JAN
06
2015

Alkalmi szex a motoros srácokkal

homo

Jud vagyok, forgalmas benzinkúton dolgozom. Apám rakott be az állásba, a tovább tanulásomat nem tudták finanszírozni. Én pedig jól el vagyok, tetszik a munkakör. A két férfi kollégám, Andrev és Thomas, és a lány, Isabel. Ő a kasszában ül naphosszat, mi a fiúkkal mindent mást megcsinálunk.
Legjobban azt szeretem a munkámban, hogy általában több férfi fordul meg a helyen. Imádom a magas, erős, domináns hímeket nézni, sokszor fantáziálok arról, hogy kemény pasas utasítgat szex közben. Álmaimban megaláznak, követelnek, többen használnak egyszerre, kis kurvának titulálnak, és alaposan megöntöznek nedűjükkel.
Egy esős napon megakadt szemem egy ideálomhoz hasonlító, sötét hajú, szekrény nagyságú vállú férfin, 25 lehetett maximum, a kék szemébe pillantva elkapott a remegés. A rövid út alatt, míg motorjától beérkezett a fedett és esőtől védett részre,...

JAN
05
2015

Együtt

családi, szűz, tini, diák

Első fejezet
Én tizenkét éves voltam, a bátyám pedig majdnem tizennégy, amikor a szüleink elváltak és mi a nagyszüleinkhez költöztünk. A szüleink konfliktusából nem vettünk észre semmit, ezért nagyon meglepett a dolog. Az előtt külön szobánk volt, mondhatni, hogy normális életünk volt.
Aztán hirtelen ott találtuk magunkat falun, annak is a szélén, egy tanyán. A nagyapánk nem hitt az olyan úri huncutságokban, mint a villanyáram és vezetékes víz, ezért habár a faluban volt áram, telefon és közút, nálunk villany helyett petróleum világított és az udvaron álló kerekes kútból húztuk a vizet. A vécé az udvar végén volt, fürdeni pedig csak úgy lehetett, ha fát vágtunk és a sparhelten vizet melegítettünk magunknak.

*  *  *

Legális hűtlenség

hetero, leskelődés, férj-feleség

Soha nem felejtem azt a napot, amikor sírva mentem dolgozni az akkori munkahelyemre. A könnyeim csak úgy folytak végig arcomon. A szívem legmélyén tudtam, hogy hiába volt három csodás évünk Erikkel, minket is elért a kapcsolati válság rettegett jele. Pontosan 7 hét telt el, hogy hozzám ért volna szexuálisan. Nem tudtam feldolgozni, hogy a megszokott napi együttlétek után egyszeriben nem kíváncsi már rám, az, akit mindennél jobban szeretek. Tudtam, hogy ez a tény, már nem az első jele annak, hogy a szerelmi görbénk lefelé kezd zuhanni. Nehéz tudomásul venni és elfogadni, hogy kevés lehetőségünk van arra, hogy visszatérjenek a régi szép idők. Tisztában voltam azzal is, hogy valamilyen szinten hibásak vagyunk mind ketten, de van esélyünk túlélni minden elénk tóduló akadályt. Mivel évek óta éltünk együtt, ismertem Erik vágyát és gondolatait. Tudtam, hogy mielőtt megismert,...

*  *  *
DEC
31
2014

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk pár statisztikával nektek: Ez évben 492 új történet (7,5 millió karakter, azaz több, mint 1900 A4-es oldalnyi) és 142 új képregény (több, mint 3300 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remek művet olvashatunk a tollatokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
*  *  *

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága - A Szürke herceg 7. fejezet - Victoria ármánya 1. rész

hetero, diák, regény

Victoria egy biztos leshelyről figyelte a balett terem bejáratát. James nem hitte, hogy a halandó lány kockáztatná az anyja életét azzal, hogy felfedi a védelmezői előtt a szándékát, de attól azért tartott, hogy Bella mégsem lesz olyan ügyes, hogy lerázza Jaspert és Alice-t addig, míg ő megöli. Amilyen forgatókönyvre igazán vágyott, az az lett volna, hogy a szállodába megérkező Edward fedezi fel a kicsike eltűntét. Eszeveszetten iderohan, megelőzve az összes többit, és akkor ő megöli a kis ficsúrt, majd bevégzi a lány sorsát is, és újszülött vámpírként elpasszolja valami kéjlebujba, ahol majd betörik az igazi hivatására. „Ó, micsoda tragédia! Hogy engedhette meg ezt Isten?” – suhant át a gondolat az agyán, minthacsak egy újságolvasó átlagpolgárból tört volna fel, a gondviselés mindenhatóságába vetett hitének összeomlásában.

