JAN
24
2013

Egy élet, három történet - Szerelem

hetero

Panni remegő kézzel gyújtotta meg a ma már ki tudja hányadik szál cigarettáját. Mélyen szívta le a füstöt, megforgatta tüdejében, majd élvezettel eregette ki, vékony csíkokban.
Nézd már, még most is milyen nehéz erről beszélnem – mutatott remegő kezeire - pedig mostanában már odáig jutottam, így hat év távlatából arra a kevés szépre tudok emlékezni. Tudok emlékezni és annyira már nem is fáj.
Dee, megígértem neked, hogy az elején kezdek el mindent.
Diszkréten elhallgatott, míg a felszolgáló letette az asztalra a kávéinkat, majd hangos sóhaj kíséretében folytatta.
Azt hittem ő az igazi. Teljesen meg voltam erről győződve, amilyen szerelmes voltam Oszkárba. Nekem, ha akkor abban az időszakomban valaki mást mond, biztos lehetsz benne, hogy vérig sértődtem volna, nem beszélve arról, hogy akár embert is képes lettem volna...

*  *  *

Homoszexuális Vágyak

homo

Már régóta figyeltem őt. Az idejét sem tudom mióta. De még annyi idő után is, valahányszor csak megláttam, a szívem úgy kezdett verni, mintha ki akarna ugrani a helyéről. Úgy éreztem, mintha minden egyes dobbanással centikre nyomná ki magát a mellkasomból és fülemben olyan erővel visszhangzott a dörömbölés, hogy azon csodálkoztam, senki sem veszi észre.
Nem tudtam mi ez az érzés, de valahányszor megláttam őt, mintha minden megváltozott volna. Akármilyen jókedvű és laza voltam, abban a pillanatban összeszorult a gyomrom, kiszáradt a szám, izzadni kezdett a tenyerem és minden tagom úgy remegett, mint a kocsonya.
Pontosan tudtam róla, hogy meleg. Mindenki tudta. Talán épp ez váltotta ki belőlem ezeket az érzéseket, de az is lehet, hogy egészen más.

*  *  *
JAN
23
2013

Semmiség

közlekedés, hetero

A francba, csúszott ki a férfi száján, amikor ránézett az órájára, és látta, hogy öt perce van csak a vonat indulásáig. A pályaudvar kapujában ácsorgó turistákon áttörte magát, majd bérlete után kotorászott a táskájában, mert a peronkapukban az őrök ezúttal éberen vizslatták a felmutatott jegyeket. Az akadályokon átjutva már futni kezdett, hogy a legtávolabbi külső vágányon álló vonatot elérje. Lihegve esett be az utolsó kocsiba, a szerelvény árnyékos oldalán talált helyet. Lezökkent az ülésre, táskájából újságot húzott elő, hátradőlve olvasni kezdett. A vonat kis döccenéssel indult el, és egyre gyorsabban gurult kifelé az állomásról.
Térdén kis érintést érzett. Felnézett az újságból, a szemközti ülésen harmincasnak kinéző miniszoknyás nő kotorászott a táskájában, kiszedett belőle valamit, a mellette levő szatyorba süllyesztette, aztán a...

*  *  *

Gyöngyszem

gruppen

Sziasztok a nevem Ilona. 30 éves vagyok, már túlvagyok 1 szülésen közép hosszú hajam van nagy mellem tenyérbe illő.
Nagyon sokan megnéznek a korosztályomból meg a tinik is. Ez az eset néhány éve törént meg. Eggyik barátnőm (Enikő) meghívitt egy helyre és mondta hogy megmutatja hogy hovaszokott járni,azt modnta csak egy poló meg egy szoknya legyen rajtam . Másnap elmentem a megadott címre, csak annyi volt kiírva hogy élmeny majd bementem és ládtam hogy az emberek dugnak. Majd megjelent elöttem a barátnőm és tiszta meztelen volt és tiszta geci volt a melle. Oda jött mögém egy pasi és ládtam a péniszét és neki lökte a popómnak majd levette rólam a szoknyám és a bugyimat is. Mielött bármit mondhattam volna megcsókolt Enikő nyelveztünk közben levette rólam a bugyit is és az ujját dukta be a puncimba és a seggembe is. Amikor már jól nedvedves voltam megfogta a farkáát és...

