DEC
20
2012

Naplóm 1-12. rész

hetero, anál

Röviden magamról, Liza vagyok 17 éves, mint ez bizonyos kitalált név. De a történet valós, ezért külsőmről sem hazudok. Vörös vállamig érő hajam van göndör, vékony típus vagyok, a mellem kézbe illő és 175 cm vagyok.
1 rész - Csábítás hatalma
A nyárom-összejöttem egy sráccal, akit csak becenevén mutatok be Csákányt. Nagyon helyes srác volt lehetett vele mindenről beszélgetni, egyik éjszaka elmentünk hozzá és megnéztünk egy romantikus filmet, ami engem teljesen meghatott nagyon érzékeny vagyok, ilyen térem.
Szorosan átölelt és magához húzott rendesen, én nekem más könnyes szemeimmel néztem az arcát és láttam, hogy ő is egy kicsit elérzékenyült, amitől teljesen meg voltam hatódva, hogy végre sikerült egy ilyen pasit kifognom.

*  *  *
DEC
19
2012

Így Történt

s/m

Felhívtam Őt délelőtt, hogy este csapjunk egy jó kis bulit. Nem az első eset, ezért már tudta mit jelent. Megérkeztem! Becsengettem és Ő ajtót nyitott. Fürdőköpeny volt rajta. Alatta talán semmi. Csók a szájra és a nyakra. Ő bevonult a fürdőbe, én pedig a hálóba.
Amint beléptem örömmel nyugtáztam, hogy minden a legnagyobb rendben. A kötelek, láncok, bilincsek, csipeszek, minden elő volt már készítve. Levetkőztem és az ágyra fekve vártam. Hamarosan belépett és fantasztikusan nézett ki. Tiszta feketében. Harisnya, fűző, könyéken felül érő kesztyű és magas sarkú, lakattal zárható bokapántos cipő volt rajta. Odajött az ágyhoz és a kezembe tette a lakat kulcsait. Felálltam az ágyról és mögé léptem.

*  *  *

A tolvaj

hetero

A kánikula úgy terült a városra, mindent maga alá szorítva ahogy egy kövér pasi omlik el és szorítja maga alá egy kiadós orgazmus után a nőt. Egy friss lélegzetvételre vágyott mindenki, de csak a meleg, bűzös nagyvárosi levegő áradt a szomjas tüdőkbe. Még az éjszaka sem hozott lehűlést, néhány foknál többet már napok óta nem esett hajnalra sem a hőmérséklet,
Eddy, vagy a hogy a barátai a nevezték, a "Kisszarka" szerette ezeket a napokat. Egyrészt fagyos természet lévén kívánta a meleget, számára nem tudott sosem túl meleg lenni. A barátai azzal húzták állandóan, hogy valami Szaharából idetévedt arab pottyantotta őt az anyjába, mert fehér ember kifekszik attól a kánikulától, amiben ő jól érzi magát. Másrészt meg, a munkája szempontjából kimondottan előnyös volt a nagy meleg. Ilyenkor éjszakára mindenki kitárt ajtót-ablakot, elernyedt, és elkeseredetten...

DEC
18
2012

Feleségem 2. rész

hetero, férj-feleség

- Az emlékezetes esküvő után következő szombaton, semmilyen programunk sem volt a nejemmel, ezért ő kitalálta, hogy elindul az ilyenkor szokásos kis körútjára. Ez pedig a következő: szülők, vásárlás, barátnők. El is jött érte a húga úgy tíz körül, én pedig már akkor tudtam, spiccesen jön haza, tehát csodás este lesz. A barátnőkkel mindig pezsgőznek mikor nagy ritkán találkoznak, nem lesz ez másképp ma sem.
- Ahogy teszek veszek a házkörül látom ám, hogy a szomszédok nagyon pakolják a csomagokat egy taxiba. Odaköszöntem nekik, majd megkérdeztem merre tartanak.
- Nászútra megyünk egy hétre Olaszba.
- De jó nektek, mondtam és hozzátettem: majd átnézek néha a házatokra.

