Hírek

OKT.
17.
2019

A falusi tirpák pornó

Néztem a frissen megvetett hófehér ágyat a szoba közepén. Apád, – aki még csak néhány órája volt a férjem – a szélén ült és immáron ingben, hosszú szárú éjjeli nadrágban várt rám.
Tudtam mi a kötelességem. Anyám elmondta épp elégszer. Lefeküdni a hátamra, lábaimat széttenni, és nem ellenkezni. Hogy mi történik közöttük, az engem ne érdekeljen, majd azt a férjem tudni fogja.
Csakhogy már én is tudtam. Nővérem nászéjszakája óta. Amikor a lakodalomban a menyasszonytánc után az ifjú pár hivatalosan is visszavonult megülni a nászt. A hosszú parasztház legutolsó helyisége, a tisztaszoba volt az övék, de én már előtte bevackoltam magam fáradtságra hivatkozva – a hozzájuk legközelebb esőbe. A jókora dunyha alatt alvást színleltem és résnyire nyitott szemhéjamon át lestem, amint Judit és férje bevonulnak és kulcsra zárják az ajtót.


Démoni egy szerelem 1. rész

- Köszönöm. - Suttogod. Megpuszillak, megtöröllek, és azon gondolkodom, tájékoztassalak-e arról, ami épp a fejemben forog.
- Szeretném, ha leírnád ezeket az együttléteket. Egyelőre lehet az én naplómba is. - Töröm meg végül a csendet. - Tudni szeretném, mit érzel, mit szeretnél, mit vársz el, mit éltél át. Mindent. Az estit, ezt az éjszakait, illetve majd az összeset. - Rám nézel, kissé ijedten talán. Átölellek, betakarlak. - Mi baj ezzel?
- Nem szoktam megjegyezni olyan pontosan, mi mi után történik. Leírom szívesen, de mesélni könnyebb lenne.
- Semmi gond, ez esetben megírom én először, és azt fellapozhatod bármikor. - Elmosolyodsz, bólintasz. Aztán elalszol. Én pedig odaülök az íróasztalhoz, és leírom ezt a néhány lapot hajnalig. Még nem kell keltened. Még egy hétig szabin vagyok, majd utólag lerendezem a főnökkel.


OKT.
16.
2019

Csukd be a szemed

Be kell vallanom, nem emlékszem, hogy ezt milyen fórumon hoztam össze. Csak annyi van meg, hogy küldtem egy üzenetet, amiből végül egy szopás kerekedett ki. Elélveztettem egy nőt, ráélveztem az arcára, majd az egészről küldtem pár képet a pasijának.
Csak egy átlagos péntek este.
A hirdetés meglehetősen egyértelmű volt, kértek benne pár részletet rólam, életkor, lakóhely, és hogy mikor érnék rá. Az is benne volt, hogy az arcképek plusz pontot érnek, de amilyen hülye voltam, a gépemtől válaszoltam. Ha telefonról írtam volna, simán küldhettem volna magamról egy fotót. Így hát csak vártam a válaszra (meg is jött), és akkor már tényleg küldtem az arcomról egy képet.
Néhány gyors, célratörő üzenetváltás után az ellenőrzés kedvéért egy csevegőalkalmazásra váltottunk. Azonnal szemet szúrt a lány profilképe – imádom a dús ajkakat. Kicsit még flörtöltünk, aztán megkérdeztem tőle, hogy mit vár egy ilyen alkalomtól.


Fordulat...

Szokványos szürke reggel van. A telefonom egyre hangosodó dallamával szétszakítja a még derengős hajnal ölelő tompa fényét. Mozdulatlanul fekszem tovább, csak a szemem nyílik résnyire. Tompa pillantásom a világító kijelzőre siklik. A hang, mely már szinte üvöltve követeli, hogy keljek fel ütemesen a rázza a gondolataim az ébrenlét felé. De a teljes tudatosságot egy érdes nyelv csapása az arcomon hozza meg. Ezt már nem tudom figyelmen kívül hagyni, mozdulok is, egyik kezem a lezáró gombra, másik pedig a túlzottan közel lévő szőrös arcra irányítom. Végre visszatér a néma csend, mely már ragadna is vissza, mikor megint orv támadás áldozata leszek.
- Na jó, kelek már..
Hangom karcol akár egy régi rozsdás reszelő, de a macskámat nem zavarja, csak örömittasan dorombol, hogy végre célt ért. Felülök és egyik kezemmel végigsimítok rajta. A másikkal igyekszem az álom maradék részét kidörzsölni.


