A+ A-

A titkárnő és a főnök

Nem tudom, milyen helyen dolgozol, kedves nőnemőű olvasóm, de vannak olyan munkahelyek, ahol a főnök bizony néha rosszkedvőűen ébred… ráadásul otthon az asszonnyal fasírtban van, tombol benne a tesztoszteron! És erre jössz te, az izgató, vonzó titkárnő, akit nem kaphat meg… ettől keményen bánik veled, soha egy mosoly, vagy egy bíztató szó! Csak rideg utasítások.
Pedig neked tetszik a főnököd, a kedvéért sminkelsz reggelente, néha kicsit rövidebb szoknyát is felveszel, és igyekszel mindenben kiszolgálni. De úgy tesz, mintha észre se venne...
Egyszer, éppen kávét hozol neki, de elkalandozol gondolatban, ügyetlenül nyúlsz a csésze után, és véletlenül ráborítod a nadrágjára… Rögtön ideges lesz, és lehord mindennek, de ettől nem ijedsz meg, inkább izgalomba hoz… ahogy megragadja a karod, és erősen fogja, de nem durván, nem fáj… nagyon szabadkozol, de ahogy meleg barna szemeibe nézel, izgatottságod odáig fokozódik, hogy vékony kis ingeden átütnek kemény bimbóid… és végre, végre észrevesz a főnököd! Látod, hogy elkerekedik a szeme, és azonnal kapcsol!
Hangjában megjelenik egy meleg vonás, de még mindig durván beszél veled, kirúgással fenyeget! Váratlanul abbahagyja, és csendesebb hangon kéri, hogy mosd ki a nadrágot, ha már összepiszkoltad. Nem veszi le a nadrágot, hanem kiküld tisztítószerért. Egy darab folttisztítós ronggyal kezded dörzsölni, pont a slicce körül… rád szól, hogy ne siess, lassan, nehogy kikopjon a drága öltönynadrágja! Közben szapul, folyamatosan; nem elég, hogy a drága öltönynadrágját is összekoszolod, még kitisztítani se tudod! Érzed, hogy keményedik a farka, ami téged is beindít, és egyre lassabban, már szinte nem is a ronggyal, hanem a kezeddel markolászod a főnök szerszámát, miközben fel-felpillantasz rá, fitos mosollyal.
Miután már nagyon belelendültél, remegő hangon kér meg (úgy látszik, nem volt hatástalan eddigi ténykedésed), hogy fejezd be, le kell venni a nadrágot, nem tudod így kitisztítani. Rád parancsol, hogy vedd le, és te örömmel bontod ki, de a szituáció annyira felizgatott, hogy nem bírsz magaddal, és hiába siettet, szépen lassan bontod ki, és húzod le… A boxere majd szétszakad! Megkérdezi, hogy nem lett kávés az alsónadrágja? Rásimítasz, szinte a kezedbe feszül a farka. Válaszolsz, hogy nem, de szerinte annyi időt elszöszmötöltél a nadrágtisztítással, hogy lehet, azóta beleszáradt a kávé az alsójába… Kéri, hogy szagolgasd meg az alsóját. Közelebb hajolsz, de nem elég közel... odahúzza a fejed, és az orrodba nyomja a farkát. Kérdi, hogy érzel-e valamit, de te csak a fallosz férfias, nehéz illatát érzed, amitől még jobban beindulsz! Már rendesen benedvesedtél, a légzésed is egyre nehezebb… Nem elégedett most sem a teljesítményeddel, és követeli, hogy jó mélyeket szippants az alsójába, biztos, hogy nem lett-e kávés? Már magadtól szimatolgatsz, az orroddal végigdörzsölöd a szerszámát, néha lopva egy-egy puszit nyomsz rá. Hagyja, hogyisne hagyná!
Nem, szerinte le kell venni azt az alsónadrágot, kéri, hogy húzd le, de nagyon lassan. Szépen lassan lehúzod, és akkor a szemed elé tárul egy gyönyörőű, egyenes, kemény farok, nagy makkal. Imádod az ilyen formájú makkot, különösen a szélét nyalogatni, mintha csak egy tölcséren lecsorgó olvadt fagyit nyalogatnál…
A pillanat varázsa, vagy talán nagyon nyeregben érzed már magad, be akarod egyből kapni. A főnököd elhúzza, és megint lehord, hogy munkaidőben nem szórakozásból fizet, jó lenne, ha a munkára koncentrálnál! Diktálni fog, egy levelet kell írnod. De előtte le kell venned mindened, csak bugyiban, combfixben, és magas sarkúban maradhatsz. Veszel egy jegyzetfüzetet, de nem ülhetsz le, hanem a főnököd nekidönt az asztalnak, és úgy kell jegyzetelned, míg a főnököd elkezdi beolajozni a feneked, és a popsid környékét, és a bugyi alatt is… Miközben diktál, nem bírsz figyelni, mert azóta sem csillapodott, kemény farkát időnként lassan végighúzza a fenekeden, néha rácsapkodva vele. De nem elégszik meg ezzel, hanem időnként bedugja a bugyi és a tested közé, és csípőből rámozog… Azt szereted a legjobban, amikor a feneked két partja közt van, csak úgy siklik fel s alá a farka! Már nagyon szeretnéd, hogy egyszerőűen félrehúzza a bugyit,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L
2017. 02. 21. kedd 05:06
Gyenge írás. Válaszolok rá!
#6 sipospista
2017. 01. 18. szerda 13:38
Elmegy.megy a pont Válaszolok rá!
#5 Pavlov
2017. 01. 17. kedd 23:09
Egy sima klisé... :( Többre számítottam... Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2017. 01. 17. kedd 21:40
gyenge Válaszolok rá!
#3 sunyilo
2017. 01. 17. kedd 19:53
Elcsépelt téma... Válaszolok rá!
#2 feherfabia
2017. 01. 17. kedd 06:10
Közepes! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 01. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!