JÚL
15
2014

Homoszexuális történeteim - A kezdet

homo

14 éves koromban, maszturbálásaim alkalmával egyre gyakrabban fantáziáltam férfiakkal. Nagyjából 1 évet kellett várnom, mire eljött az első alkalom, a következő módon.
1991 nyarán, Vácon, az unokatestvéreméknél töltöttem 2 hetet. Hétvégén házibuliba indult Réka - Ő az unokatestvérem - kikönyörögtük a szülőknél, hogy mehessek én is. Az engedély megvolt, 11-ig kaptam kimenőt. A buli a Duna parthoz közel volt, sok piával, szalonnasütéssel stb. elég sokan voltunk, persze én voltam a legfiatalabb 20-25 éves lányokkal, fiúkkal körülvéve. A lányokat persze nemigen izgatta a magamfajta 15 éves kisfiú. A tűz körül üldögélve felfigyeltem egy srácra, aki mindig úgy ült, hogy a farkához beláttam a rövidnadrágja szárán. Persze folyton oldalra pillantgattam. Egy alkalommal, amikor a többiek nagy beszélgetésben voltak, szóltam is neki, hogy majdnem belátni ám oda.

JÚL
14
2014

Tündi, a sógornőm 2. rész

családi, anál

A lekvár elkészült, mi pedig kikészültünk. Mindkettőnk remegett az izgalomtól, iszonyú jó volt ez a kis családi szex. Kívántuk a folytatást, mind a ketten, a tiltott gyümölcs nagyon bejött. Megbeszéltük, hogy ezt titokban kell tartanunk, egyrészt én bármi is történt, és talán furcsán is hangzik, szeretem a feleségemet. Nem szeretném lerombolni Évit. Tündi pedig nem szabad, hogy ilyen adut adjon a férje kezébe, hiszen már szinte biztos, hogy válni fognak. A hülye sógorom elmondta, Tündinek, hogy félredugott, és ha most kiderülne, hogy Tündi is, akkor nagy gáz lenne. A folytatás idejét és helyét nem beszéltük meg, de csókkal váltunk meg egymástól.
Az óta a nap óta, szinte minden nap szeretkezek a feleségemmel, jót tett az amúgy sem rossz kapcsolatunknak, hogy megdöntöttem a sógornőmet. Évi bármikor megjelenik este a közelemben, vagy Ő izgat fel, vagy a hasonlóság a...

*  *  *

Mindenki változik

hetero, anál, vibrátor, játék, bilincs

Kétségtelenül ez volt életem legkülönösebb telefonhívása.
Éppen az edzőteremben gyúrtam, amikor világítani kezdett a telefonom. Kerri - írta ki a képernyő. Az exbarátnőm volt, akivel már három éve nem beszéltem.
Általában csak gyúrás után hívtam vissza bárkit is, de most kíváncsi voltam, úgyhogy felvettem.
- Helló? - kérdeztem óvatosan.
A vonal másik végén lévő hang pánikot tükrözött, de félreismerhetetlenül Kerri volt az, akivel annak idején négy évig voltam együtt.
- Ry? Figyelj, muszáj átjönnöd. Vészhelyzet van. Nem vagyok veszélyben, de muszáj azonnal idejönnöd - hadarta, mintha kapkodta volna a levegőt.
- Milyen vészhelyzet? - kérdeztem szkeptikusan. Úgy negyven percnyire voltam a lakásától, a külvárosban. Épp elég barátja lakott a közelében, nem is említve Curtöt, az új pasiját. Mi lehet az a vészhelyzet, ami várhat...

*  *  *
JÚL
11
2014

Lefeküdtem a nagyival 2. rész

családi

Ezt követően hasonlóan teltek a hétvégék, annyi különbséggel, hogy egyre jobban bírtam.
Nem sültem el rögtön, ahogy bedugtam a puncijába a pöcsöm, és nem mentem el fél perc után, hanem egyre inkább kitolódott, mígnem percekké nőtt az élvezet.
Persze az óvszer pár hét alatt elfogyott, de megnéztem a pontos márkát, doboz színét, darabszámot, mindent és vettem szépen mindig egy dobozzal, mielőtt elfogyott volna.
Az nem tűnt fel, hogy tizenévvel ezelőtt nem volt még olyan típusú koton, mint amit Alíz vett elő legelőször és azt mondta, hogy még a papával vették.
Prémium márka volt, ultravékony. Pénzem persze nem volt rá, de érdekes módon nagyi mindig adott zsebpénzt, pedig előtte sosem kaptam tőle. Mindig pont azelőtt adta, mikor éppen elfogyott volna a gumi. Ez sem keltett gyanút.

