Hírek

AUG.
30.
2019

Nagynéni

Nagynéni Nagynéni Nagynéni

AUG.
29.
2019

A szomszéd milf

Még csak 16 éves voltam de nagyon izgattak az idősebb csajok.
Nyáron mikor jöttem haza diákmunkából belestem a kertbe miközben a házuk előtt elhaladtam.
Judit a napozó ágyon hanyatt fekve becsukott szemmel napozott. Fantasztikus látvány volt.
Picit már benne van a korban olyan milfes de a fiatalabb lányok is megirigyelnék azt a testet.
Hosszú szőke haj, enyhén barnított bőr, egy falatnyi bikiniben ami küzdött hogy megtartsa hatalmas melleit.
A hasa lapos volt és egyáltalán nem mondtam volna hogy van gyereke ha így látom. Feneke nagy volt de formás.
az a fajta amibe szívesen beleharapna az ember. Nem tudtam meddig bámulhattam de mikor kinyitotta a szemét és rám nézett elfordultam és neki iramodtam. Párszor maszturbálás közbe vissza emlékeztem a látványra.


Évi

A 28. születésnapomon kezdődött a pokoljárásom. A férjem elhagyott egy fiatalabb, vékonyabb elvált nő miatt. Erre inni kezdtem, aminek egyenes következménye volt, hogy kirúgtak az állásomból. Úgy, hogy még többet ittam, és szinte csak édességet ettem. Kezdtem elhízni, ami nem volt nehéz, mivel így is elég "gömbölyded" vagyok. Éreztem a bajt, de nem láttam a kiutat, és csak csúsztam a lejtőn és egyre depressziósabb lettem.
Ekkor látogatott meg gyerekkori testi - lelki barátnőm, Rita, aki sokkal többre vitte, mint én. Több diplomát szerzett, mégis egy tanyán élt párjával nagy egyetértésben. Amikor elmeséltem neki az életemben bekövetkezett változást, nem sokat gondolkozott, hanem kiadta a parancsot, pakoljak össze és megyek vele, majd Ő rendbe rakja a lelkemet. Meg egyébként sem voltam náluk, meg más dolgom sincs, meg el is férek, meg segíthetek is, meg - meg - meg.


AUG.
28.
2019

Hermione magához nyúl...

A történet kitalált – ár amennyire kitalált lehet úgy, hogy egy kitalált történeten belüli kitalált történetről van szó. A történet a Harry Potter és az Azkabani fogoly című részben játszódik. Hermione ebben az évben ott maradt a karácsonyi szünetben a Roxfortban, hogy tanulhasson – és ehhez segítségül veszi a McGalagony professzortól kapott időnyerőt. A történetünk ezzel a kis eszközzel lesz igazán izgalmas…
***
Ez volt az első karácsony, amit a Roxfortban töltöttem. Apa és anya nem örült, hogy bent maradtam, de mondtam nekik, hogy sokat kell tanulnom, és most lesz időm rá. Főleg most, hogy annyi időm lehetett, amennyit akartam. Persze megígértem McGalagony professzornak, hogy csak tanulásra fogom használni az Időnyerőt, de azt is terveztem. Elbeszélgetünk Harryvel és Ronnal esténként, aztán alszom – majd visszaforgatom az időt, hogy azt az időt is tanulással tölthessem, amikor aludtam.


Swingerezés 3. rész - "Ha lehetne, most jól megbasználak!"

Miután a többiekkel felvettük a kapcsolatot, sokat beszélgettem Enikővel arról, hogy nekik milyen élmény volt az előző alkalom. Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon mit gondolhat rólunk a másik pár egy ilyen közös élmény után, hogy az ő fejükbe mi játszódhat le velünk kapcsolatban. Majd pár üzenetváltást követően, körülbelül 3 héttel később elhívtak minket egy beülős, iszogatós estére a belvárosba. Aznap estére épp klublátogatást terveztünk és már le volt fixálva egy bowlingozás is két ismerősünkkel, úgyhogy elég zsúfolt volt a program. Nagyon feldobott hangulatban voltam, már vártam az újabb kalandokat, ráadásul az, hogy találkozunk Enikőékkel még jobban izgatottá tett. Ugyanis ez volt az első alkalom, hogy találkozunk valakikkel a „civil” életben úgy, hogy már túlvagyunk egy swinger partin. Szombat este olyan 8 körül találkoztunk az Anker közben.


