JAN
04
2012

A fürdőkádban

maszturbáció

A történetet úgy jegyeztem fel, ahogy barátnőm, Amarilla elmesélte.
Ezt a történetet tulajdonképpen senkinek sem akartam elmesélni. Mert ha hinni lehet az emberek véleményének, az ilyesmi abszolút perverz. Néha azonban rájön az emberre (pontosabban minden nőre), hogy kéne, és akkor megcsinálja. Én sokáig azt hittem, hogy ez teljesen lehetetlen, aztán mégiscsak kipróbáltam, és olyan eksztázisba hozott, hogy hinni sem akartam. Régebben tehát elképzelhetetlennek tartottam, most meg másoknak is be akarok számolni róla. Lehet, hogy valamelyik lány, aki elolvassa, amit elmondok, maga is ki akarja próbálni, hogy ő is eksztázisba essen. De hogy ne filozofálgassak annyit, térjünk a tárgyra!
31 éves vagyok, igazi érett nő, ahogy mondani szokás, és egyedül élek. Ettől korántsem vagyok boldogtalan, sőt, élvezem az önállóságot. A szexet nagyon kedvelem, de egyelőre eszem...

*  *  *

Szüzességem elvesztése egy szilveszteri éjszakán

hetero, szűz

Ez az egész kapcsolat akkor kezdődött, amikor 2000 szilveszterén a legjobb barátommal, Zsolttal megszerveztük az estét és az éjszakát. Azon a reggelen sem úgy keltem fel, hogy megismerem életem értelmét.
Rólam csak annyit mondanék, hogy 161 cm magas vagyok és sportos testalkatom van. Hát eljött az este 10 óra amikorra is meg volt beszélve a találkozó. Úgy volt megbeszélve, hogy a haverom barátnője jön csak, és majd megyünk valamerre. De ketten jöttek, Rita aki a fent említett Zsolt barátnője és Alexandra. Róla annyit kell tudni hogy 167 cm magas kb. 70 kg és szép barna haja van a hozzá tartozó igéző barna szemekkel és pont ott gömbölyödik ahol kell. Akkor nem tűnt túl boldognak és egyáltalán nem volt bőbeszédű.

JAN
03
2012

Fodrászlány vagyok, szeretem a faszt

hetero

Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen "elintézett" egyszer: erről szeretnék nektek mesélni.
Ádámot mindenki ismeri a szalonban: a lányok mind elolvadnak, ha belép az üzletbe: 190 magas, gyönyörű teste van, amit a szomszédos szoláriumban barnít kívánatosra, csodálatos barna szemek, elbűvölő mosoly, ami mindenkit elkápráztat. Mindenki szereti őt nyírni, a legtöbbször azonban hozzám jelentkezik be. Mivel a többi asztaltól különálló kis résszel rendelkezem a szalonban, gyakran meséli el üzleti ügyei mellett a legintimebb nőügyeit is, nem is törődve azzal, hogy mekkora izgalmat okoz nekem ezzel. Egy igazi vezérbikát képzeljetek el, aki nem horgonyoz...

*  *  *

Wellness hétvége 2. rész

gruppen, férj-feleség, anál

A pultnál kértem egy üveg édes pezsgőt, és három pohárral felszerelkezve visszamentem az asztalunkhoz.
- Na, kérem a cipődet! – szólt Alex Andihoz, aki vonakodva, de átadta a kérdéses ruhadarabot. Alex, legnagyobb meglepetésemre tényleg teletöltötte pezsgővel. A probléma talán abból adódott, hogy nem voltunk teljesen józanok. Alex a szájához emelte a cipőt és...
... A cipő oldalán lévő lehúzott zipzár nyílásán át az egész a nyakába ömlött.
- Basszus! – kiáltott Alex, amikor a jéghideg folyadék a nyakába ömlött. – Minek gyártanak olyan cipőket, amiből még inni sem lehet!
Mondanom sem kell, hogy Andival jót vidultunk a "baleseten". Alex bocsánatot kérve kiment a mosdóba, rendbe szedni magát. Kettesben maradtunk Andreával. Andi egy kis ideig csak úgy bámult ki a fejéből, de látszott rajta, hogy mondani akar valamit. Aztán csak kibökte.

