A+ A-

A fülke

Fordítás
Eredetit írta: Archer2050
Hülyén éreztem magam, amiért nem öltöztem be a Halloweeni bulira. Ami azért fura, mert pont azért nem vettem jelmezt, hogy ne nézzek ki idiótán. Csak azért mentem el oda, hogy felszedhessek valakit. Azt reméltem, erre nagyobb esélyem lesz, ha nem veszek fel semmilyen nevetséges jelmezt. De mikor megérkeztem, láttam, hogy én voltam az egyetlen, aki nem öltözött be; a ház tele volt mindenfélével a vámpírtól az óriás síkosítós tubusig.
Egész jó kis bulinak tűnt, és hálásan meg is köszöntem az osztálytársamnak, aki meghívott. A hely nyüzsgött a csajoktól, pont, ahogy ígérte, és mindegyikük szexi jelmezben virított. Voltak ott dögös szurkolólányok, csini rendőrnők, de még szexi zombik is. Most láttam először testre festett űrhajósruhás, de egyébként teljesen meztelen lányt. Az egész hely úgy nézett ki, mint egy főiskolai fiúkolesz, de persze nem volt az. Ez nekem kimaradt annak idején, ahová én jártam, ott nem voltak ilyen helyek. Ez most viszont tele volt jól kinéző emberekkel, akik remekül érezték magukat, és izgatottan várták, mi jön majd később. Nagyon reméltem, hogy nem tűntem ünneprontónak így, jelmez nélkül.
Ittam egy kis sört, és körülnéztem. Nemcsak sok a jó csaj volt; egyenesen hemzsegett tőlük a hely. Még a nem túl vonzó lányokon is szexi jelmez feszített. Voltam már sok házibuliban, általában a pasik próbáltak vadászgatni, és kevés jó nőből lehetett válogatni. Itt viszont legalább háromszor annyian voltak, mint a pasik.
Megfordultam, hogy megkérdezzem az osztálytársamat, hogy miért ilyen spéci ez a buli, de már hűlt helyét találtam, réges-régen felszívódhatott a tömegben. A kíváncsiságom erősebbnek bizonyult, mint az aggodalmam, úgyhogy bentebb mentem. Bár a campusról ismertem pár arcot, nem találtam igazi beszélgetőtársat, amíg bele nem botlottam Paulába, akivel ugyanabba a kalkulus csoportba jártunk. Úgy igazán sosem mélyedtünk el semmiben, mert csendes típus volt, ráadásul a terem két külön részében ültünk, de egy-két sör után megoldódott a nyelve, mintha csak régi ismerősök lettünk volna.
Huszonegy éves volt, és a legaranyosabb csaj, akivel életemben találkoztam. Hétvégenként gyerekekre vigyázott, segített idegeneknek tanulni a könyvtárban, és könnyedén zavarba jött. Az arca pirulása könnyen elárulta. Nem kövér, inkább csak nagyobb darab lány volt, nagy popsival és hatalmas mellekkel. Az arca egyáltalán nem tűnt pufinak, sőt, igazán érzékien nézett ki zöld szemeivel, hosszú, göndör barna hajával, és örökké mosolygó, dús ajkaival. Ma este kifejezetten jól nézett ki boszorkányjelmezében, ami mélyen megmutatta a dekoltázsát és a hátát.
Őszintén szólva átfutott az agyamon, mégis mi a fenéért töltöm itt az időmet ezzel a nagydarab csajjal, amikor annyi dögös, feszes testű lány lebzselt itt mindenfelé. Semmi bajom a kövér lányokkal, de általában nem is fantáziálok róluk. Nem tudom, a sör vagy a kellemes beszélgetés miatt, de nagyon jól éreztem magam Paulával, és seperc alatt arra jutottam, hogy felviszem a lakásomra. Őszinte lánynak tűnt, és áradt belőle az érzékiség. Ahogy rám nézett, ahogy mosolygott, és ahogy megérintette a karomat beszélgetés közben, mind-mind hozzájárult a kellemes estéhez.
Igazán szép volt - és ezt nem a sör mondatta velem; igazából plus size modellnek is beillett volna. Ráadásul a jelmeze megmutatta a testét, de azért hagyva annyit a képzeletnek, ami felkelheti a kíváncsiságomat. Kis idő múlva már kifejezetten megkívántam, a méretétől teljesen függetlenül. Vagy éppen azért. Érezni akartam a testét. Nem később, nem hamarosan, hanem azonnal.
Megcsókoltam. Lágyan. Ajkaim finoman beszívták az alsó ajkát. Határozottan csókolt vissza, átölelt, és erre én is átöleltem. Nyelveink táncoltak, végig csúsztak egymáson, remegtek és játékosan meredeztek. Az első pillanattól tudtam, hogy éppen annyira kíván engem, mint én őt. De a tömeg közepén vagyunk, és a buli még nem érte el a smárolós hangulatot. Vissza kellett fognunk magunkat. A csók viszont nagyon jólesett, főleg, ahogy Paula vastag, érzéki, nedves ajkai a számat simogatták. Annyira finom volt, hogy nem tudtam betelni vele. Órákig csókolgattam volna.
De Paulának más tervei voltak.
- El akarsz menni? - kérdezte zihálva, és közben az ajkaimat birizgálta a nyelvével.
- Jó volna - mondtam, de a fejemet csóváltam. - Túlságosan a fejembe szállt az ital a vezetéshez.
Azt mondta, hogy neki nem, úgyhogy máris átadtam neki a kulcsaimat.
- Hozzám vagy hozzád? - kérdeztem, és kézen fogtam.
Sikerülhetett volna, ha nem markol az ágyékomba, mihelyt kiléptünk a házból. Megszorította a nadrágomon keresztül a meredező farkamat, és ettől elárasztott a vágy, hogy minden lehetséges módon megkaphassam. Végigbotorkáltunk az udvaron megbotlottunk, fogdostuk egymást, el a kisteherautóm mellett, és a ház hátsó oldalának dőlve smároltunk egyre hevesebben. Paula vadul markolászta az ágyékomat, és tudtam, bármi is következik, most nagyon be fogunk keményíteni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Pavlov 2018. 08. 22. szerda 21:19
Örülök, hogy rátaláltál az eredetire! Ugye milyen jó sztori?
#14 BalGa 2018. 08. 21. kedd 19:18
Hogy mik nem történnek A fal másik oldalán...

