OKT
25
2012

Amikor a szarvasok bőgtek

hetero

Ősz volt. Nem hullottak a levelek és hideg sem volt. Valahogy teljesen olyan még, mint nyáron, mégis, ha az ember beleszagolt az avarszagú levegőbe, ha elbámészkodott a napsugarakon, amik még mindig erősen, de már fáradtabban világítottak be az erdő fái alá, akkor valahogy megérezte, hogy elérkezett az ősz.
A lány az erdőben várt a fiúra, ünnepélyes néma áhítattal. Már régóta állt ott, a szemlélő szinte azt hihette, hogy egy festett szobor, aminek kékre kenték a ruháját, de az idő már eltompította a színeit. Talán már töredezik le róla a kék máz. Igen, pont, mint egy Mária szobor a fák között. Kísértetiesen régi és magányos, lassan belepik a levelek és az ősz.
Hirtelen megpillantotta a fiút. Már egész közel volt, szinte megijedt. Némán lépkedett, hangtalanul, mint mindig. Valahogy volt egyfajta sompolygó alattomosság benne, ami angyali szépséggel...

OKT
24
2012

Reggelek fürdőköpenyben 3. rész

családi

Szombat reggel egy, az arcomba vágott köpenyre ébredtem. Az idősebb lányom, Édes, mellettem feküdt, meztelen teste összefonódva az enyémmel. Heather, a húga, kettőnk fölött állt szűk selyemköpenyében.
- Hé, mi a franc? – panaszkodott Édes, leemelve a köpenyét a saját arcáról.
- Miért, srácok, ti teljesen meztelenek vagyok, nem? – kérdezte Heather – olyan perverzek vagytok.
Édes én én álmosan felhúztuk a köpenyünket, míg Heather figyelt. Hetek óta dugom a nagyobbik lányomat, és bár Heather mindenről tudott, feltűnően megértő volt a szituációval kapcsolatban. Néha még hallgatozott is utánunk. Néha ugratott minket a vérfertőző kapcsolatunk miatt, de eltekintve ettől, az életünk elég normális volt.

*  *  *

A fal másik oldalán 2. rész

hetero

Nem telt el hosszú idő, Anita újra bekopogott hozzám. Az eleinte szürke kisegérnek tűnő lányról pedig hamar végérvényesen kiderült, hogy igazi veszélyes nőstény lakik benne. A következő úgy másfél hétben minden létező és lehetetlen pózban és helyszínen végigkeféltük mindkettőnk lakását. Nem volt túl gyakorlott, de gyorsan tanult, a puncija örökké nedves és kívánós volt, az első tétova közepesen béna szopási próbálkozások után a másfeledik hét végére pedig úgy kényeztette a farkam, mintha erre született volna. Talán így is volt. Jómagam is próbáltam tartani a lépést és újat mutatni neki, de ez nem volt egyszerű mert bár a puncijával gyakorlatilag bármit megtehettem és a száját is tetszésem szerint vehettem birtokba a popsija tabu volt. De engem nem olyan fából faragtak, hogy mondvacsinált indokokkal le lehessen rázni, ha egy jó popsiszex ígérete lóg a...

*  *  *
OKT
23
2012

Emlékezzünk az 1956. októberi hősökre!

Ennek a munka-, és iskolaszüneti nap alkalmából ajánlanánk most megint négy remek történetet azoknak, akik most épp nem a forradalom hőseire való emlékezéssel töltik idejüket.
Egy a szocializmus korában játszódó történetet, és az iskolaszünetre való tekintettel két, az iskolás élményeket felelevenítő történetet ajánlunk nektek, illetve egy képregényt is.

Építőtáborban

gruppen, diák, illusztrált
A szocializmus egyik vívmányában gruppenben harcolnak az osztályharc ellen.

A tanárnő nyeli a spermámat

hetero, diák
Néha megéri bemenni az órára, hátha csak kétszemélyes oktatás lesz belőle.

Anyu és Kati néni, az osztályfőnök

családi, diák, szűz
A szűz srác egyszerre kapja meg az osztályfőnökét, és az anyját.

Az iskolás lányok bosszúja 1. rész

hetero, diák, anál
Ebben a képregényben megláthatjátok, hogy milyen, amikor a dögös iskoláslányok bosszút állnak, és kezükbe veszik az irányítást.

