FEB
28
2011

Hétfő reggel, avagy újra beépítve 2. rész - Kedd

hetero

Tim együtt lépett ki Karkov századossal Jim Sand rendőrfőkapitány irodájából. A reggeli eligazítás mindkettejüket untatta, de hát ezt az áldozatot meg kellett hozniuk, hogy együtt dolgozhassanak. Karkov meghajolt Sand döntése előtt, akit "felsőbb nyomásra" utasítottak Tim bevonására a nyomozás menetébe. - Maga csak foglalkozzon azzal a nővel - mondta. - Nem érdekel miképp, de szedje ki belőle a törzsvendégek névsorát. Tim tudta, ez lehetetlenség, mégsem ellenkezett. - Rendben, megpróbálom. A folyosón megálltak egy italautomatánál. Karkov pénzt dobott bele, majd elvette a kávéval teli gőzölgő műanyagpoharat. - Meghívhatom? - nézett Timre.

*  *  *
FEB
25
2011

Egyéjszakás kaland

hetero

Próbáltam minnél több lehetőséget megragadni az ismerkedésre. Szerettem volna végre egy olyan lányt találni, akivel hosszabb távon is működhetne a dolog. Persze ha úgy adódott, az alkalmi kapcsolatokra sem mondtam nemet. Több webes társkeresőn is regisztrálva voltam. Köztük két vagy három szexpartner keresőn is. Persze a nők nagyrésze titkon vagy bevallottan itt is állandó partnert keres. Csak annyi a különbség, hogy a nagy részük valami miatt nem tud ismerkedni az életben, vagy hagyományos társkereső oldalon. Vagy a külső vagy a belső tulajdonságai vagy egyéb okok miatt. Szóval minden nap beléptem, hogy megnézzem kaptam e új levelet, vagy választ az előző napi leveleimre. A szexpartner kereső oldalakon nem is nagyon kezdeményezett senki, de ez nem is volt meglepő, hiszen mégiscsak én volnék a férfi.

*  *  *

A két testvér

családi

Sziasztok, az idén nyáron megtörtént törtétemet szeretném veletek megosztani. Annyit magamról, hogy én 17 éves vagyok és a másik szereplője a történetemnek az öcsém volt, aki 15 éves. Hála a szüleinknek mindketten sportolni jártunk így nem volt probléma a kinézetünkkel. Én 175cm magas 65kiló szőkésbarna hajú barna szemű vagyok, míg az öcsém kb 160cm szőkés barna hajú és fekete szemű és kb 55-60 kiló között lehetett. Visszatérve a történetemre idén, is mint majdnem minden nyáron eddig a szüleimnek van egy nyaralója a Balatonnál. Ez a nyaraló pont a parton áll tehát csak ki kell lépni a házból és már a vízben vagyunk. Idén az volt a közös szülinapi ajándékunk, hogy kaptunk az öcsémmel egy vízi biciklit. Hát képelhetitek, hogy mennyire örültünk neki, de volt egy kikötésük a használatával, mégpedig az, hogy csak felügyelettel mehetünk be. Ez már...

FEB
24
2011

Egy érdekes szilveszter

hetero

Még 2000 szilveszterén játszódik történetünk, egy Isten háta mögötti kis faluban... Szüleimmel sikerült megegyeznem, hogy ne legyenek otthon, mert házibulit szeretnénk tartani, mondanom sem kell, hogy nagyon nehezen álltak rá a dologra. Barátaim és az én meggyőzőerőm végül elégnek bizonyult, így neki lehetett állni a szervezkedésnek. Őrült mennyiségű alkoholt szereztünk be, és mind ehhez rengeteg petárdát. Átalakítottuk a ház földszintjét, mindent a bulinak rendelve alá. Olyan 10 emberre számítottunk. Szilveszter délelőttjén siralmasan nézett ki a helyzet, tekintve, hogy a meghívott 7 lányból és 2 srácból (négyünkön kívül) még csak 2 lány és a két srác jelzett vissza, így hát nekiindultunk, hogy kiderítsük mi is lesz este.

*  *  *

Munkahelyi szerelem

s/m

Évek óta kerülgették egymást a munkahelyükön. Az első pillanatban, amikor találkoztak, különös vonzalom alakult ki köztük, de egyikük sem mert kezdeményezni. Peti egyedül élt, vidékről költözött fel a főváros mellé. Edina eléggé zárkózott lány volt, nem sokat tudtak a kollégái a magánéletéről. A két fiatal sokat beszélgetett, amikor csak tehették, de közös programot sohasem szerveztek. Aztán egyik beszélgetésük közben a visszahúzódó lány rászánta magát, hogy elhívja a fiút egy esti sétára. Megbeszélték, hogy péntek délután találkoznak, és a Margit-szigeten sétálnak egy nagyot. Pontosan ott voltak mindketten a megbeszélt időben és helyen. Edina ugyanolyan szolidan volt öltözve, mint ahogyan a munkahelyén is. Hosszú, egyenes, fekete haja a vállaira omlott. Rövid ujjas világos blúzban és térdig érő szoknyában volt. Csinos alakját...

