Hírek

JÚL.
1.
2019

Madrid

- Utolsó felszólítás a Madridba utazó WA-215-ös járatra - szólt a hangosbemondó.
Az elmúlt évek utazásai után már nem aggódtam az ilyen figyelmeztetések miatt. Nyugodtan adtam oda útlevelem a légitársaság formás alkalmazottjának.
Fülemen Bose fejhallgató, amiből Logic egyik új száma bömbölt, hátamon a kedvenc Osprey hátizsákom teletömve a 3 napos út kellékeivel. Teljesen kizártam a külvilágot, a saját kis dimenziómban mozogtam.
Folyosó melletti széket kaptam, úgy ahogy szeretem. Még nem jöttek meg mellém, így nagyon nem kényelmesedtem el.
Elővettem a laptopom, amire már gondosan bekészítettem egy filmet az útra. Nem lesz hosszú, de pont végigmegy mire vége a repülésnek.
Hirtelen megrezzentem, mikor valaki megbökdöste a vállam. Felnéztem és teljesen elállt a szavam. Nem segített, hogy a fejhallgató miatt semmit sem hallottam. Lehúztam a fejemről és egy gyenge “Sorry”-t tudtam kinyögni.


JÚN.
28.
2019

Elcsábultunk a lányommal

Negyven-negyvenöt éves lehettem, amikor az eset történt. Elvált voltam és a lányommal éltem egy vidéki kisvárosban. Éltem a magányos nők magányos életét. Nem nyomasztott a magány de néha jól esett volna ha szexelhettem volna egy igazi férfivel. Volt vibrátorom, meg felcsatolható műpéniszem is de ezt csak a barátnőimmel használtuk.
A lányom Melinda ekkor tizenhét lehetett, jó alakú szép mellű okos lány volt. Nem vettem észre rajta, hogy különösebben érdeklődik a szex iránt, bár néha észrevettem, hogy a vibrátorom nem ott van ahová tettem, de nem vettem észre, hogy használta vagy csak jól álcázta. Azon az ominózus napon amikor az eset történt, már vége volt a sulinak, csak otthon unatkozott, nem volt semmi épkézláb programja.
Én éppen a megszáradt ruhákat hajtogattam össze, hogy berakhassam a szekrénybe, amikor odajött és segített befejezni.


Az igazi nőiség

Nórit a tavasz eleje óta ismerem. Munkatársak voltunk egy ideig, aztán májusban kilépett a cégtől,
de továbbra is tartottuk a kapcsolatot. Május végén esett az első nem hivatalos találkánk egy budapesti kávézóban.
Az új munkájáról mesélt, hogy miért érte meg átmenni, én meg arról, mi változott mióta elment tőlünk.
Aztán rövidesen a magánéletünk is terítékre került. Nóri a tőle megszokott túláradó örömkitöréssel fogadta amikor fény derült rá,
hogy egy hónap különbséggel nemsokára mindketten 30 leszünk. Ezen felül Nórival jól megértettük egymást.
Hozzám hasonlóan ő is viszolygott a családalapítás gondolatától. A szülés, a gyereknevelés...
Nem beszélve egy inkompetens férj életen át tartó megtűréséről.
- Legszívesebben atombombát dobnék erre a nyomorult világra! - elfanyarodva a kávéjába kortyolt.


Sensei

Sensei Sensei Sensei

JÚN.
27.
2019

Férfi lettem 3. rész

Álmodom?
Ébren vagyok?
Nem tudom.
A farkam bizsereg, úgy érzem, mintha egy női száj nyalogatná, szívná, és elindul ez a tegnapról már jól ismert érzés a gerincemben. Éreztem a kéjt, ami a kilövellés pillanatában remegést okozott a testemnek, hallottam az üvöltést, mely a gyönyöröm követte. Kinyitottam a szemem, de hirtelen elvakított az ablakon betűző déli nap sugara, de egy hosszú hajú lány kontúrjait véltem felfedezni az alhasam tájékán.
- Fejlődsz kedvesem! - mondta szelíden - ma reggel már fél óra is kellett ahhoz, hogy elélvezz...
- Azért ne feledd, hogy ma hajnalban az ötszörösét szeretkeztem, mint egész életemben eddig...
- De tudod, azt hiszem, hogy ez a legtutibb dolog, ami eddig valaha történt velem.