*  *  *

Észrevétlen szerelem 3. rész

leszbi

Még aznap, legnagyobb meglepetésemre, Diane úgy beszélt velem a tárgyalásról, mintha előtte mi sem történt volna. Bár a kérdései elgondolkodtattak a valódi érzéseit illetően. Tudtam, hogy élvezte, és talán most csak tiltakozik az elméje, mert nem akarta, hogy megtörténjen, vagy mert azt hitte, kötelességtudatból tettem. Féltem, hogy az előbbi a helyes válasz.
- Jess - szólt oda nekem pár nappal később, amikor megérkezett. - Keresd elő kérlek az aktákat a Davis-ügyről! Délben kelleni fognak egy megbeszélésen.
A szívem kihagyott egy pillanatra, de végül csak bólintottam.
- Rendben - követtem az irodájába. Előkerestem az aktákat és az asztalára raktam. Ő bólintott köszönetképp, miközben elindította a számítógépét és a kávéját kevergette, én pedig visszaindultam az asztalomhoz.

DEC
30
2014

A swinger fiú

hetero

Nagy álmomat teljesíti ez az én csillagszeműm. Már rég volt részem édes hármasban, és már nagyon várom. A swinger klub viszont egy teljesen új élmény. Kicsit félve lépünk be, de Dávid biztatóan a derekamon tartja a kezét. A recepciós hölgy kedves, közvetlen, mindenféle segítségét felajánl, kézen fogva vezet az öltözőbe, búcsúzáskor a karomat is megsimítja, és jó szórakozást kíván. Laza fehér ruhába bújok, a hátán nagy kivágással, jótékony redőzéssel, ami a cicijeimet kicsit nagyobbnak mutatja.
Dávid magabiztosan ül a bárpultnál, már meg is rendelte a vodka-kólámat, természetesen szívószállal. A szemével már jelezte, hogy tetszek neki, de jön a bók is. Ééééédes... Cserébe fülébe súgom, hogy nincs rajtam bugyi. Egy szoros simítással ellenőrzi is, és felhúzott szemöldökkel húz egyet az italából. Azt súgom neki, hogy „Ez izgi”, de valójában,...

*  *  *

Tanyasi csirke

leszbi, nyaralás, tini

Aznap nagyon összevesztem anyámmal. Először csak a szokásos témákkal jött: miért ülök ennyit a gép előtt, ne vonuljak félre, menjek el a barátaimmal valahová, itt a nyár, ilyenkor a normális lányok a strandon vannak én, pedig még mindig olyan fehér vagyok, mint egy kriptaszökevény. Ahelyett, hogy befogtam volna a számat, megjegyeztem, hogy én nem a facen lógok, mint az osztálytársaim, hanem programokat próbálok írni, a strand a zsúfolt és unalmas, ráadásul bőrrákot kaphatok a túl sok napozástól, és különben is, biztos tudja, mint jelentenek az olyan hosszú és bonyolult szavak, mint a „kriptaszökevény”? Ez utóbbit talán nem kellett volna. Most már belátom, hibáztam, anyámat nem az eszéért vették feleségül, így aztán ordított egy nagyot, pofonvágott és jól becsapta az ajtót. Este a vacsoránál robbant a bomba, bejelentette, hogy három hétre leküldenek falura Miska...

DEC
29
2014

A szomszéd anyuka 1. rész

hetero

Először is, nem olyan rég töltöttem be a 18. életévemet. Tulajdonképpen úgy fogtam fel mint egy bármely másik napot, de gondolom azért, mert nem fűztem nagy reményeket ahhoz, amit ilyenkor általában szokás ilyen volumenű szülinapokkor… gondolok itt háyásig tartó bulizásra, csajozásra, vagy netán 1-2 hölgyre, akiknek élvezném a társaságát, persze pénzért. De persze nem akartam.. vagyis akartam, de tulajdonképpen nem is volt senki, aki ezt megszervezze nekem, leglaábbis a lányokat, de bulizni meg vagy nem volt kedvem, vagy nem ért rá egyik barátom se, egyedül meg rém rossz a bulizás.
Így is lett, otthon ültem a gép előtt, és egész nap filmeket néztem, amit csak tudtam, megnéztem, ajándékba anyámtól kaptam Jägermeistert, szóval tulajdonképpen jól is telt… persze semmit nem kértem tőle, de… ez azért jól esett!