DEC
08
2014

Első gyönyör 2. rész

hetero

Luc belépett a luxuslakosztályba, alig vetett egy kurta pillantást a halvány elefántcsont színű és barna bútorokra, vagy az üvegfal mögül nyíló, Pazar kilátásra. Tökéletesen felemésztette a sürgető vágy, hogy a legközelebbi ágyra fektesse ezt a nőt.
Oké, ez nem teljesen igaz.
Agyának egy kis része Madison hirtelen visszavonulásán töprengett.
Nem túl csodálatra méltó múltja miatt értette a gyengébbik nem minden árnyalatát.
Tudta, ha egy pillantás több mint egy pillantás. Mikor a nő fogékony az érintésére. Mikor nyomuljon, és mikor vonuljon vissza.
Ismerős tánc, amit abban a pillanatban felismert, hogy Madison kilépett az erkélyre.
Megértette, miért szeretné büntetni őt múltbeli vétkeiért. Ez csak tovább fokozta a flörtölésük. És szándékában állt, hogy elnyerje a bocsánatát. Még ha ez azt is jelenti, hogy követnie kell őt New...

*  *  *
DEC
05
2014

Szabad a gazda

hetero

Le kellett mondania a randinkat, a gyerekekkel nem tudott valamit megoldani. Amikor másnap telefonon beszélünk, megemlítem, hogy a férjem elutazott néhány napra, egy kicsit húzom az agyát azzal, hogy majd egyedül bepótolom a tegnapit úgy, hogy egész este róla fantáziálva fogok maszturbálni. Kérdezget, én pedig nem spórolok a piszkos részletekkel. Perszehogy felizgatja, már azt latolgatja, hogyan oldhatná meg, hogy ma délután bepótoljuk a tegnapit. Visszahív, és azt kéri, ma munka után hadd jöjjön le hozzánk, és akkor nem kell egyedül csinálnom. Furcsa helyzet, sosem voltunk még nálunk, és kicsit úgy érzem, belerondítok a kis családi fészkünkbe, ezért hezitálok, de ő nagyon kitartó, láthatóan szeretné, ha nálunk csinálhatna meg. A kis rohadék.  Ez mondjuk olyan lehet, mint amikor a szüleim ágyában szexeltem tinédzser koromban. Egyszerűen tudtam, hogy most valami nagyon...

*  *  *

Egy magányos nő 3. rész

hetero

A No egész éjjel nem aludt. Az elmúlt éjszaka eseményei, és a belso vívódás tartotta ébren. Hol a düh, hol a kéj hol pedig a szégyen kerítette hatalmába, hol egyszeruen csak töprengett, és néha azon kapta magát, hogy egyre vadabb, mocskosabb szituációkban fantáziál magáról és a Férfiról. Ezzel együtt szégyellte magát, hiszen egy vadidegen férfi meztelenül találta, szánalmas, kiszolgáltatott helyzetében, nyilvánvalóan tisztában van vele, hogy érett, kövérkés noként rendszeresen segédeszközökkel kell magának örömet szereznie… el tudott volna süllyedni szégyenében. Viszont tény, hogy a Férfi keményen megkúrta, tehát a No felizgatta ot. Nem volt buta, alapjában véve elég racionálisan gondolkodott, és érvekkel, ellenérvekkel tette mérlegre a történteket, hogy végre rend legyen a fejében. Megeroszakolták? Igen, de úgysem tudja bizonyítani, bejutni is a saját...

*  *  *
DEC
04
2014

Első gyönyör 1. rész

hetero, szűz, tini

Madison Philips tudta, hogy álmodik.
Nem csak azért, mert hirtelen nyolc évvel fiatalabb lett, de különös érzése volt, mintha a testén kívül lebegne, miközben figyelte, hogyan hajt el a többi tinédzser lány a kényelmetlen lakókocsitól Las Vegas szélén.
Ismerős álom.
Túl átkozottul ismerős.
Madison mogorván próbálta jól begyakorolt képességét segítségül hívni, kiragadni magát a rémálomból. Az évek során már vagy százszor megtette. De ma este nehezére esett. Ahelyett, hogy felébredt volna azon kapta magát, hogy még mélyebbre süllyedt az álomban.
Míg már nem csupán figyelte, ahogy a múlt kibontakozik előtte, hanem valóban átélte az eseményt.
Elveszve az álomban döbbenetesen valóságosnak tűnt, ahogy kitakarította az ócska nappalit, mielőtt a lakókocsi hátsó részébe ment volna.

