Kaland az iskolai mosdóban

Szavazás átlaga: 6.02 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2018. július 17.
Hossz: 9 879 karakter
Elolvasva: 3 918 alkalommal
Dave álmos léptekkel indult meg a mosdó felé, miközben fejét vakargatva igyekezett kitalálni a legtökéletesebb kifogást, hogy ne kelljen ezt a napot is az iskolapadban szenvedve eltöltenie. Fejfájás? – áá, túl sablonos. Láz? – anya rögtön kitalálná, hogy csak szimulálok. – gondolta. Hiába törte a fejét, egyre gyengébb ötletei támadtak.
– Ezt a napot is túl kell élni valahogyan – motyogta, miközben a tükörben elcsigázott arcát fürkészte.
Miután végzett a készülődéssel, gyorsan megreggelizett és irány a kocsiba, mint minden reggel.
– Milyen napod lesz ma a suliban? – kérdezte Dave-et anyja mosolyogva.
– Olyan, mint a többi, csak remélem ma végre végezni fog velem az unalom. – dünnyögte Dave a hátsó ülésről.
– És mi van azzal a csinos lánnyal? Hogy is hívják? Katherine? Kathie?
– Pegnek hívják. De ő csak a barátom – felelte a fiú, de közben gondolatai titokban máshol kezdtek cikázni.
Dave anyja szelíden elmosolyodott és inkább csak ráhagyta a dolgot a fiára.
Miután megérkeztek a sulihoz, Dave elköszönt és egy reumás zombi ruganyos mozdulataival lódult meg a tanterem felé.
Ez a nap is csak olyannak indult, mint a többi. Unalmasnak. Egymás után vánszorogtak a percek, de úgy tűnt, sosem fognak elfogyni. Még csak a második óra volt, de Dave már az ablakon vetette volna ki magát legszívesebben. A matek óra ráadásul sosem volt a fiú szíve csücske. Miközben álmatag tekintete ide-oda vándorolt, hirtelen megpillantotta Ricket. Mindketten 16 évesek voltak, de Rick mindig is sokkal erősebb és érettebb volt Dave-nél, akinek Rickkel ellentétben kimondottan lányos alakja volt. Dave ábrándozva fürkészte Rick arcát, aki éppen füzete sarkába firkált valamit. Egyrészt rosszul érezte magát, mert nem tudta, édesanyja vajon mit szólna ha tudná, a fiúkat szereti. Más részről pedig vágyakozva ábrándozott arról, ahogyan Rick magához húzza és szenvedélyesen, hosszan megcsókolja. Mikor a csengő megszólalt az óra végén, alig volt képes kiszakadni vágyaktól terhes gondolatai rabságából, de amint kicsit feleszmélt, kisietett a mosdóba. Dave sietve zárta magára a wc fülke ajtaját, majd rögtön nadrágjába csúsztatta kezét. Pénisze nedvesen, lüktetve simult kezébe és a gyönör forró lehellete öntötte el a testét. Érezte, hogy egy hajszál választja el attól, hogy elélvezzen, ezért gyorsan lehúzta zipzárját és kényeztetni kezdte magát. Kis híján infarktust kapott, mikor kopogtak a fülke ajtaján.
– Foglalt! – kiabálta, miközben igyekezett nem hallhatóan zihálni.
– Rick vagyok. – dörmögte egy ismerős hang
Dave szíve most még nagyobb sebességre kapcsolt és úgy érezte, menten kiugrik mellkasából. Hirtelen fogalma sem volt, mit kéne mondania, csak az egyetlen biztos dologba tudott kapaszkodni, a szerszámába, ami mellesleg a trauma következtében lassan, de biztosan kezdte elveszíteni lelkesedését.
– Foglalt... – nyögte újból, de már kevesebb magabiztossággal
– Tudom. – dörmögte a mosolygós hang. – ha éppen nem vagy túlságosan elfoglalt, mondanék valamit.
– Éppen... – khmn... – most nem... vagyis... mindjárt... most nem alkalmas! – dadogta, közben pedig kapkodva igyekezett elcsomagolni előnedvtől csatakos péniszét. A hadművelet közben sikerült lecsapnia a wc deszkát, levernie a wc papír tartót a fülke faláról, valamint majdnem eltörte könyökét a másik falon. Rick kuncogott, majd megszólalt, mikor Dave alább hagyott a pusztítással.