Jó olvasgatást, jó szórakozást!
OKT
19
2012

Zsóka a legjobb barátnőm

hetero

A történet sok-sok évvel ezelőtt történt. Egy kedves barátom mutatott minket be még egyetemista korunkban. Zsóka Sopron környékéről származott, de már az egyetemet Budapesten végezte, ezért albérletben lakott. Ahogy teltek a hónapok egyre jobb barátok lettünk, egy idő után észre se vettük, de mindent elmondtunk egymásnak. Nálam sorra jöttek, majd mentek a csajok, nála meg a pasik, de egyikünkben sem merült fel, hogy kikezdjünk egymással.
Többször alakult úgy az életünk, hogy egymásnál aludtunk, de ilyenkor a jó éjt puszin kívül semmi sem történt. Mígnem kb. 8 évvel ezelőtt egyik péntek este átmentem az albérletébe, hogy 3-asban ez egyik jó barátunkkal felbontsunk néhány üveg bort. Valamikor 8 környékén érkeztem a másnapi cuccomat tartalmazó táskával, és két üveg félédes fehér borral. Már a csajok addigra túl voltak az első pohár boron. Direkt késtem egy...

*  *  *

Szex Anyámmal

családi

Amit most leírok az kb. 2 éve történt meg. Édesanyámnak egy kis baleset miatt be kellet gipszelnie a jobb kezét. Mivel így nem igen tudod semmit tenni én szoktam segíteni neki a főzésben, és a fürdésben. Mivel napközben csak ketten voltunk otthon elég sokat beszélgettünk. Az egyik napon, egy kicsit tovább aludt és én úgy gondoltam hogy addig könnyitek magamon. Mivel már 3hete nem vertem ki, így eléggé be voltam indulva. Neten kerestem valami jó filmet és neki álltam a dolognak. Már vagy 10 perce csináltam, amikor valami zörgést hallottam, anyám jött ki a szobából egyenesen hozzám, alig volt időm elrakni a cerkát. Szerencsére nem látott semmit. Mondta hogy segítsek neki megfürdeni. Mivel már sokszor segítettem neki, így nem lepett meg a kérése. Mire oda értem a fürdőbe már levetkőzött, és arra várt hogy egy nejlon zacskót húzzak a kezére. Ahogy ott álltunk és a zacskót...

OKT
18
2012

Örvényben

hetero

Mennyire ismerheti meg egymást két ember órákon át tartó telefonbeszélgetésekből, elektronikus levelezésen át, vagy fotó alapján? Egyáltalán megismeri-e, vagy mégis létezik az a bizonyos "szikra", ami a lángot fellobbantja? Fellobban a tűz...
Örvényben
A mályvaszínű, elegáns, félhosszú dzsekit viselő rövid, jégszőke hajú nő kezeit fázósan összedörzsölve pattant be az autóba, amely a járda mellett várt rá. Vezetője kicsit hökkenten meredt a mellé zúduló jelenségre, mintha nem rá számítana, de meglepődésén gyorsan túltette magát, mikor meghallotta az ismerős, meleg, bársonyos hangot.
– Szia. Régóta vársz?
– Nem, csak most jöttem. – Egyszerre hajoltak egymás felé, hogy amolyan filmes puszival üdvözöljék egymást, ám a nő ajka véletlenül tényleg hozzáért a férfi bőréhez, akin elektromos áramként cikázott végig valami régen...

*  *  *

Futanari lánysuli

bizarr, hermafrodita

Ez a történet egy olyan leány iskoláról szól ahol még él a varázslat és a szabad szexualitás, nincsenek tabuk és nem fontos a realitás sem. A nevem Diána, de mindenki csak Diának hív, 14 éves vagyok, kicsi 75 A-s melleim vannak és pici édes puncim, ami előtt ott lóg a közel 30 cm-es farkam is.
A nővérem Nóri 16 éves, neki kicsit nagyobb mellei vannak és nagyobb a farkincája is. Ez a reggel is úgy indult mint a többi, sok sok szexel...
A nap besüt az ablakon és lágyan nyaldossa az arcunkat. Lassan kinyitom a szemem, és mosolygok, mert ma nincs dolgunk. Oldalra fordulok, és megpillantalak téged magam mellett ahogy alszol. Lágyan megcirógatom az arcod és mélyen magamba szívom az illatod.

*  *  *