*  *  *

A kozmetikusom

gruppen, anál

Jó, fél év is eltelt, hogy Péter, s Gábor is élvezte a testem adta gyönyöreit. Volt együtt, de külön - külön is, engem már nem érdekelt, csak élvezzek, élvezzek, volt mit bepótolni.
Egyik éjjel mondom Péternek, hogy megint rendesen szőrös lettem, el kéne mennem csupaszítani. Persze, már kérni is akartam, mert úgy még kívanatosabb Vagy. Hívtam a kozmetikusomat, szombat délben, ha jó. Igen, megint Te leszel az utolsó, volt a válasz.
Szintén teljes szőrtelenítés? Igen. Akkor vetkőzz le teljesen. Mesztelenül vártam Gabit. Hozzá is látott, hónalj, láb, majd a puncim. Popsimat is szeretném, kértem Tőle. Jaj, bocs tudhattam volna. Emlékezett, hogy múltkor mennyire nedves lettem, így rátett egy kicsit. Annyira széthúzta a popsimat, amennyira csak tudta, éreztem, hogy nagyon nézi a popsi rózsámat. Nagyon szépen, mélyen kiborotvált, majd mondta egy kis masszázs is jót...

DEC
17
2012

Valamerre, útközben 2. rész

családi

- Kylie! Jason! Fent vagytok már?
Anyám hangja és dörömbölése riasztott fel. Mikor a kulcs zörgését is meghallottam a zárban azonnal pánikba estem, aztán rájöttem, hogy semmi rendellenességet nem tapasztalhat a közös hálóhelyiségünkben.
- Na, ne már, tudtatok róla, hogy apátok legkésőbb fél kilenckor indulni akar - csóválta a fejét anya a szobába lépve, mikor látta, hogy mindketten ágyban vagyunk még. - Azt hittem, van bennetek annyi felelősségérzet, hogy időben felkeljetek.
- De hát nyaralunk - próbálkoztam -, azt hittem, ilyenkor lehet egy picit lustálkodni.
Anya átvágott a szobán, és szétrántotta a függönyöket, ami méltatlankodó nyöszörgést váltott ki belőlünk, és azonnal a fejünkre húztuk a takarót.

*  *  *

Nyáron

hetero, nyaralás

Lassan vége a nyárnak. Görög nyaralók már mutatóba se maradtak a szigeten, a szállodák még tele, de már főképp csak németekkel, angolokkal és skandinávokkal. A pénzes amerikaiak mostanában elmaradtak. A strand még nyári képet mutat, sok a toplesses nő, bár sokuknak jót tett volna, ha nem veszik le a felsőrészt, vagy inkább csadorban strandolnak. A bárban, ahol dolgozom, sokkal több a női vendég, mint a férfi. Az angol nők egészen nyíltan vadásznak a fiatal görög férfiakra. A mixerek között nincs is nő. Négyen dolgozunk egyszerre, a többség athéni egyetemista, aki itt keresi meg a mellékesét. A bár sem fizet rosszul, de az angol turisták kényeztetnek is minket. Egy zárás utáni romantikus sétáért kijár valami apró ajándék, de ennél komolyabb szolgáltatásért annyit kapok, ami egy heti béremnek felel meg. A tavalyi nyár nagyon jó volt, abból cseréltem le a régi Yamahát...

*  *  *
DEC
14
2012

Emlékeim 1. rész

hetero, tini, szűz

Kislány korom óta eltelt már jó év és az férfiakat, tapasztalatból tudom, hogy ők azok akik tudják, hogy mire vágyik egy nő, ha már széttette lábait, szóval nem vagyok már mai csirke. Közeledtem az ötvenhez, amikor elkezdtem emlékeim írását, tudtam, hogy nem lesz időrendbe leírva, de szerintem nem a dátum, hanem a cselekmény a fontos. Szerencsémre tini koromban sokat olvastam, akkor már nem volt tabu a szex. Szüleim is fiatalok és felvilágosítottak voltak, ők vittek először nudista strandra. és mégsem feküdtem le senkivel tizennyolc éves koromig. Igaz szűztelenítés után volt egy pár jó kapcsolatom, mégsem érzetem, érzem magamat kurvának. Ha meg tetszett egy férfi és nemi vágyat éreztem iránta " meg szereztem" kis puncimnak.