SZEP
06
2012

Első szexuális élményem

leszbi, szűz

Ez az eset már jó pár éve történt meg velem. Még fiatal úttörő voltam a 80 as években. 14 évesen élveztem a világot, ahogy csak lehetett. Mondhatom ez volt az első leszbikus esetem, sőtt első szexuális tapasztalatom is. Egy úttörő táborban tudtam le a nyaralásom és szünidőm egy részét a Balaton egyik meseszép környezetében. Én már a nagycsoportosokhoz tartoztam, mégha nem mondhattam magamról hogy nagyon kifejlett lettem volna a koromhoz képest. Vékonyka, apró mellekel, olyan kisgyerek tipus és még fogalmam sem volt róla hogy mi is az a szex. A csoport vezetőnk egy 17 éves lányka volt, Évának hivták és nagyon kedveltem. Nagyon szép lány volt, a mellei már szépen fejlettek voltak és a fiúk nem győzték bámulni a csinos alakjatát. Már a második hetét töltöttük a tábori életünknek és nagyon jókat mulattunk. Egy nap tábori versenyt tartottunk és a nagy versengésben az...

*  *  *
SZEP
05
2012

Lucien és Aveline 2. rész

hetero, férj-feleség

(Az első rész után 5 évvel később járunk ahol már házasok és van egy lányuk is...)
Aveline játékosan végigfuttatta ujját a nyakától mellkasának szőrein keresztül egészen a nadrág vonaláig. Ott játékosan megsimogatta, s úgy gombolta ki pantallóját, hogy közben izmos hasát cirógatta.
- Szeressen engem, édes Lucien, mielőtt egészen belebolondulok a magáért való vágyakozásba.
Lucien lepillantott rá, szemében viharos érzelmek kavarogtak, majd magához húzta egy forró, szívből jövő csókra. Aveline hozzábújt, meleg karjával átölelve férje izmos felsőtestét. A dús szőrzet édesen csiklandozta a lágy selymen keresztül, s ő egészen szorosan bújt hozzá, átadta magát ennek az édesen csiklandós érzésnek.

*  *  *

Épp háziorvoshoz mentem...

homo

épp a házi orvosomhoz mentem reggel 7-re orvosi igazoláshoz, és ekkor csak elöttem egy beteg volt, egy öreg asszony, aki be is ment, majd én meg leültem és mivel csak egy sort, egy póló és 1 pár szandáll volt a lábamon, így szétterpesztett lábakkal fogdostam a faszom és képzelödtem, hogy faszt szopok, meg kinyalják a segglyukamat és egy kemény dorong megbassza a segglyukamat kb. ez a ténykedésem 20 percig tartott és már nagyon is be voltam indulva, állt a faszom, és ekkor egy 22 éves kurva helyes srác is bejött és leült velem szembe, de ekkor még messze voltunk egymástól. Ő is szétterpesztett lábakkal ült, de én már nem fogdostam a faszom, ennek ellenére állt, sőt ez a pasi még jobban fokozta a vágyat bennem. Így ültünk vagy 3 percig, mire felállt és odajött hozzám megkérdezte, hogy van-e bent valaki én meg buzis bugó hangomon feleltem, vagy 20-25 perce van bent egy öreg...

SZEP
04
2012

Bosszúból jeles

s/m

... Hmmm! Hát igen... Talán az az utolsó scotch már nem kellett vna. De már csak néhány perc és enyhül ez a kínzó lüktetés a halántékomban. A jó erős fekete és az Advil majd megteszik a magukét... Ahogyan én is megtettem tegnap este! A gondolattól kissé megrándul a szám széle, na nem nevezném mosolynak, ahhoz még túlságosan elkínzott vagyok, de határozottan derűs elégedettséggel tölt el a gondolat, ahogy végre sikerült a helyére tennem azt a kis libát!
... Igen. Érdemes volt megvárni a megfelelő pillanatot! Ínyenc vagyok, szeretem élvezni az ízeket és ez alól a bosszú sem kivétel!!! A bosszú íze pedig akkor a legédesebb, amikor a legváratlanabb helyzetben teljesen védtelenül éri az áldozatát! Márpedig őt váratlanul érte az biztos! Igyekszem felidézni az arcát, abban a csodás pillanatban amikor rádöbbent, hogy mekkorát hibázott! Nem nehéz, valójában szinte...