– Sejtem, mit csinálsz. Ha gondolod, megvárom, hogy végezz, aztán kinyithatnád az ajtót, hogy válthassunk pár szót. – mondta szelíden.
– Nem is.. csak... – dadogta a fiú, de közben érezte, ahogy forróság önti el arcát és elpirul.
Néhány pillanattal később a fülke ajtaja bizonytalanul tárult ki, odabentről pedig a fülig elvörösödött fiú pislogott hatalmas szemeivel. Rick egy szó nélkül belépett mellé és behúzta az ajtót.
– Ugye tudod, hogy tök ciki lesz ha valaki bejön és négy lábat lát...? – kérdezte Dave.
– Ez a legeldugottabb wc a suliban, nem véletlenül ide jöttél könnyíteni magadon. – kacsintotta pimaszul Rick.
– Menten elsüllyedek – dünnyögte a mostanra rákvörös fiú, miközben arcát tenyerébe temette.
– Semmi gond, láttam már párszor, ahogyan engem bámulsz.
Dave döbbenten szegezte tekintetét a nála 2 fejjel magasabb Ricknek. Nem tudott kimondani egyetlen szót sem, csak a szíve kalapálását hallotta. Rick szelíden megsimogatta a fiú arcát, mire az behunyt szemmel közelebb lépett. A két fiú egyre közelebb simult egymáshoz, míg végül teljesen összeért a testük. Rick egy finom puszit lehelt Dave homlokára, aki hatalmas, csillogó szemekkel nézett fel rá. Pár pillanatig csak meredtek egymás szemébe, majd Rick lassan Davehez hajolt és lehellet finoman megcsókolta. Dave először csak levegőért kapkodott és igyekezett leküzdeni készülődő szívrohamát, de végül erőt vett magán és visszacsókolta. Miközben egymáshoz bújva csókolóztak, becsöngettek.
– Menni kéne.. – zihálta Dave.
– Nem halunk bele, ha most az egyszer nem megyünk be irodalomra. – felelte mosolyogva Rick.
– El sem tudom hinni ezt az egészet. – suttogta a fiú, miközben Rick mellkasára hajtotta fejét.
– Azóta figyeltelek, hogy tavaly ebbe a suliba jöttem. Szerintem nagyon kedves srác vagy.
– Te most le akarsz venni a lábamról? – mosolyogta Dave, majd folytatta – Mert elárulom, sikerült.
– Valóban? – élcelődött Rick, miközben még jobban átkarolta a fiút és nekitolta csípőjét.
Dave érezte, ahogyan Rick elkezd keményedni, erre pedig ő is újra éledezni kezdett.
– De ez nem helyes... – nyögte a fiú.
– Miért lenne helytelen? A szerelem egy tök szép dolog, mindegy, hogy milyen szereposztásban éljük meg.
– De a végén még könnyűvérűnek fogsz gondolni – mentegetőzött Dave, de valójában csak pokolian be volt rezelve. Még sosem volt senkivel azelőtt, fogalma sem volt, mit kell csinálnia.
– Gyere ide és mond, hogy nem szeretnéd! – kacsintotta Rick, majd belemarkolt Dave fenekébe és felemelte annyira, hogy ágyékán érezze a fiú ágyékát. Érezte, ahogyan hirtelen keményedni kezd ő is, mire újabb csókcsatába kezdtek. Rick keze egyre lejjebb csúszott a fiú testén, míg végül irányt váltott és egy könnyed mozdulattal a nadrágjába csúszott, mire az halkan felnyögött és megvonaglott. Lányosan apró pénisze kőkeményen ágaskodott Rick férfias kezében, aki finoman kényeztetni kezdte csókolózás közben. Néhány pillanat kellett csak és a törékeny termetű fiú halkan nyögve és kéjesen zihálva élvezett el szerelme kezében, miközben remegő teste meg-megvonaglott a gyönyörűségtől.
– Wow ez csodaszép volt, baby! – suttogta Rick, miközben csókokat lehellt Dave nyakába.
A nagydarab srác még egy ideig kezében tartotta a fiú szerszámát, majd levette róla a nadrágot és szépen megtörölgette, hogy ne maradjon sehol árulkodó cseppecske.
Dave mosolyogva fürkészte közben szerelme tekintetét. Sosem volt még része ennyire meghitt és erotikus dologban, arra pedig nem is mert volna gondolni, hogy ez egy wc-ben fog vele történni. Igazából ez már egy picit sem érdekelte.