*  *  *

Forró nyár

hetero, nyaralás, anál, bilincs

Nyár van, forróság. Csak ketten vagyunk az elhagyatott folyóparton a fák közt. A fák alatt hűvös van, és senki nem lát minket. Leteríted a törölközőt magad alá, ráfekszel hasra. A vizes fürdőnadrágod rásimul a hátsódra, kirajzolja a vonalaidat. Ráülök a derekadra, és a hátadra fekszem. Érzem a bőrödön a víz illatát, izgató... Lágyan végigcirógatom a fülcimpádat a nyelvemmel, érzem, hogy libabőrös leszel tőle. Lejjebb kalandozok a nyakadra, hol lágyan, hol keményebben incselkedve. Még mindig nem mozdulsz, de érzem az apró rezdüléseidből, hogy kedvedre van a dolog. Végigsiklik a nyelvem a gerinced mentén, le a nadrágod vonaláig. Itt fordul a kocka, nem bírod tovább. Hanyatt fordulsz, egy mozdulattal kioldod a bikinifelsőmet, ami lecsúszik rólam, szabaddá téve a melleimet. Két kezeddel nyúlnál értük, nem engedem. A fejed alá teszem a kezeidet, és szólok, hogy ne...

*  *  *
JÚL
10
2014

Milf történetek 4. rész - Lélegzetelállító szex egy tanító nénivel

hetero, anál

45 pluszos nők. Szürke egér kategória, átsiklik rajtuk a tekinteted, ha egy irodában, vagy buszon, esetleg utcán látod őket.
Sosem akartak vagy tudtak kitűnni a környezetükből, pedig a maguk módján csinosak, ha az ember meglátja a bennük rejlő lehetőséget, hát megmozdul a fantáziája.
Ilyen idősen azok a nők, akik felnőtt környezetben mozognak, azért valamelyest indíttatva érzik magukat, hogy tartsák a trendet öltözködésben, ápoltságban, amennyire lehet, illetve a férfi kollégáknak is igyekeznek tetszeni, amennyire tőlük telik.
Ott vannak a tanárnők is, főleg, akik általános iskolában, alsó tagozatban tanítanak.
Ők nem igazán tudnak kitűnni a sok másik tanárnő között, maximum a tesi tanárnak igyekezhetnek tetszeni, ha férfi, de inkább annak se.

*  *  *

Két legyet egy csapásra

gruppen, tini, szűz

15 éves jóképűnek mondott, 170 cm, izmos fiú vagyok. Most éppen külföldön élek és nemzetközi iskolába járok ahol a világ minden részéből érkeztek gyerekek. Az osztályban nagyábból csak fiúk vannak de van három lány: Egy ukrán, egy skót és egy chilei. Az ukrán lány model volt legyen a neve M, s skót lány pedig énekes ő pedig legyen R. (A nevüket nem akarom kiírni nehogy rákeressenek és megtalálják pedig nem tudnak magyarul.)
A chielei lány csúnya volt minta bűn nem véletlenül dolgoznak bányában :). de térjünk vissza a két szépségre. Matekból a M nem nagyon volt a toppon pedig tanár is próbált segíteni de nem sokeredménnyel szóval megbeszéltük hogy átmegyek hozzá segíteni szombaton. Így is lett. Szombaton átmentem hozzá és ekkor lepődtem meg. A R is ott volt náluk. Azt mondta hogy mejünk el mozi be kell vallanom nagyon nem zavart se a mozi se R.

JÚL
09
2014

Héja nász az avaron 1. rész

hetero

A történetem egy baráti italozással kezdődött. Olyan társaságba kerültem ahol alig volt egy két barátom, de ők is eltűntek a fergeteges forgatagban. Így nem igazán tudtam mit kezdeni magammal hát gondoltam kicsit figyelem a társaságot hátha be tudok kapcsolódni a beszélgetésbe. A helyiség tele volt nagy kényelmes fotelekkel kellemes háttérben duruzsoló zenével. Tehát minden megvolt a tökéletes estéhez. Általában borozni szoktam, de a mai este túlzottan is meleg volt ahhoz, hogy fehéret vagy rozét igyunk így maradtam a Campari narancs kombinációnál. Amit igazán kedvelek. Csendesen egymagamban iszogattam két lányt vettem észre, ahogy kétkedve hallgatnak egy magas vékony rappersapkás srácot. Ahogy hallgattam őket a srác nagyban előadta milyen bulikban volt milyen nagy ember szóval mekkora nagy Ász. Miközben iszogatta az alkoholmentes citromos sörét. Gondoltam magamban, ha már az...