*  *  *

A munkahely

gruppen, iroda, munkatárs, férj-feleség

Anna már hatodik hónapos terhes volt, amikor bejött a munkahelyemre, azt hiszem, a családi pótlékhoz kellett valami papír pocakja nem volt túl nagy, de már le sem tagadhatta, hogy a labdahasiban valaki van. Ruhája pedig most kerülhetett ki a varrónő asztaláról, kihangsúlyozta a terhességét, a dekoltázsa mély, talán egy kissé túlságosan is mély volt mellei már most készültek a szoptatásra, a természetesnél jóval nagyobbak, feszesebbek voltak. Melltartó nem volt rajta. A ruha anyaga pedig... Szóval többet mutatott, mintha nem lett volna semmi a nőn.
Meglepődtem, de valami jóleső izgalom fogott el. Az irodában valamennyien férfiak voltunk, és igen csak jó barátok, ezért évek óta ment a nyílt szövegelés.

SZEP
03
2012

A Tanyavilág 3.rész

családi

Másnap reggel tőlem szokatlan módon korán kipattant a szemem, fontosnak éreztem magam a rám bízott feladatok miatt és igyekeztem megfelelni vendéglátóimnak. Felöltöztem és mentem ki ellátni az állatokat. Pista megkért, hogy a délelőtt folyamán traktorral menjük el Julival szénát szedni a határba. Nem igazán tudtam hol a határ, de megnyugtatott Juli tudja hova kell menni. Összeszedtük magunkat, Böbe fegyelemre intett minket, kérte, ne sokat időzzünk majd útnak indított. Az úton mikor már távolodtunk a tanyától Juli gyengéden hozzám simult, karomat magához szorítva éreztem mellének keménységét, és ahogy zötykölődtünk a traktorral teljesen beindított ez az érzés. Gondoltam csak lesz valami történés a szénaszedés közben... De sajnos szomorúan vettem tudomást róla, úgy indulunk vissza, hogy akár csak egy ártatlan puszi is elcsattant volna. Nem igazán értettem, lehet...

*  *  *

Szertelenségeink 3. rész

hetero

- Szívem! - szóltam hangosan, ahogy beléptünk az apartmanunk ajtaján - Vendéget hoztam.
- Jövök! - hallatszott a válasz a fürdőszobából.
Betessékeltem a vendégünket a nappaliba, hellyel kínáltam és megkérdeztem, felsorolva a választékot: mit inna. Martinit kért. Töltöttem neki és kevertem két gin tonicot is.
- Elnézést! - jött be a feleségem - De masszőrt rendeltem és gyorsan le akartam zuhanyozni még előtte. - folytatta miközben a két nő bemutatkozott egymásnak. Látásból ismerhették egymást, hisz alig egy órája jött csak fel a párom a szálloda wellness részlegéről, ahol távozását követően kezdtem el beszélgetni a szobánkba felinvitált hölggyel, akit nevezzünk mondjuk Évának.

*  *  *
AUG
31
2012

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 6. rész

hetero

Másnap reggel nem is tudod hol vagy mikor felébredsz. Meglepődve tapasztalod, hogy az irodám ülőgarnitúráján fekszel, valaki puha takaróval tarakta be meztelen testedet. Megzavarodva nézel körül, de aztán lüktető puncidról eszedbe jut az előző este. "Uramisten, soha ennyire nem voltam még kiszolgáltatva és soha még nem élveztem ennyit és ilyen intenzíven" – gondolod. A kellemes emlékre önkéntelenül is a puncidhoz nyúlsz. Felszisszensz, ahogy teljesen elhasznált kisajkaidhoz érsz. Még ez a lágy érintés is rosszul esik. Nem múlt el nyomtalanul az az egy óra, ameddig a gép könyörtelenül kefélt.
Hirtelen nyílik az ajtó és én lépek be rajta egy tálcával. Friss péksütemény és gőzölgő kakaó illata csapja meg az orrodat.