*  *  *

A segédkertész

családi, nagynéni/nagybácsi

Nem tudnám megmondani, hogyan kezdődött, csak azt vettem észre, hogy szerelmes lettem. Nem a legjobban alakultak a dolgok. De lehet a szívnek parancsolni?
Első ellenérzést az váltotta ki belőlem, hogy 19 éves lány létemre egy nőbe zúgtam bele. A másodikat pedig az, hogy az illető a nagynéném.
Dalmának hívják, az anyám féltestvére. Tíz évvel idősebb nálam, ami nem túlzottan sok a többi felnőtt rokonomhoz képest. Így szinte adta magát, hogy hozzá kerüljek a legközelebb. Könnyen kijöttünk, tulajdonképpen ő lett az a felnőtt barátnőm, akivel megosztottam a titkaimat, gondjaimat.
Közelebb akkor kerültem hozzá, amikor egy teljesen átlagos hétvégén megkérte a szüleimet, hogy elvihessen magához. A nagynénim imád kertészkedni a munkája mellett, és segítségre volt szüksége, hogy átültesse a nagyszámú virágait. A legtöbb különleges kaktusz, és a világ...

DEC
03
2014

A szomszéd lány 1. rész

hetero

Zajos hangorkán vert fel az álmomból. Ahogy az már lenni szokott, eleinte azt sem tudtam, hol vagyok. Hol vagyok, ki vagyok, hogy kerültem ide, és mégis mikor. Pár pillanat alatt viszont összeállt a fejemben a kép. Az ágyamon hevertem, takaróm összegyűrve, egyik oldalon átvetve a vállamon, a másikon pedig lecsúszva a derekamig. Egyik lábam pedig kilógott alóla, nagylábujjam majdnem érinti a földet. Nem emlékeztem az előző estére… Bár nem mondok igazat. Emlékeztem, ha csak homályosan is, viszont nem akartam emlékezni. De ez most nem fontos. Mi lehet ez az eszméletlen ricsaj?
Kikászálódtam az ágyból és elhúztam a függönyt, hogy kitekintsek. Egy pillanatra hátrahőköltem, ahogy arcomba ragyogott a tavaszi napfény. Nem volt erős, vagy különösebben bántó, de engem mégis zavart. Különösen ilyenkor, tanítási nap reggelén. Utálom a tavaszt.

*  *  *

Bájos Bajkeverő Utolsó hét

hetero

Talán a boldogság utáni vágy, talán maga a puszta lényem okozta mindezt. Nem tudom. Minden egyszerre távolinak tűnt, ott álltam vele szemben, és tudtam, hogy mindennek vége.
Azt hittem a szerelem, Ákos mindent megold, de nem így lett. Saját magam végzete lettem, és tudtam, hogy nem menekülhetek. A tetteim utol értek, ő ott állt velem szemben, és az évek alatt feltett kérdéseim hirtelen mind választ kaptak.
Mikor megláttam, a pohár kiesett a kezemből, lassított felvételként hullt a padlóra, pattant vissza, majd tört darabokra. Nekem pedig már csak annyi időm maradt, hogy lepergessem magam előtt az életem.
Eszembe jutott az első nap az óvodában, amikor először küzdöttem meg egy babáért, löktem fel Ágit, aki később az egyik legjobb barátnőm lett.

DEC
02
2014

A várrom

hetero

A Nap már lemenőben volt, mikor Lilla, a 18 éves, szőkés barna hajú leányzó sétára indult. Egy erdő melletti kis faluban lakott. Gyakran járt az erdőben, hiszen az erdő mélyén volt egy tisztás, amin egy elhagyatott várrom volt. Lilla már gyerek kora óta ide járt játszani, vagy éppen csak mikor egyedül akart lenni. A várrom minden egyes szögletét és kövét ismerte már, beleértve a vár alatt futó katakombákat és a várbörtönt is. Egy egész kis labirintust alkotott a várbörtön, de Lillának már térképre sem volt szüksége, hogy eligazodjon a labirintusban. Nyár közepe lévén Lilla egy fehér mini ruhát viselt, amit hatalmas piros virágok díszítettek. Lábán kényelmes sportcipő volt, szeretett kényelmesen öltözködni. Igazán csinos leányzó volt, sokan megfordultak utána, hiszen nőies alkata volt és ott domborodott, ahol kell. Lilla ma este is elhatározta, hogy kisétál a...