AUG.
27.
2019

3 cigány... megerőszakolt(?) 2. rész

Éreztem a lágy nyári szellőt az arcomon. A szemem csukva volt, éreztem magam alatt a kocsi motorháztetőjét, hanyatt feküdtem rajta. A lábaim derékszögben felfelé álltak, éreztem, ahogy egy eszméletlenül izmos férfi felső testen nyugszanak. Én pedig bizsergek. Különös képen a… Állj. Felkaptam a fejem, kinyitottam a szemem és pont szemügyre vehettem, ahogy az „erőszaktevőm” hatalmas, kövér farka kicsit elernyedve, megpuhulva kicsusszan a… AAH… a forró, reszkető hüvelyemből. Jó ég, de érzékeny volt odalent. A fejem visszakoppant a motorháztetőre. Még a szemem sarkából észrevettem, hogy egy kb. 10 centi hosszú fehér kéjnedv nyúlik a makkja közepén lévő lyukból a kisajkaimig. Becsuktam a szemem, ahogy előjöttek az emlékek. Elég sok férfi megirigyelné azt a spermamennyiséget, amit ő az egy orgazmusa alatt belém tudott tölteni. Már emlékszem. Élvezés közben is kefélt.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 35. rész

Péntek
Lorena és Sanyi az egyik budapesti buszpályaudvarhoz közeli lakótelep valamelyik padján ültek, egy nagy méretű fa alatt, kettesben a sötétben. A két fiatal épp moziban volt, és nem sietett sehova. A lány a műanyagpoharának szívószálát a szájához emelte, amelyen keresztül inni kezdte megmaradt kóláját. Közben szeme sarkából az előre tekintő fiúra nézett, majd egy huncut mosoly ült ki az arcára, ugyanis meglehetősen pajzán gondolata támadt.
Maga mellé rakta poharát, aztán közel hajolva lekapta az éppen felé forduló partnerét. Érzékien ízlelgette a szintén kólaízű ajkakat, illetve nyelvet, utána hevesebb smárolásra váltott át. Jobb kezével a srác hasát simogatta egy ideig, később fokozatosan egyre lejjebb haladt vele. Már a combjának belsejét masszírozta, amikor cuppogva csókolták egymást. Áttért a megduzzadt szerszámra, amit farmeron keresztül izgatóan markolászott.


AUG.
26.
2019

Egy filmforgatás előélete 11. rész

Bettina telefonja jelzett. Rápillantva a kijelzőre látta, hogy Diana hívja. A szívverése olyan hirtelen felgyorsult, hogy kapkodni kezdte a levegőt. Egyeztették az időpontot, amikor mind a ketten ráérnek.
Bettina izgatottan várta a találkozást. Mivel édesanyja mindig otthon volt hetenként csak egyszer fürdették. Édesapja jobban lett és így Bettina kicsit megkönnyebbült, mert fantáziája időről - időre visszatért a közös fürdéshez és az izgalom mellett, heves lelkiismeret furdalást okozott. Magának sem merte bevallani, milyen jólesett édesanyja testét simogatni és az intim zónái kifejezetten izgatták. Sokat gondolt Edinára és nem gondolta volna, hogy egyre jobban izgatja a női test. Talán azért, mert ő is telt volt, a dús női formák kezdték el izgatni.


Csendes dugás a kanapén 1. rész

Hetek óta nem kaptam egy értelmes telefonhívást senkitől. Meglepetésként ért, mikor kedves jó barátom, Zoli felhívott az egyik délelőtt, hogy lenne e kedvünk este elmenni valahova iszogatni. A páromat kérdezve csak a vállát rángatta, így áthívtam magunkhoz a férfit. Izgulva készültem az estére, rég nem láttam őt és már nagyon vágytam a társaságára. Valami furcsa bizsergés volt a levegőben mindig mikor együtt voltunk. Lázasan válogattam mit vehetnék fel, de úgy döntöttem hogy egy lenge, rövid szoknya és egy fehér blúz tökéletes lesz az alkalomra. El is érkezett az időpont amit beszéltünk, a férfi pontos volt mint mindig. Hatalmas mosollyal nyitottam ajtót és ugrottam a nyakába, szorosan öleltem meg mire felnevetett.
- De jó ilyen fogadtatást kapni ha vendégségbe jön az ember.-vigyorgott jókedvűen