A+ A-

Édes hármas 1. rész

Most elmesélem miként történt, hogy először szexeltem két pasival egyszerre. Magamról annyit, hogy magas, telt alkatú, nagymellű csaj vagyok. Együtt élek a barátommal Alex-el, akivel szex terén nagyon megértjük egymást. Alex 190cm magas nagyon izmos pasi.
Van egy nála 1 évvel fiatalabb öccse Ati, akit én nem ismertem, mivel egy olajkitermelő cégnél dolgozik külföldön. Nemrég hazajött szabadságra. Úgy beszéltük meg, hogy amíg itthon lesz, nálunk fog lakni. Mivel csak egy hálószobánk van ezért Ati a nappaliban a kihúzható ülőgarnitúrán aludt.
Délután érkezett a reptérre, ahova természetesen kimentünk elé. Nos, amikor először megláttam, nagyon meglepődtem, ugyanis hihetetlenül hasonlítanak egymásra, bár ezt már a barátom is mondta, más volt így szembesülni vele. A bemutatkozás során, amíg a kezemet fogta, elég furcsa érzés fogott el, szinte zavarban voltam, ami pedig rám nem jellemző. A reptérről elég hamar hazaértünk. Amíg készítettem a vacsorát Ati kipakolta a ruháit és elment zuhanyozni.
Alig csukódott be mögötte a fürdőszobaajtó, éreztem, hogy Alex mögém lép és hozzám simul az egész testével. A kezeit a csípőmre tette, majd finoman kicsit előre és lejjebb csúsztatta és így szorított magához. Éreztem, hogy kezd merevedni. Az ajkait a fülemnél éreztem, majd halkan suttogva ezt kérdezte:
- Tetszik?
- Persze, hogy tetszik! Mikor nem tetszett!? - válaszoltam én.
- Hmmm... szerintem nem ugyanarról beszélünk - jött a meglepő válasz. Arra céloztam, hogy az Ati tetszik-e - tette hozzá.
Erre csak elnevettem magam és mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen.
Nem válaszolt semmit csak elkezdet finoman a ruhán keresztül simogatni, majd egy gyengéd mozdulattal megfordított és végighúzta az ajkait az enyémen. Mindig nagyon érzékien csókol meg. Egy picit simogatta a szájával az arcomat, számat, fülemet és végül, amikor visszatért a számhoz, alig vártam hogy megcsókoljon, hogy érezhessem a forró bársonyos nyelvét, amint utat tör az ajkaim között.
Alex viszont úgy döntött kínozni fog. A foga közé vette az alsó ajkamat és finoman elkezdett harapdálni! Azt hittem kiugrok a bőrömből. Ráadásul teljesen hozzám szorította magát, így éreztem, hogy közben teljesen felizgult. Mivel mögöttem ott volt a konyhapult annak ellenére, hogy satuba szorított, a kezei szabadon voltak. Éreztem, hogy a nyakamra teszi a kezeit, majd lassan lecsúsztatja őket a karomon, majd finoman megmarkolja a csuklómat és elkezdi a kezeimet hátrahúzni addig, amíg hátam mögött össze nem értek. Ekkor átfogta őket egy kézzel, a másikat pedig visszacsúsztatta a nyakamra és finoman simogatott vele. Mindeközben nem hagyta abba a szám harapdálását, ami teljesen felizgatott. Éreztem, hogy a keze egyre lejjebb vándorol és már a melleim közti részt simogatja, majd beleakasztotta az ujját a melltartóm pántjába és a pólommal együtt lehúzta úgy hogy a mellem szabaddá vált. A hüvelykujjával elkezdett körkörösen simogatni.
Már szinte vonaglottam a vágytól, amikor egy hirtelen mozdulattal a számba hatolt a nyelvével, és ugyanabban a pillanatban két ujja közé szorította a mellbimbómat. Összerándultam a váratlanul két oldalról érkező kéjtől. Egy másodperc alatt odalett az addigi önuralma, mert nagyon vadul kezdett csókolni szinte marcangolta a számat, közben a kezével a mellemet markolta és a mellbimbómat dörzsölte simogatta. Élveztük az érzést, hogy ki vagyok szolgáltatva neki, mert se szabadulni nem tudok a szorításából, se semmit tenni, amivel én is viszonozhatnám az édes-kéjes kínzást.
Egy ideig csókolóztunk így, majd a combomra tette a kezét és éreztem elkezdi felhúzni a szoknyámat. Amint be tudott alá férkőzni picit hátralépett engem magával húzva, és mivel közben a hátam mögött fogta a kezem így már szinte kifeszített. Belemarkolt a fenekembe és éreztem, hogy megremeg az élvezettől. Ekkor abbahagyta a szám kényeztetését és letérdelt elém, teljesen felhúzta a szoknyámat és begyűrte a derékrészbe. Az ajkait a medencecsontomra tapasztotta ott, ahol a legvékonyabb a bőr, s emiatt a legérzékenyebb. A nyelvével simogatott, majd lejjebb húzta a bugyimat és éreztem, hogy a legizgatóbb vándorútra indul a szájával, amit csak férfi tehet.
Először csak a külső részt nyalogatta harapdálta, majd becsúsztatta a nyelvét egészen a csiklómig, és mozdulatlanul maradt így pár másodpercig, kivárva, hogy én mozduljak, dörzsöljem magam hozzá. Ebben a pillanatban kinyílt a fürdőszobaajtó!
Egyenesen belebámultam az Ati döbbent szemeibe!
Bocs, nem akartam zavarni! - nyögte ki zavartan, de azért elkezdett feltérképezni a tekintetével, szinte olyan volt mintha megérintett volna ott, ahol a tekintete végigpásztázott.
Alex felegyenesedett és vigyorogva bámult rám, ahogy helyrecibáltam magamon a ruháimat.
Azt hiszem még életemben nem voltam ilyen zavarban, éreztem, hogy tűzvörös az arcom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2018. 01. 4. csütörtök 19:47
rendes tesó
#6 A57L 2013. 10. 12. szombat 04:10
Elég jó.
#5 gorbesrac 2007. 11. 24. szombat 14:12
Nagyon jó történet. Szívem szerint én tíznél több pontot adnék rá. Megyek is és elolvasom a folytatást is.
#4 qwert 2007. 02. 3. szombat 15:11
uhhh... 10pont!
#3 pok 2007. 02. 2. péntek 12:15
még....még...még:)
#2 ts 2007. 01. 29. hétfő 22:06
szuper csakigy tovább
#1 Törté-Net 2007. 01. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?