ÁPR
14
2014

Napfürdőzés 10. rész - Egy izgalmas videó 1. fejezet

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Dél körül járt az idő. Heléna a konyhában sürgölődött, mert Stefan reggel szólt, hogy itthon akar ebédelni. Egész délelőtt szétszórt volt, mert - ahogy maga is mondani szokta - amolyan kívánós napja volt. Már kora reggel, ébredéskor is felizgult férje reggeli merevedésétől. Körülsimogatta és markába vette a vaskos dorongot, de ennél tovább nem jutott, mert Stefannak munkába kellett menni. Alighogy elment, felébredt Helénában a csillapíthatatlan vágy a bőrén végigsikló simogató kezek és az egész hüvelyét kitöltő vastag dugattyú után.
Barátnőjét, Susannét nem tudta elérni, Linda és Kevin pedig az iskolában, illetve az egyetemen voltak. Reggel óta már kétszer is bement a hálószobába és feldugta magának a kéjgolyókat, de valamiért egyszer sem tudott rendesen kielégülni. Ha becsöngetett volna valami szerelő vagy akár a postás, biztos hogy lefeküdt volna vele....

*  *  *

Avagy a medencén túl 1. rész

hetero, leskelődés

Fanny hónapok óta rótta a kilométereket a három férfi társaságában. Szinte észrevétlenül lett a csapat tagja, előtte is látta őket minden este az uszodában, aztán egy kóbor érdeklődés érkezett Hanstól, miszerint egy nyíltvízi versenyhez jól jönne egy női csapattárs. Automatikusan fordult a hossz végén, a Hans után, aki az elmúlt hónapok során valahogy kicsit több lett, mint sima sporttárs. Tudtak egymás apró titkairól, a szőke, ám latin vonású pasi gyakran javított a technikáján, és egy-egy kimerítő edzés után, időnként elszöktek a masszázsszobába, hogy ellazítsák egymás izmait. Ismerték egymás testét, mégsem mentek soha tovább a sportmasszázs nyújtotta érintés lehetőségeinél. A csuda tudja miért. Ezen mélázgatott Fanny ma úszás közben. Vajon milyen lehet vele szeretkezni? Gyengéd? Vad? Bevállalós? Érzéki? Mindennek egy kellemes keveréke mindennek? Ki...

*  *  *
ÁPR
11
2014

Építőkészlet 3. rész - A verzió

családi, anál, anya-fia

Délután 16-kor jött meg anya és beállt az udvarra. Amint megláttam az ablakból érdekes mód elmúlt a remegésem és lenyugodtam, tudtam, hogy én ma Őt vagy így, vagy úgy, de magamévá teszem.
- Szia Ádám köszöntött
- Helló, milyen volt Erzsi néninél?
- Semmi különös, csak besegítettem nekik a házi munkánál. Gondolom te is házimunkáztál ,ebben a langyos időben, hi-hi. Itt volt a kis meleg haverod? Gondolom elütöttétek ez időt a héten
- Persze válaszoltam. Nem igaz, hazajön, és egyből lebuziz, máskor bántana a dolog, de most nem tud felhúzni, mert nemsokára rá fog jönni, hogy egyáltalán nem meleg az Ő kicsi fiacskája.
- Mutatni akarok valamit, ami érdekelni fog mondtam, amire nem jött még válasz sem.

*  *  *

Forgószél...

hetero

Hatalmas lendülettel dolgoztam azon a napon. Forró, nyáreleji idő volt én úgy éreztem ma minden jól és flottul sikerül, amibe csak belefogok. A munkahelyemen hatalmas a nyüzsgés, a vendégek élvezték a környezet nyújtotta élményeket, lehetőségeket.
Kollégáim mosolyogva jártak-keltek, a dolgukat végezték, köztük egy sötét hajú, 30 körüli fiú, aki mindig kedvesen udvarolt, ha a nagy rohanásban volt néhány perc erre. Észrevettem, hogy néha rajtam felejti a szemét, ilyenkor mosolyogva nyugtáztam, de hát én 25 évvel előbbre járok az időben, ennek okán a fiam lehetne.
Lassan már a munkaidő vége felé jártunk, amikor a főnök lihegve rohant utánam, kért hogy menjek be a közeli nagyvárosba vásárolni, mert rendkívül illusztris vendégek érkeznek másnap reggel és addigra készen kell lenni mindennel.