– Ezt te sem úszod meg szárazon – kacsintott a fiú Rickre.
– Hát az előbb már eláztattad a kezem... – csipkelődött
– Fogd be! – mosolyogta Dave. – ilyet még nem csináltam... de hátha élvezni fogod
A fiúból előbújt a benne szunnyadó lány és egy kecses mozdulattal Rick nadrágjába dugta a kezét.
Már érezte az előbb, hogy nagyobb a szerszáma, mint az övé, de amikor a kezébe fogta, meglepődött.
Ujjai épphogy csak át tudták érni, úgy érezte rögtön látnia kell. Vadul megcsókolta Ricket, miközben letolta nadrágját. A vaskos pénisz teljes hosszában Dave hasának feszült, ami csak újból felkorbácsolta vágyait. Finoman köréfonta kecses ujjait és fel-le mozgatni kezdte.
Mélyen szerelme szemébe nézett, majd leült a wc-re és maga elé húzta a medve méretű srácot, aki engedelmesen követte. Puszit hintett az izmos, nedves makkra, majd újból felnézett, hogy lássa a másik arcát, amire egyértelműen ült ki az elégedettséggel vegyes kéj, szemében pedig egyetlen dolog égett: "könyörgök, ne hagyd abba! ". Dave felbátorodva folytatta, egyre tovább ment a próbálgatásban. Először még néhány csók következett, majd az első nyalintás az előnedvből. Néhány bátortalan nyelvmozdulat és simogatás után Rick többet akart, ezért óvatosan közelebb tolta Dave arcához péniszét. Egyre hevesebben égett tekintetében a "könyörgök, folytasd" érzés. Dave bátorságot merített vágyából és finoman a lüktető makkra fonta ajkait. Nyelve hegye a hatalmas pénisz alsó részét simogatta, miközben szívogatni kezdte és egyre mélyebben a szájába engedte. Rick az öklét harapta, nehogy túl hangosan nyögjön fel, pedig gyönyörében alig tudta visszafogni magát. Csípője ritmusosan apró lökéseket végzett miközben Dave hol a fenekébe markolt, hol pedig heréit tartotta kezében és simogatta. A fiú igyekezett olyan mélyre engedni szájában az izmos szerszámot, amilyen mélyre csak tudta, közben pedig nyelvével kényeztette makkját.
– Nem bírom sokáig baby – zihálta kéjes hanggal Rick
Dave két kézzel markolt a fiú fenekébe és így húzta még közelebb magához, majd felnézett rá és sóvárgó tekintete összeakadt Rick könyörgő pillantásával. Néhány lökéssel később Rick mélyet sóhajtott és minden izma pattanásig feszült. Dave száját hirtelen elöntötte szerelme forró, édeskés spermája, amit az utolsó cseppig lenyelt. Csak akkor engedte ki szájából a fiú péniszét, mikor az már lankadni kezdett.
– Tetszett, édes? – kérdezte kacéran mosolyogva Ricket.
– Szeretlek – felelte olvadozó tekintettel a hegynyi fiú
– Én is szeretlek – válaszolta Dave halkan, majd felállt és összeölelkezve pihegtek pár percet.
– Ez komoly? – kérdezte egyszercsak meglepve Rick, mert érezte, ahogyan Dave pénisze felállt és combjának feszült
– De ha egyszer olyan szexi volt ez az egész... – motyogta Dave Rick mellkasába temetett arccal.
Hirtelen megszólalt a csengő, vége lett az órának. A két fiú mélyet sóhajtott és megcsókolták egymást.
– Ezt meg kell ismételnünk – sóhajtotta Rick
– Meg! – vágta rá Dave, majd még egy utolsó csókot adott szerelmének, mielőtt újra magukra erőltették a szürke napok köntösét.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.02 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. november 30. 04:57
#6
Nem igen volt a szexuális tevékenysége kidolgozva
1
91boy
2018. július 17. 22:07
#5
Szerintem aranyos kis írás... 🙂
1
cscsu50
2018. július 17. 07:20
#4
alap tini homo
1
a
A57L
2018. július 17. 04:32
#3
Nulla és egy között.
1
veteran
2018. július 17. 03:50
#2
Unalmas sorozatosan ilyet olvasni.
1
T
Törté-Net
2018. július 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1