JÚL
12
2012

Lucien és Aveline

hetero, szűz

A férfi kinyitotta az ajtót, és a zárban csikorduló kulcs hangja mintha végleg megpecsételte volna sorsát.
Követte Lucient ebbe a nagyon is férfiasan berendezett helyiségbe, orrát megcsapta a jellegzetes férfiillat, mely oly ismeretlen volt számára addig, s a mikor megpillantotta a hatalmas méretű ágyat a szoba közepén, szinte földbe gyökerezett a lába. Itt veszíti el örökre tisztességét.
- Aveline! - Lucien vállára tette a kezét, arcába pillantott. - Nem fogom önre vetni magam, mint egy éhező vadállat. Előttünk áll az egész éjszaka.
- Tudom, én csak...
- Minden új az ön számára. - Lucien végigsimított ujjaival Aveline állán. Ez már ismerős kedveskedés volt. - Olyan tempóban haladunk majd, ahogy önnek megfelel. Gyakran ez az élvezet legfőbb forrása.

*  *  *

Bejárónő

gruppen

Egyetemistaként egy középkorú férfinél vállaltam heti pár órában bejárónői munkát. A férfi elég rendszerető volt, vigyázott a rendre, igy általában nem is volt sok dolgom.
Legtöbbször elmosogattam, ha volt mosatlan, kivasaltam az ingeit, ennyi..Elég hamar összebarátkoztunk. Egyszer, egyedül voltam nála otthon, nagyon melegem volt, igy csak egy fürdőruha volt rajtam, meg egy kötőt kötöttem magam elé. Éppen mosogattam, mikor hazaért. Beszélgettünk valami semmiségekről, aztán itallal kinált, egyben megemlitette, hogy este jön egy barátja, jó lenne, ha maradnák, készitenék valami finomat, ha már nem lesz kedvem hazamenni, alhatok az egyik vendégszobában. Közben mind jobban azt vettem észre, hogy nagy melleimen felejti a szemét, amik még a kötő eleje fölött is jól láthatóan majd kiestek a bikinifelsőből. Leültünk, megbeszélni, hogy mit készitsek vacsorára, és...

*  *  *
JÚL
11
2012

Különleges szexélményeim 21. rész

hetero, anál

Sziasztok. Egy új, elég mocskos szexuális élménnyel gyarapodtam, meg persze egy új szeretővel. Azért mocskos, mert egy kicsit én is a nyomor, a válság vámszedője lettem. El is ítélhettek ezért, kicsit nekem is lelkiismeret furdalásom van. Szóval, úgy kezdődött, hogy megint eléggé pangtunk munkában, ezért az öreg kitalálta, hogy az aznapi napot töltsem azzal, hogy a nagyvárosi könyvtárban megkeresem a nagyváros hatvanas években épült csatorna rendszerének a terveit, és skicceljem le. Ez nyilván nem egész napos munka, az öreg a mi kis titkunk miatt kedvezhetett nekem ezzel. Mert hát vissza se kell már aznap mennem, majd másnap behozom az anyagot. Épp a kocsim felé mentem az úton amikor rám köszönt a Karesz. Régi középiskolai cimborám, akit az ezredforduló óta nem láttam, amikor is a legelső fizetéseimből adtam neki 50 ezret kölcsön. Már rég keresztet vetettem a...

*  *  *

Zuhanyzó

homo

Nagyon régen esett meg velem ez a történet. Leírva biztos sokkal hosszabb és unalmasabb lesz, mint ahogy valójában megéltem, de akkor nem mondhattam el senkinek, elmondom hát most mindenkinek. Még nem voltam 16 éves sem, éppen olyan meleg nyári idő volt, mint most, és a második gimis évemre készültem. Ahogy minden nyáron, abban az évben is elmentem szüleimmel a kedvenc nyaralóhelyünkre, amiről azt kell tudni, hogy a sátrazóknak nagy, közös zuhanyzó állt rendelkezésre. Én minden nap, miután a vízben kifürödtem magam, a Napon pedig jól leizzadtam, mentem és letusoltam, ezzel zártam a strandolást. Aznap viszont minden másképp volt.
A közös zuhanyzóról azt kell tudni, hogy sok fülke volt egymás mellett, csupán kb. 2 méter magas fém falakkal elválasztva egymástól. Fiúk, férfiak jöttek-mentek, a víz állandóan csobogott valahol. Én próbáltam mindig olyan fülkébe állni,...

JÚL
10
2012

Napozás Edinával

hetero, anál

A történetem egy fülledt nyári napon kezdődik, július végén mikor beköszöntött a több héten át tartó igazi nagy meleg. 25 éves srác vagyok és alkalmazottként dolgozom egy helyi kis üzletben. Érettségi után egyből dolgozni kezdtem, így nem sok nyári pihenésem volt az óta, maximum az-az 1-2 hét, amit szabadságnak tudtam kivenni munka közben. Szerencsére délután 4kor már hazajöhettem a munkából és maradt időm még lemenni a strandra, vagy haverokkal, vagy barátnőmmel, de ezen a nyáron egyedül voltam, az utolsó barátnőm még a nyár előtt továbblépett, így nekem sem hagyott más lehetőséget, de azért kicsit örültem a szabadságnak.
Nem vagyok az a túlsportolt egyéniség, elég vidám természet vagyok így kedveltek a lányok, de sajnos sokszor csak barátot láttak bennem. Azért szerencsére voltam több mint barát is.

*  *  *

Bűnős játék

gruppen

Szilvi a barátnőm harminckét éves. Intelligens, határozott, céltudatos nő, aki annyira emancipált, hogy időnként hanyatt-homlok menekülnek előle a férfiak. Volt olyan kapcsolata, ami lazán így kezdődött el:
"Nehogy azt képzeld ám magadról, hogy olyan ló vagy, amelyre egy életen át tesznek."
A férfi erre komoran elhallgatott, azután elillant, akár a kámfor, pedig megítélésem szerint jó partnere lehetett volna Stefinek.
- Mi a csudának kell ilyet mondanod, hiszen ezt te sem tudhatod előre? – kérdezem kíváncsian.
- Ne képzelje azt, hogy kisajátíthat, jobb ha tudja, hogy nem.
- Úgy beszélsz, mintha fehérmájú lennél. Vagy harcos feminista, aki "Le a fallosz-kultusszal!" feliratú zászlót lengetve vonul a Capitolium elé.

JÚL
09
2012

A Tanyavilág

családi, nyaralás

14 éves fővárosi család egyedüli fiaként nagyon el voltam kényeztetve. Apámnak jól menő építőipari vállalkozása volt, anyu divattervező volt így sosem kellett nélkülöznöm semmit, és nem is kellett tennem semmit annak érdekében, hogy mindig legyen pénzem. Így utólag visszagondolva szüleim a pénzzel akarták kárpótolni, hogy nem foglalkoztak velem. Viszont mindig jó tanuló voltam, igyekeztem megfelelni az otthoni elvárásoknak. 14 éves koromig nem is tudtam igazán mi az, hogy munka, mi az, hogy keményen kell dolgozni a napi betevőért. Abban az évben fejeztem be az általános iskolát és az év vége felé volt egy iskolai felhívás, hogy aki szeretne, túlélő táborba jelentkezhet, de közel volt a határidő. Mivel szüleim nem igen voltak otthon, nem tudtam időben megbeszélni velük a tábort, így lecsúsztam erről a lehetőségről. De bíztattak, hogy majd lesz még erre lehetőségem....

*  *  *

Porcukor

hetero

Lakik a szomszédban, néhány ajtónyira tőlem egy korombeli, 30 éves lány, Éva. Régebb óta lakik itt, mint én, és sokáig csak köszöngettünk egymásnak, nem sokat tudtam róla. Éva amolyan átlagos lány, körülbelül 170 cm magas, telt alakú, de nem kövér, pocakos gömböc, hanem nőies, mondjuk úgy, molett, bár igazán jó szó nincs erre, ami ne lenne valamennyire bántó. Szóval nem vékony, de kedves arca és huncut mosolya van. Szőkésbarna, vállig érő haja, teljesen átlagos öltözködése miatt soha nem kirívó. Talán ezért is lehet, hogy jó ideje egyedül élt már, viszont ennél jóval közelebbről is megismertem, amikor egyszer, egy szép nyugodt hétvégi napon becsengetett hozzám.
Kicsit morcosan nyitottam ajtót, mert nem szeretem, amikor hétvégén, egy kellemes pihenés közben zavarnak meg, de aztán ott állt Éva, szinte vigyázban, a sarkát emelgetve, és egy műanyag dobozt...

*  *  *