Köszi Pavlov, élvezetesen fordítottad: Ten Point!
#13 Pavlov 2018. 04. 17. kedd 22:08
Köszönöm! Sajnos ezt nem én írtam, a szerző meg nem folytatja...
#12 sipospista 2018. 04. 13. péntek 17:57
Szuper lett...folytasd
#11 Pavlov 2018. 03. 3. szombat 20:54
Köszi, köszi!
#10 cscsu50 2018. 03. 3. szombat 09:48
nem semmi
#9 genius33 2018. 03. 3. szombat 08:46
Nagyon jó kis történet.
#8 Pavlov 2018. 03. 2. péntek 18:35
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!
#7 t.555 2018. 03. 2. péntek 00:23
10 pont!
#6 sunyilo 2018. 03. 1. csütörtök 21:39
Jó történet, jól megírva.
#5 vakon54 2018. 03. 1. csütörtök 12:42
Jó írás,nagyon jól bírta a csaj. 10 pont
#4 veteran 2018. 03. 1. csütörtök 08:57
Max elismerés a csajnak.
#3 Pavlov 2018. 03. 1. csütörtök 05:34
Köszönöm!
#2 A57L 2018. 03. 1. csütörtök 05:25
Jó írás,nagyon jól bírta a csaj.
#1 Törté-Net 2018. 03. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?