Megbeszélés

Belép a szobába, szemben az ajtóval az asztal szélén ülök, lábam hanyagul a széken. Kezemben egy pohár, benne borostyán színű folyadék. Rám mosolyog és elkezdi kioldani a nyakkendője csomóját, felém tart. Végig simít az arcomon, a számhoz emelem a poharat és iszok.
- Valahogy másként néz ki ma… - mondja és érzem, ahogy végig csúszik a tekintete a testemen. Egy fekete nadrág kosztüm van rajtam, vörös színű inggel és ugyanolyan magassarkúval, hajam kontyban a fejem tetején.
- Megbeszélésem lesz. - búgom sejtelmesen majd lerakom a poharat és a kezeimet a nyaka köré fonom.
- Ezt nem nevezném épp megbeszélésnek, de hívhatjuk úgy is... – válaszol pimasz mosollyal a száján, amit egy csókkal mosok le onnan. A keze rásimul a csípőmre és közelebb húz magához.


JÚN.
26.
2019

Nancy történetei - Gólyatábor, szervezés

Sajnos nem sok izgalmat hozott a tábor programja. Megismertük valóban az iskolát, a campust, csoporttársakat, az egyetemi életet, a várost, még egy közeli természetvédelmi területre is tettünk kitérőt. De az izgalmat csak magunknak köszönhetjük. A kimenős délutánok, a szabad foglalkozások, csavargások.
Bizony Rogerrel nagyon összebarátkoztunk és nem csak a kis gyors numera miatt. Nagyon jó összhang volt köztünk. Ahogy teltek a napok, egyre több információt szolgáltattunk magunkról a másik félnek. Természetesen a szexualitás is szóba jött.
Nálam az, hogy már jó 4 éve aktív életet élek ilyen szempontból. Voltam lánnyal, fiúval, fiúkkal, lányokkal. De 3 főnél mindig megállt a csoportszex. Pózok, szokások, extrémitások. Mind napvilágot látott egymás előtt. Roger eddig nem volt két lánnyal, csak 2 fiú egy lány felállásban volt még. Volt egy komolyabb barátnője, aki megcsalta, szóval otthagyta.


Szörnyű titok

Amikor az egyik barátnőm sírva hívott fel, azt hittem,nagy baj van. Baleset történt a szüleivel,vagy vele, esetleg lecsukták valamiért,de egyik sem.
- Elhagyott! Én ezt már nem bírom!
- Mi?! Ki hagyott el? - kérdeztem
- A pasim, Dani. Tudod, akivel már két hónapja együtt vagyunk. Illetve már csak voltunk.
- Úristen, Niki! Ne szivass! 2 hónap az semmi.
- Nekem valami! - válaszolta
- Jó, akkor először is nyugodj meg. Vegyél egy nagy levegőt, ülj a kocsiba és gyere át. Kinyitok egy üveg bort és megbeszélünk mindent.
- Rendben - felelte és letette a telefont.
20 perccel később kopogott. Szörnyen nézett ki: kisírt szemek, elmosódott smink.
- Gyere be, ülj le és mondj el szépen mindent részletesen.


JÚN.
25.
2019

Egy kis segítség sosem árt... 4. rész

Ahogy lassan ébredezni kezdtem a hátamra fordultam és kezemmel Utána kezdtem kutatni, de csak az összegyûrt lepedőt markoltam. Felültem magamra húzva a takarót és szétnéztem a szobában. Az ággyal szemközt lévő komódon észrevettem egy bögre gőzölgő teát neki támasztva egy levelet a nevemmel. Lemásztam az ágyról és beszívtam a tea illatát, éreztem, ahogy felfrissülök. Kinyitottam a levelet, amiben ez állt: - Drága, Lementem a boltba ennivalóért és még pár dolgot elintézni... Sietek, ahogy tudok. Addig kényeztesd magad, ahogyan szeretnéd készen várva, hogy utána Én kényeztethesselek Téged. "G" -. Elgondolkodtam, óvatosan kortyolgatva a teát. Mikor testet öltött bennem egy gondolat, elmosolyodva tettem vissza a komódra a bögrét és a fürdőbe mentem.