DEC
01
2011

Oidipusz és Ámor

hetero

(Előszóként csak annyit, hogy nem vagyok perverz; csupán a történet az, de - ahogy tudjuk - az emberi fantázia határtalan...)
A gardrób előtt áll, lábán fekete harisnya, felsőtestén csak ahogy magamban nevezem a pasivadító melltartó: csipkés, fekete darab, aranyárban mérték a butikban.
- Nos, nos dünnyögi a hölgy, egyik lábáról másikra helyezve súlypontját, miközben egy rövidke tunikát tart maga elé -, mit húzzak ma estére?
Ledobja az ágyra a virágmintás ruhácskát, aztán egy fekete-szürke csíkos maxipulóvert vesz elő feneketlen ruhatára mélyéről. Maga elé próbálja, majd kérdőn rám tekint.
- Mit gondolsz, Kincsem?
Ellépek az ajtófélfától, amelynek eddig támaszkodtam, és közelebb lépek. Hátulról, ennyi szépség láttán elfulladó lélegzettel közelítem meg a gyönyörű testet, a gömbölyű váll felett a gardrób ajtaján függő,...

*  *  *

Kicsit másképp

bizarr

Egyik este felhívtam ápolónő ismerősömet, mert elfogyott a kötszerem. Ugyanis volt egy balesetből szerzett hatalmas seb a tenyeremen, és már átütött a kötésen így, gondoltam felhívom. Természetesen, mint minden jó ápolónő otthonában nála is volt kötszer, így áthívott. Állítólag éppen zuhanyozott amikor megérkeztem hozzá, mert köntösben fogadott - bár a haja nem volt vizes. Selyemköntös volt rajta, ami szerencsére nem rejtette el az alakját, és csak a derekán volt megkötve. Felül eléggé nyitott volt, bár a lényeget nem láttam, viszont a mellbimbói majdnem átszúrták a köntösét. Meg is jegyeztem, hogy hideg lehetett a fürdőszobában, amire ő csak mosolygott sokat sejtetően. Bár ekkor még nem gondoltam semmire.

*  *  *
NOV
30
2011

Ha nemet mond a lány

hetero

A férfi a villamoson ült, amikor egy feltűnően vonzó fiatal lány szállt fel. Végig követte a szemével, és reménykedett, hogy vele szembe fog ülni, de a vágy kiválaszottt tárgya egy másik ülést szemelt ki magának. Mint egy varázsütésre, az utolsó pillanatban foglalták el az orra előtt a helyet, és a férfi legnagyobb örömére útirányt választva vele szemben ült le.
Rögtön felismerte a férfi mohó, vággyal teli tekintetét. Ezerszer látta már, és unottan fordult el, hogy az ablakon kifelé bambuljon. Ezt arra használta ki a férfi, hogy a nőt vizslassa. Hullámos, barna haja világos volt, majdnhognyme szőke. Fehér blúza rendezetten simult testére, ahogyan rövid szoknyája is annak rendje, s módja szerint takart el mindent egész pontosan a térdkalács feléig.

*  *  *

Gyorshajtás 1. rész

hetero

Meghökkenve rebbentek szét a szép számban összegyűlt, éppen sziesztázó, egyébként a helyi nagymennyiségű lószar kapcsán idetelepült legyek is.
- Hmmm... Meggyütt a pösti vonat... ezekkel mindig csak a zaj, meg a sietség van... Ejh... - vetette oda az egyik lovászkinézetű a szemben ülő, feltehetően a vasúttársaságnál, jelentős odaadással szolgáló társának, aki felhorkanva szunyókálásából konstatálta a történéseket.
Az autóhoz egy a környezetébe feltűnően nem illő vörös nő lépett oda céltudatosan, s nyúlt az ajtó felé. Nyilvánvalóan nem szokva az udvariassághoz, hogy a pasik az autóból kiszállva tiszteljék meg az üdvözléssel, hogy Nőnek tekintsék, s hogy ajtót nyissanak neki.