*  *  *
ÁPR
10
2014

Villa 69

gruppen

Sziasztok, Noémi vagyok 25 éves, szeretnék veletek megosztani pár valós történetet amik velem történtek meg.
Ez a történet egy visszaemlékezés, a neveket leszámítva a hely és az idő is valós.
Az előző párommal a tizes éveim második felében jöttünk össze. Egy gimnáziumba jártuk, és elég korán belekóstoltunk a szexuális élet gyönyöreibe. A mostani írásom, csak egy eseményre fókuszál (a megszámlálhatatlan kalandjaink mellett), ezért a teljesség igénye nélkül osztok meg veletek pár bevezető gondolatot.
Erotikával és kalandokkal túlfűtött életet éltünk kezdettől fogva. És ahogyan teltek múltak a hónapok évek, úgy sodrottunk egyre jobban bele. Az elején csak pár izgalmas szituációval próbáltuk feldobni életünk, mely kimerült abban, hogy a suli mellékhelyiségében szoptam le, vagy ő nyalt ki. Olykor megleptük egymást egy - egy szexisebb...

*  *  *

Lara és Lora

hetero

Ha a panzió...
Tűz és víz, ég és föld – mondják, akik ismerik őket.
– Hamu és gyémánt – válaszolják ilyenkor egyszerre, de még nem sikerült eldönteniük, melyik-melyik, mert a hamura nem akad jelentkező.
Általános iskolában általában utálták egymást, s amikor mégsem, akkor egyszerűen keresztülnéztek a másikon – ahogy ez két, szüntelenül rivalizáló szépséggel könnyen előfordul. A véletlenek folytán középiskolában is együtt jártak, sőt néha kénytelenek voltak szót is váltani. Ilyenkor – mint az illik a tűz és a víz találkozásakor – nagy sistergés közepette próbálták megőrizni önmagukat.
Egy szerencsétlen eset után csodálkoztak egymásra, és az ártatlan szemek összefonódása valami olyan üzenetet közvetített, amitől végzetesen barátokká váltak. Lara és Lora, tűz és víz.

ÁPR
09
2014

A Szerelem vaksötét

hetero, szűz, tini

Az az igazság, hogy ez egy közös döntés volt... Hosszú vívódás után döntöttünk úgy, hogy igen, ezt az élményt megírhatjuk, szexualitásunk első napjait megosztjuk másokkal. Részben mert büszkék vagyunk rá, részben mert kíváncsiak vagyunk másoknak mi a véleménye rólunk, és igazán izgalmas is így névtelenül kitárulkozni. Miután a férjem elkezdte leírni emlékeit és gondolatait, amik közül sok dolog nekem is újdonság volt, úgy döntöttem, hogy az én "szemszögemből" (mi másból?) is érdemes lenne elmesélni a történteket. Én egészen másként éltem át az eseményeket. Bár az élmény hasonló volt szerelmeméhez, a gondolataim sok helyen merőben, és viccesen eltértek az Övéhez képest. Sok helyen valószínűleg Ő is (mint én) meg fog döbbeni az eltérő gondolatvilágunk és érzéseink miatt.

*  *  *

Maria Sharapova - Ana Ivanovic

híresség

Vége a meccsnek...
Az eredményjelző a következőt mutatja: Maria Sharapova - Ana Ivanovic 6 - 2 4 - 6 6 - 3
Jó meccs volt,de az orosz csillag ezen a napon legyőzhetetlen volt,még a szerb világklasszis sem tudta megállítani...A kupa a magasban,Sharapova kezében...
Gratulálnak egymásnak,majd elindulnak az öltöző felé mindketten...Sharapova boldog,Ivanovic szomorú...
Az öltözőbe érve,Ana gyorsan levetkőzik,és elmegy,hogy vegyen egy jóleső,frissítő zuhanyt...Sharapova eközben ér be...mikor Ana kijön a gőzölgő fürdőből,Maria akkor megy be...
Rövid fürdés után kijön Sharapova is...
Nem szép látvány fogadja...Ana a padon ül bugyiban és melltartóban,és sír...