JAN
02
2012

A családom és én 2. rész

családi, nyaralás

Hát, gyorsan rendbe raktuk magunkat. Illatoztam mint egy virágoskert a testápolótól, és nagyanyám, adott egy kis férfias illatú kölnit is. Így, ahogy ott álltam a fürdőszobában meztelen, és néztem magam a tükörben, igencsak meg voltam elégedve magammal. Igaz, még csak 12 voltam, de elég magas, és nem vézna! Már kezdett a testem a férfiasabb formáját átvenni. Lent pedig, még magamnak is tetszett a farkam. Bár már nem állt, de így is formásnak tűnt. A makkom rózsaszínes-lilás volt,az alsó részén nagyon széles és felfelé keskenyedő, de nem hegyes. Így lankadtan is látszódott a vastag ér, ami ha állt, úgy kidudorodott. Most, lehetett vagy 15 centi. Máskor, ha nagyon lankadt volt, persze kisebb is. Ahogy így gyönyörködtem férfiasságomban, eszembe jutott, hogy a nyár elején, még a suliban, hogy mértük meg. Két osztálytársammal, Danival és Kingával voltunk a tornaterem...

*  *  *

Ugyanaz másképp

hetero

Már megint a profiloldalát nézegetem. Utálom ezt a közösségi oldalt, mert állandóan ott lógok. Főleg amióta megtaláltam Őt. Nézem, hogy mit ír ki, mit csinál éppen vagy töltött-e fel új képet magáról. Na igen, a fényképei. Természetesen azokat is muszáj végigböngésznem újra és újra. Persze minden egyes alkalommal attól félek, találok valami olyan bejegyzést, ami fájni fog, ezért általában megfogadom, hogy többé nem kattintok rá. De a kíváncsiság mindig győz. Pedig biztos rosszul érintene, ha egyszer is azt látnám, hogy "kapcsolatban" vagy valami erre utaló jelet vélnék felfedezni. Már akkor is idegrángást kapok, ha meglátom, hogy más lányok irkálnak neki szépeket. Mert megteszik, hiszen elég nyerő a csajok körében.

*  *  *
DEC
31
2011


Boldog Szilveszert, és még Boldogabb Új Évet
Kívánunk Minden Kedves Írónknak és Olvasónknak!


Újabb év telt az oldal életében, betöltöttük a 10. évünket, az elmúlt évben felkerült több, mint 500 történet, ezzel 6163-ra növelve a számukat, amivel továbbra is nálunk találhatod a legtöbb erotikus történetet magyarul, és akkor még nem beszéltünk a képregényekről, amik száma szintén szépen növekszik.
Reméljük az új év sem hoz rosszabbat, és hogy továbbra is velünk tartotok! :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást, jó írást továbbra is!

DEC
30
2011

Tojáslikőr

gruppen, anál

Az első hógolyó Jennifer arcára érkezett. Ezt Lawrence dobta. A lány még levegőért kapkodott, amikor Trent dobása is arcon találta, és a szájába is belement, a fehér robbanás valósággal elvakította. Kiköpte a havat, kidörzsölte a szeméből, és üldözőbe vette a pasiját. Trent menekülni kezdett, de elbotlott, és térdig süppedt a hóba.
- Te szemét! - püfölte a lány, aztán lelökte a hóba. A pasi magával rántotta, meghempergőztek a fehérségben.
- Csak semmi káromkodás, kicsim! - ugratta a pasi a lányt. - Mit szólna mindehhez az atya?
- Hát azt, hogy megérdemelted - vágott vissza a lány.
Kimmie sikoltott mellettük. A lány éppen Lawrence-re támadt, de a pasi elkapta, és a hóra szorította, majd ráfeküdt nevető, kivörösödött arccal.

*  *  *

Szűzanyám!

családi, humor, szűz, tini, diák

13 éves voltam, sportos testű egyetemista és egy igazi férfi. Gyakran megfordultak utánam az utcán a lányok, fiúk, kutyák, macskák, madarak. Jól eső érzéssel töltött el, hogy ennyire vonzónak találnak az emberek (és az állatok is). Nem is sejtettem, hogy ez nem csak áldás, de átok is lehet...
A kosárlabda, hittan és szódabikarbóna szakkörről igyekeztem hazafelé. Megálltam egy zebrán, amikor egy idős néni (talán 32 éves lehetett) megszólított. Nem is szó volt az, hanem egy sóhaj, egy vágyakozással, őszinte epekedéssel átitatott suttogás. Megértettem őt, hisz tudtam mit lát, mikor rám nézett; pont szemben volt egy méretes kirakatüveg: egy csodálatos szolárium barnított, 191 magas, körszakállas, borotvált testű, intelligens kamaszférfi. Hmm... jó volt magamra nézni, a látványomtól még az én térdeim is meggyengültek... Mielőtt bármit is szóltam volna ő eldobta a...