JAN
22
2013

Alexa és Anita

gruppen, bilincs

Halkan beszélgetünk, kortyolok a konyakból. Órámra nézek 'Menj' mondom; ajtócsukódás. Szinte ugyanabban a pillanatban kopogás, majd nyílik az ajtó... Alexa. Félénk mosoly, hidegtől kipirult arc, csillogó szemek – önkéntelenül feltámad bennem a büszkeség érzése.
Fekete kabát, táska, bőrcsizma - intek hogy tegye a táskát és a kabátot... az alatt szűk, mélyvörös miniruha harisnyával, a hátkivágás nagyon merész s izgalmas. Fekete selyemsálat választottam – szeretem az anyagát, a különösen sűrű szövés miatt - tökéletesen takar...
Alexa most már engem néz várakozóan s kissé szemérmetlenül – kicsiny szukám ismét éhes.
Felemelem a sálat, ő bólint – némi türelmetlenség van a mozdulatban, ezt megjegyzem – majd mögé lépek. Gyors és rövid utasításoké lesz ez a nap, nem cifrázom – Alexa kecsesen emeli föl a haját mikor szólok, s segít...

*  *  *

Szex az előszobában

hetero, anál

A minap egy kedves barátnőm látogattam meg. Mikor ajtót nyitott, szinte megállt a szívem, észbontóan nézett ki. Picike nyári ruha, amiből kikandikáltak termetes keblei...
- Itt állsz reggelig ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta kezem, bentebbhúzott majd megcsókolt. Vadul csókolózni kezdtünk, nyelveink vadul kergetőztek, én a fenekét markolásztam, és magamhoz húztam erősen. Farkamba azonnal tódult a vér, és kőkemény lett. Kedvesem ezt megérezte, és szorosan hozzám nyomta derekát, hogy érezze mennyire felizgatott...Vadul csókolgatni kezdte az arcom, a nyakam, és harapdálta a fülem. Beleborzongtam, ahogy éreztem a meleg leheletét a bőrömön. Közben kezeivel sem tétlenkedett, vadul markolászta a melleim.

JAN
21
2013

Lányom kicsi popsija

családi, anál, szűz, tini

Feleségem jó pár éve halt meg autóbalesetben, úgyhogy Évi lányommal ketten maradtunk. Épp most lett 16 éves. Kb. egy éve kezdett el látványosan serdülni. Kikerekedett a feneke, elkezdtek nőni a mellei, és egyre szexisebb ruhákban kezdett járni. Már nem tudtam ugyanúgy nézni rá, mint a pár évvel ezelőtti kislányra. Néhány alkalommal ráadásul úgy vettem észre, mintha másképp nézne rám. Arra lettem figyelmes, mintha a nadrágom dudorát nézné, mintha a farkam próbálná méregetni. A furcsa ráadásul az volt, hogy az ilyen méregetések után rám nézett, de nem volt zavarban, csak mosolygott.
Egyik péntek délután kaptam tőle egy sms-t, hogy nehogy egyek hazafelé valami gyors kaját, mert vacsival és meglepetéssel készül. De kedves tőle, gondoltam magamban. Amikor hazaértem kérdeztem tőle, hogy mi az alkalom, hogy így készül, de nem válaszolt.

*  *  *

A mama barátnője 2. rész

hetero, illusztrált

– Milyenek voltak a csajok, akikkel pettingeztél? – kérdezte Orsolya, amíg kipihentük magunkat.
– Háát... jó csajok voltak, de persze még nem olyan bomba nők, mint te. Azonkívül mind meg akarta őrizni a szüzességét, s ezért a szopatástól a nyalásig mindent csináltunk, csak AZT nem.
– Akkor az utóbbit – mármint a nyalást –velem is kipróbálhatod, amíg nem akarsz újra dugni – mondta Orsi mosolyogva.
Én rögtön benne voltam a dologban. Orsi hanyatt feküdt az ágyon, szétterpesztette a lábait, én pedig közéjük feküdtem. Mindkét karommal átfogtam a combját, és arcomat az elém táruló pinához szorítottam. Élvezettel szívtam be az onnan kiáradó ámbraillatot. Aztán kinyújtottam a nyelvemet és többször is végignyaltam a hosszan felívelő, simára borotvált nagy...

*  *  *