetes, mi lett volna, ha sosem merek őszinte lenni a barátnőmhöz ezzel kapcsolatban, és egy egész életet úgy élünk le, hogy megfosztva érezzük magunkat valamitől, miközben a másik is benne lett volna, de ezt a félelmeink miatt sosem tudhattuk meg. Korábban írtam már hasonló élményeimről egy csajjal,
de az más történet. Csak azért mondom, ha esetleg ismerősen csengenének soraim. Ott bővebben kifejtettem a párbeszédeket és a szex jelenetet, így most csak nagyvonalakban bevezetésképp mesélem el, a feleségemmel hogyan zajlott, mert nem is annyira ez, hanem az ebből kifolyólag történtek miatt ragadtam ismét tollat.
Bettit akkor még nem jegyeztem el, szóval a továbbiakban barátnőmnek fogom hívni.
Egy kettesben otthon borozgatós péntek estén, miután egymáshoz bújtunk a kanapén és néhány pillanatra elmerültünk a csendben, erőt merítvén a borból
elmondtam neki, nem egészen ilyen szavakkal, de a lényege ez volt, hogy egyszer voltam már férfival, és élveztem, de nekem nem a seggbekuki, hanem a mellek hiányoznak. Gondoltam nem árt ezt tisztázni, mielőtt letámadom azzal a váratlan információval, hogy következő életemben biszexuális nő szeretnék lenni.
Mielőtt összejöttünk, szinte minden este leszbikus pornót néztem, és beleéltem magam, hogy én az a nő vagyok, akit a barátnője kényeztet. Ahogy néztem, mintha tényleg az a nő lettem volna. Ha lehet ilyet mondani, átéreztem, hogy nekem is olyan gyönyörű melleim vannak, és a barátnőm az én mellbimbómat veszi finom ajkai közé, és az én puncimat nyalja, miközben a mellbimbóim simogatva kivertem a farkam. Merthogy nekem igencsak érzékenyek a mellbimbóim.
Ha a barátnőm puszilgatni kezdi, 10 másodperc nem kell, kőkemény leszek odalenn. Szóval megkérdeztem, megtenné - e nekem, hogy hátulról hozzám simulva, hogy szorosan a hátamon érezhessem imádott melleit, a hasát a derekamon, az ágyékát a fenekemen, kívánatos combjait a combjaimon, és közben a mellbimbóimat simogatva kiveri nekem, mert imádnám, ha néha nőnek érezhetném magam vele. Nagyot dobbant a szívem megkönnyebbülésemben és örömömben, amikor azt mondta, szívesen megtenné, és látszott rajta, hogy tetszik is neki a dolog. Elképesztően szexi érzés volt nőnek éreznem magam a barátnőmmel. Nézni, ahogy nézi, ahogy nőies csípőmozdulatokkal simogatom a mellbimbóimat, miközben egymással szemben térdelünk az ágyon. Aztán hozzám bújt, és csókolni kezdett.
Majd a nyakam tövét, és a mellbimbóimba is hosszasan belekóstolt. Végül a hátam mögé térdelt, a fenekére markoltam, Betti pedig szorosan hozzám simulva, és a nyakam tövét csókolva, a mellbimbóimat simogatva a plafonig korbácsolta bennem a vágyat, mialatt fordítva rámarkolva megfejte a farkam.
Dimenziókkal izgatóbb érzés, mint egy férfival. Azt mondta, azt is szívesen megteszi, hogy felnyúl a fenekembe, de ebből azért ne legyen rendszer.
Én nem igazán élvezem, ha van valami a seggemben, mert bár jó érzés, de olyankor kevésbé érzékenyek a mellbimbóim, és nekem az a legfontosabb.
Szóval egyszer bennem jártak huncut kis ujjacskái, mert kíváncsi volt milyen érzés belém nyúlnia, én meg persze nem ellenkeztem, de örülök, hogy azóta nem kéri tőlem :) Szóval az én drága Bettim néha gondoskodik róla, hogy nőnek érezhessem magam vele, és ”leszbizzünk” egy jót, aztán misszionárius pózban alaposan meghálálom neki. Vagy hátulról vagy ha olyan kedve van, ő lovagol rajtam. Szeretem, ha ő van felül, és mielőtt belemelegszünk, puszilgatja a mellbimbóimat, vagy a melleit rájuk engedve a nyakam tövét falja. Tudja mennyire imádom, ha a mellbimbóink egymáshoz érnek. Hát igen, nem vagyok egy alfa hím alkat, de ha ismernél, meg nem mondanád rólam, hogy efféle hajlamaim vannak. Hogy teljes legyen a kép, alapból a férfi szerepre vágyom! Délutánonként alig várom, hogy hazaérjek, és a mennyekbe döfködhessem izzó vasvillámmal a barátnőmet, de néha jobban kívánom, hogy ő kényeztessen engem.
Szóval bizony kockáztatni kell a boldogságért!
Ja és az meg a másik, hogy ezzel kellő löketet adtam Bettinek, hogy bevallja nekem azt, amiről azelőtt ő is régóta csak fantáziálni mert. Szerette volna egyszer egy nővel is kiélni a kíváncsiságát, mielőtt megállapodik. Én pedig természetesen ”megengedtem” neki. És azt is, hogy amikor kedve tartja, továbbra is bármikor lefeküdhet azzal a nővel. Ilyenek, hogy hármas gondolata nem izgatott, csak a helyébe képzelve magam, én pont ilyen gyönyörű biszexuális nő szeretnék lenni következő életemben, mint ő, szóval én aztán megértettem őt. Mondjuk azt említettem neki, hogy életre szóló élmény lenne, ha egyszer megnézhetném őt a barátnőjével. Azt egyből leszögeztem, hogy a közelükbe se mennék, csak kiverném a szoba túlsó feléről figyelve őket, és azt is hozzá tettem, hogy bár ez elkerülhetetlen, de nem akarok én közben Katira is rágerjedni,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2017. 02. 20. hétfő 04:38
Szép írás.
#8 RAVETRAIN 2017. 01. 31. kedd 12:40
Igazad van smile
#7 fenotrin 2017. 01. 22. vasárnap 20:11
Ez az "Értem" remélem csak udvariassági formula volt.
Szerinted ez jó történet volt, ezért dobtad be a közösbe.
Akinek tetszik tetszik, akinek nem, nem.
Nehogy már az aktuális megmondóbrigádhoz igazodj. smile
#6 RAVETRAIN 2017. 01. 22. vasárnap 16:20
Értem!
#5 Pavlov 2017. 01. 22. vasárnap 11:52
A sablonokon kívül nem kaptam sokat.
#4 cscsu50 2017. 01. 21. szombat 05:28
volt jobb is
#3 sunyilo 2017. 01. 19. csütörtök 21:14
Olvastam jobbat is...
#2 veteran 2017. 01. 19. csütörtök 08:44
Nem ragadott magával.
#1 Törté-Net 2017. 01. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?