FEB
23
2011

Társasjáték - Az ötödik szint

gruppen

- Tehát akkor megyünk tovább! – vezette tovább Laci a játékot, mi pedig nem ellenkeztünk. - A feladatom: "Szopogasd az egyik lány melleit addig, amíg el nem kezd nyögni a kéjtől!" - olvasta fel Laci az utolsó szintre érkezve feladatát. Talán túlságosan is reménykedve néztem rá, és ebből arra következtetett, hogy nem bírnám csendben sokáig, így inkább Nórit választotta. Beletúrta fejét nagy mellei közé, és nyelvével játszott a bimbókon. Nóri keze a puncijához vándorolt, de Laci észrevette, és elhúzta onnan. Persze Laci nyelvtechnikája elég jó volt, így nem tartott tovább egy percnél, és Nóri az orgazmushoz közel elkezdett magas hangon nyögdécselni, amit aztán nagyon megbánt, mert a kényeztetés rögtön abbamaradt, hiába próbálta Laci fejét ott tartani kezével. Így már ő is majdnem elment, a lányok közül talán Panni volt még a legkevésbé...

*  *  *

Hétfő reggel, avagy újra beépítve 1. rész - Hétfő

hetero

A telefon sikolyként robbant bele a hajnal törékeny testébe. A puha takaró alól egy kéz nyúlt ki tapogatva, s felkapcsolta a kis éjjeli lámpát. Addigra viszont a készülék újabbat csörrent, erre a kéz álomittas tulajdonosa idegesen kapta fel a kagylót. Nem volt hozzászokva a korai ébresztésekhez, így most úgy érezte, képes lenne még megölni is azt, aki arra vetemedett, hogy pont őt hívja fel. - Igen, tessék - dörmögte. A lámpa fénye egyenesen az arcába csapott. A rövid barna hajú férfi, mélyen ülő kék szemekkel, éles arcélével, szögletes állával igencsak bosszúsnak és haragosnak tűnt. A harmincas éveit taposta, de a borostás arca megkorosította.

FEB
22
2011

Az állásinterjú 5. rész

hetero

Az elmúlt pár hónapban sokat gondoltam rá. A zsarolót – mint kiderült egy biztonsági őrt, aki így próbálta meg szerény jövedelmét kiegészíteni – lebuktattuk és eltávolítottuk, és miután a fél cég oda járt ebédidőben, az ügyet csendesen besöpörtük a szőnyeg alá. A kistárgyalóra pedig lakat került. De Alexandrának mennie kellett, így állapodtam meg a nagyfőnökkel. Nyilvánvaló "érdemeim" miatt én voltam a számára az értékesebb. És a veszélyesebb. Mégis kicsinyes bosszút akart állni, és megmutatni, ki a nagyobb kutya. Persze a válságra hivatkoztunk, de később mégiscsak kaptam egy négyórás bányarémet a bérszámfejtésről titkárnőnek. Tété, a legjobb cimborám az egyetem óta, most lassan szürcsölte jéghideg sörét a bárban.

*  *  *

A magazinos pasi 3. rész - Kislány a szomszédból

homo

Lassan nyomtam Laci popsijába a péniszem. A barátom a hátán feküdt a lábai széttárva a magasban voltak, a karjaim tartották őket. Fütyije a hasfalán mozgott. Végbele szorosan tapadt a szerszámomra a síkosító ellenére. Szerettem benne lenni, nagy élményt okozott. A farpofáimat Bandi markolászta és a nyelvével a zacsimat és a popsi lyukamat nyalogatta. Ujjaival vazelint kent a hátsó bejáratomra, majd bunkójával nekifeszült. Bejáratott popsimnak már nem kellett sok előkészítés, csak úgy magába szívta a férfi méretes dorongját. Mikor felnyársalt Bandi megállt, átadta nekem az irányítást. Ha hárman háromfele mozgunk, azzal senki sem jár jól, így mikor Laciba nyomtam a dákóm, a Bandié épp kifelé csúszott belőlem, és ellenkezőleg. Három férfitest szorosan zilált egymáson, Bandi a fülembe szuszogott és édes szavakat mormolt: