SZEP
27
2012
SZEP
26
2012

Őszi est

hetero

Zuhogott az eső. Az eső cseppek egymással versenyezve folytak le az ablakon. Edina az ablaknál állt és a szomorú időjárás komorsága rá is hatást gyakorolt.
Készült erre az estére, gyönyörű szolárium barna testét nem sok ruha takarta. Öltözéke egy fekete csipkésmelltartó, hozzá illő tanga, és egy, semmit nem takaró, ám annál többet sejtető selyem hálóing volt csupán.
A szobát csupán az éjjeliszekrényen égő gyertyák világították meg, melyek fénye vad táncot járt a háló vörös falán. Az egész teret körbelengte a fahéj illata, melyet a gyertyák ontottak magukból. A hangulat megteremtéséért felelős gyertyák mellett két pohár társaságában egy üveg behűtött pezsgő várta, hogy minél előbb birtokba vegyék tartalmát.

*  *  *

Az Énem Másik Oldala

homo

Sokáig ettem azon magam, miért nem vonzódom annyira a női nemhez! Próbálkoztam, csak egy éjszakás kaland, hosszútávú kapcsolat. Valahogy mindig hiányzott valami plusz! Ami viszi előre az embert. Ami megadja, amire olyan régóta vágyott. Nem tudtam mit csináljak. romantikus nyálas szövegek, amiért odavoltak az aktuális barátnők nekem valahogy nem jöttek ki a számon. Ha mégis akkor sem volt tökéletes semmi. Huszonkét éves vagyok és valami mindig hiányzott eddig. Addig a szintig mikor már az ágyban sem tudtam teljesíteni. Egyszerű volt a képlet. Azt hittem csak stresszelek és azért van ez a csúfos kudarc. Közben rádöbbentem, nem a stressz okozza mindezt, hanem Én velem van a probléma. Az utolsó kapcsolatom igazán hosszúra sikeredett, amit a korombeliektől elvárni. Buli hátán buli, Nők sorban. Ez a kapcsolat fél évre sikeredett. Nem hosszú. Az exbarátnő persze segített...

SZEP
25
2012

Sziasztok

hetero

Sziasztok!
A nevem Erika. Ez a történet nem kitalált - legalábbis az eleje. Hogy miért írtam meg? Nem tudom. De lehet, hogy szerettem volna, ha magára ismer akiről szól. Szeretek játszani. Ez nem csak abban nyilvánul meg amit itt el fogok követni. Imádom az online játékokat. Legfőképpen azokat, amikben beszélgetni, chatelni is lehet - és kell is, ha az ember jól akar játszani.
Természetesen azt is élvezem, ha a partnereim (játékostársaim) "ragadnak" rám, amint megtudják, hogy tényleg csajból vagyok. Mondjuk némelyiknek csak akkor esik le ez, ha megadom a facebookom. Onnantól kezdve viszont fogadhatom az elképedésüket, mert a legtöbben nem hiszik el, hogy én ÉN vagyok. Párszor leellenőriztem magam, úgyhogy bizton állíthatom, még élek. 172 cm magas, 48 kg, barna vállig érő haj, zöldeskék szemek, telt ajkak, szabályos fejforma párosul 20 évemhez. Ez utóbbit sokszor...

*  *  *

Képzeletem

leszbi

A történet idején egy éve voltam már együtt a barátnommel. A találkozásunk szerelem volt elso látásra. Nekem. Neki nem. Bár kedvelt és nagyon hamar megtudta a „kis titkomat” aminek elfedésébe már jó pár éve nem fektettem energiát, többet nem érzett irántam. Ha pasi lenne, biztos eláraszt az idegesíto kérdésekkel, hogy milyen az, mikor két lány csinálja, de o nem tette. Nyugtázta, hogy a lányokat szeretem, értésemre adta, hogy o nem, és ennyiben maradtunk. Kezdetben persze kicsit azért távolságtartóbban viselkedett velem, de hamar feloldódott a közelemben és végül nagyon jó barátnok lettünk. A környezetünkben mindenki meg volt gyozodve róla, hogy néhanapján a barátságnál több is történik köztünk, de mi tudtuk, hogy nem és úgy gondoltuk, hogy ez nem is fog változni. Eltelt hat év, az o életében jöttek-mentek a pasik, na nem azért, mert kikapós lenne, a szentélyig...

SZEP
24
2012

Kalandos napok 3. rész – Meglepetés

családi, nyaralás, vibrátor

Letusoltam, megtisztálkodtam, majd magamra kaptam az egyetlen inget a táskámból – még jó, hogy eltettem. A tükörben alaposan szemügyre vettem magam, és úgy ítéltem meg, hogy a lehetőségekhez képest egész elegánsan sikerült felöltöznöm. Elővettem a délelőtt táskámba rejtett, hatalmas üveg pezsgőt, s megindultam a konyha felé. Anetthez hasonlóan Nóra is kicsípte magát – szemtelenül hosszan felvágott szoknyája egyből a combjára vonzotta a tekintetem.
- Ejha, micsoda fess fiatalember! – köszöntött Nóra. Elérthette, ahogyan a combjait vizslattam, mert ruháját igazgatva kérdezte rémült arcot tettetve: - Nem jó a ruhám?
- Ugyan, már gyönyörű vagy. És Te is, Anett – igyekeztem megnyugtatni mindkettejüket. – Kinga megérkezett már?

*  *  *

Forró nappalok és még forróbb éjek 2. rész

hetero

- Te meg mit művelsz? - támaszkodtam fel könyökömre első álmomból felriadva miközben bárgyún nézhettem magam elé a sötétben.
- Itt árválkodott szegénykém... - kapta fel a fejét egy pillanatra, már amennyire ki tudtam venni -...gondoltam eljátszadoznék vele egy kicsit... - és csúsztatta is forró, nedves ajkai közé mereven ágaskodó farkamat.
- Hány óra van? - kérdeztem jó nagyot ásítva és nyújtózkodva, amikor felültem.
- Kettő, - válaszolt - legfeljebb fél három lehet - mondta alig érthetően, teliszájjal, mert az ölemben a fejét rendületlenül le- s felmozgatta.
Előre hajoltam és ahogy térdelt a lábaim között, két oldalt a derekától a csípője felé haladva masszírozni, simogatni próbáltam.

*  *  *
SZEP
21
2012

Kalandos napok 2. rész – Másnap

hetero, nyaralás

Arra ébredtem, hogy a nap süti az arcom. Egyedül feküdtem a vastag szőnyegen, félig kitakarva. Az este szanaszét szórt ruhadarabok takaros kis kupacban tornyosultak a kanapén. Gondoltam, felkeresem a fürdőszobát s kicsit rendbe szedem magam, felöltözöm. Miután ezzel megvoltam, felfedezőútra indultam a házban. Mediterrán jellegű nyaraló volt, de mérete alapján simán el lehetett benne tévedni. Meleg színek, ízléses dekoráció, s hatalmas ablakok, melyeken csak úgy áradt be a házba a napfény! Tetszetős kis lak volt.
Nevetgélés, beszélgetés ütötte meg a fülem – így követve a hangokat sikerült a teraszra jutnom. A kertben, egy kisebb, feszített víztükrű medencében, fotelmatracokon lebegve találtam rá Anettre és Nórára. A nagy melegre való tekintettel falatnyi méretű bikiniben, kezükben jégkockákkal teli poharakkal múlatták az időt.

*  *  *

A Szent Mazo bevezető

s/m

Következzék hát ama koldusok versengéséhez fogható méltóságosságúra eltervezett, ámde elhagyatottságunkat dicsőséges fénnyel szerteoszlató ceremóniának igazán esett története, mely azon mi Urunk 16..-ik esztendejének lélekébresztő napjaiban esett , valamelyeket szokás szerént csak a mi védelmező egyházunk betemetetlen likacsának nevezendének jó históriás deákjaink. Ha ki ne ösmerné azon bogáncsból vetett koszorúkkal méltatott idők eseményjeit, akkoron esett meg mi rajtunk, igazságot hívőkön amaz csúfsággal teljes istentelenség, mely szerént a mi legmagosabb tiszteletre való s Urunk akaratja révin védelmünkre tett pásztorunk helyét az maga részire foglalta el vala, s az maga bizonnyal jó szándék szerént való, ámde az mi igaz ügyünktől nagyobbára elfedettve lévén, az Mennyei akarattól elfelhőzött tudóstalan módon próbálta vala megigazítani gyülekezetünk...