NOV
29
2011

Színház után

gruppen, anál

A nézőtér sötétbe burkolózott, csak a színpadon álló két embert világította meg egyetlen lámpa. Ez volt az utolsó jelenet, és Jayne csak most jött rá, hogy a dialógusok többségére egyáltalán nem figyelt. Végig Steve légzésére és testének közelségére koncentrált. A férfi illata elkábította.
Ismét Steve-re pillantott. Zöld szemeivel figyelmesen vizsgálta a férfi arcát, aztán lejjebb csúszott a székben, megcsodálta a férfi erős állát, finom arcvonásait és izmos testét.
- Hagyd abba, Jayne! - figyelmeztette magát. - Úgy viselkedsz, mint egy éretlen kislány!
Megint a színpadra nézett, de az agya máshol járt. Igen, éretlen kislánynak érezte magát, aki az első randiján van. Ez egyáltalán nem volt rá jellemző, és ráadásul ez nem az első randijuk volt. Steve-vel egy közös ismerősük vacsoráján ismerkedett meg, azóta beszéltek már telefonon,...

*  *  *

Románc a kapualjban

hetero

Tizennyolc éves voltam, mikor a szüleim elengedtek a Balatonra egy egész hónapra a nagynénémékhez. Füred mellett laktak, egy nagyon szép és csendes faluban. Elengedtek, pedig tudták, előző nyáron bele szerettem egy pincér fiúba. A srác huszonöt éves volt, fekete, és bajuszos. Nem volt túl magas, de alacsony sem, és megnyerően kedves, kimérten udvarias modorával egyszerűen levett a lábamról. No persze e mellett remek alakja és kemény ökle volt.
Felújítottuk a kapcsolatot, ami nem is szakadt meg tulajdonképpen, hiszen egész éven át hívogattuk egymást. Csak az érettségi ideje alatt volt egy kis "mosolyszünet." Étteremben dolgozott, ami mindig tömve volt a jó konyha miatt, ezért alig tudtam vele két szót is váltani.

NOV
28
2011

A nővér megkapja, amire szüksége van 2. rész

családi, anál

Egy darabig még ott álltam az öcséimmel folytatott dugás után, a gecijük még mindig szivárgott a fenekemből és a szuper-érzékeny puncimból. Tudtam, hogy még többet akarok belőlük. Nem hagyhatjuk abba, soha! Ez volt a legjobb alkalom, amibe részem volt, és az öcsémék voltak, akik ezt tették velem.
A lábaim igazán gyengék voltak, és fájtak a sok térdeléstől, lovaglástól, ugrálástól, úgyhogy gyorsan a fürdőbe mentem letisztálkodni. Csináltam egy meleg fürdőt, és belecsúsztam a kádba. Csak áztattam magamat, miközben a puncim és fenekem normálisra szűkült össze. Istenem, mennyi érzés volt!
Egy fél órás pihenés után, felkeltem, magam köré tekertem a törülközőmet és egyenesen a szobámba mentem. Ki voltam merülve. Levettem a törülközőt, és arccal előre az ágyba zuhantam, rögtön álomba is merülve. Természetesen az álmom is a szexről szólt, arról,...

*  *  *

Inci te fincsi 1. rész

hetero

Inci és Sándor gyerek korukról jól ismerték egymást, már akkor is szerettek egymás közelébe lenni. Később egy cégnél, egy irodába dolgoztak. Inci férjhez ment gyerekei lettek, Sándor elkerült a nagy cégtől vidékre, így nem találkoztak évekig. Egyszer Sándor kapott egy nagyon jó állást, külön iroda titkárnővel. Az első munkanap belépve az irodába Incivel találta szembe magát, a nő még mindig csoda szép volt, vagy ha lehet még szebb, a harmadik x után is nagyon vonzó, szemet gyönyörködtető, csábos nő volt. Sándor mindig is csodálta, a mindig tökéletes alakú lányt, természetes barna bőrű és hajú lány szemeiből mindig sugárzott a boldogság. Most, hogy újra össze hozta őket a sors, egymás nyakába borulva üdvözölték egymást.

*  *  *