OKT.
15.
2019

Munkahelyi 3. fejezet - Buszon

„Beszélnünk kell!” - írtam Giselle-nek SMS-ben másnap. Bár tolakodónak és sürgetőnek tűnhetett a rövid üzenetem, de tényleg úgy éreztem, hogy szétrobbanok az este átélt élményektől. A válasz szerencsére nem sokkal később érkezett: "Rendben, ma hétkor a Két macskában". Nem ismertem a helyet, de nyugtáztam, hogy ott leszek. Megnéztem az interneten, hogy hová dugták el: egy városszéli utcában találtam rá. Démonkával aznap nem futottam össze, ami megkönnyítette a dolgomat a gondolataim összegereblyézésében.
A Két macska egy kertvárosi utcácska sarkán lévő, kocsmának már nem, de étteremnek még nem nevezhető helyiség volt. A hangulata inkább pubra emlékeztetett, ahol az ember a sarokban elbújva merenghetett az élet dolgairól egy pohár bor mellett. Egyből megcsapott az egyedi légköre, amint beléptem. A fabútorok, asztalok mind romantikus hangulatot árasztottak, de egy vacsorát már csak gondolkodva rendeltem volna.


Gátak nélkül

A kastély, amely otthont adott a havonta összehívott találkozóknak, tökéletes helyszíne volt a vágyak minden korlátot nélkülöző megélésének. Minden úgy volt kialakítva, hogy a legteljesebb , legideálisabb körülmények álljanak ehhez rendelkezésre. A személyzet tagjai , a teljes jogú tagság jövendő aspiránsai a legteljesebb elkötelezettséggel, odadással végezték a munkájukat a diszkréció magától értetődően maximális volt. Maguk is hódoltak azon élvezetek valamelyikének, amelyek a tagokat újra és újra összegyűjtötte találkozóikra.
A labirintusszerű épület több , különböző tematikájú szórakozást kínált, ehhez csatlakozóan szobák, pihenők, cellák, és több nagy előadóterem várta hónapról hónapra a találkozók vendégeit.
A lány most az Anális Extremitások szárnyban kért szállást az elkövetkező hétre. Tervei szerint az első két nap a felkészülés jegyében telik majd.


OKT.
14.
2019

Az én utam 3. rész

A szentestét anyával együtt ünnepeltük, másnap leutaztam a nagyihoz. A vonat tömve volt, majdnem végig állnom kellett, a nagyi már nagyon várt. Amikor benyitottam hozzá boldogan jött elém.
- Nagyon régen láttalak kicsim, hadd nézzelek - átölelt, és össze-vissza csókolgatott.
- Nagyon örülök, hogy itt lehetek ismét - bújtam hozzá én is.
- Nem hiányoztam? - kérdezte, és nadrágon keresztül megsimogatta a farkam.
- De nagyon - sóhajtottam fel, és én is marokra fogtam a mellét.
- Jól van, ennek is eljön majd az ideje, de előbb vacsorázzunk - bontakozott ki a karjaimból.
Nem bántam volna, ha itt az ajtóban „kezelésbe vessz”, de sajnos erre még várnom kellett. Természetesen a kedvencemet főzte, ő alig evett, végig engem nézett, hogy zabálok.


Egri nyaralás - Második nap, napközben

Reggel sokáig aludtam, és mikor nagy nehezen kikászálódtam az ágyból, sem tudtam, mit mondjak Ferinek. Egy barátnőm egyszer azt mondta, Réka, ha azt akarod, hogy a pasid megbocsásson, szopd le, az mindig segít. Elmosolyodtam, ahogy ez eszembe jutott, meg az, hogy a nagyszobában, Katáék szeme láttára térdre borulok előtte. Na, ez lenne csak a hülye helyzet. Majd lesz, ami lesz, gondoltam, és kimentem a többiekhez kávézni. A nap lassan telt, Katának valami dolga akadt, és el kellett mennie délben, mi pedig inkább sziesztáztunk a nagy melegben. Péter le is feküdt aludni, gondolom, kifáradt az éjjel, míg mi a kanapén tévéztünk összebújva. Vmi idétlen akciófilm ment, Feri keze pedig ide-oda vándorolt rajtam. Szívesen szexeltem volna, de mégsem voltunk egyedül. Hiába az előző este, az egyszeri alkalom volt, nem kell, hogy megint meglásson Péter.


OKT.
11.
2019

Édes hármasban 1. rész

15 éves srác vagyok, Krisztiánnak hívnak, és nagyon szeretem – jobban mondva szeretném – a szexet. Azért mondom, hogy csak szeretném, mert eddig még egy lányt se dugtam meg, viszont nagyon gyakran – néha naponta ötször-hatszor is – kiverem a farkam, méghozzá egy ideje (majd’ egy éve) Chantallal, a lánytestvéremmel együtt maszturbálok, aki egyidős velem, ugyanis ikrek vagyunk. Őt eredetileg Krisztinának hívják, talán mert szüleinknek hirtelenjében nem jutott más név az eszükbe, amikor a világra jöttünk. Félreértések elkerülése végett, tehát hogy világos legyen, melyikünket hívják, ha szólnak valamelyikünknek, őt kiskora óta az egész család és ismeretségi körünk is a második keresztnevén Chantalnak, azaz magyarosan kiejtve Santálnak hívja – kivéve engem, mert nekem csak Hugi, pedig talán csak öt perccel fiatalabb nálam.