AUG
05
2014

Szeretek túrázni

hetero, anál

Szeretek túrázni. Amikor csak tehetem, nyakamba veszem az országot, és ellátogatok egy - egy szép tájra. Többnyire az éppen aktuális barátnőmmel, vagy egy kisebb baráti csapattal. Ám erre a túrámra senki nem tudott eljönni, így aztán beregisztrálva a túratárs kereső oldalra, társa(ka)t kerestem, egy többnapos mátrai gyalogláshoz. Indulásom előtt, többször is felnéztem az oldalra, hátha valaki velem tart. De senki. Aztán két nappal a június 8 ra tervezett indulás előtt, egy lány érdeklődött az ajánlatomról, majd pedig, hogy szívesen velem tartana. Telefonszám, számtalan e - mailküldés után, találkoztunk is az adott napon a Keleti - pályaudvaron. Vera, az újdonsült túratársam, egy 28 éves, rövid, vörös hajú, szép arcú lány volt, formás testtel, hatalmas hátizsákkal. Valamint fülig érő mosollyal. Gyors üdvözlés után, futás is a vonatra. A túrát 3 napra terveztem,...

*  *  *

Jaj Lajos bácsi

homo

Az őszi almaszedésnél történt. Apám segítségül hívta két barátját. Egy szobában aludtunk két ágyon. Én egyedül, ők meg hárman szűkösen a két személyesre kinyitott kanapén.
Nehezen is férhettek el, mert első este sokáig hallottam mocorgásukat és sóhajtozásaikat mire elaludtam. Reggel elég elgyötörten is ébredtek, de nem panaszkodtak a szűk hely miatt. Sőt mintha azt mondogatták volna, hogy jó volt újra összebújni egy kicsit.
Második este a haverokkal elcsatangoltam és később, már ágyba bújás és villanyoltás után érkeztem meg. Kicsit zajos voltam a vetkőzésnél és a mosdásnál. Mondták is, hogy feküdjek már le mert ők is aludnának már.
Betakarództam és félálomban voltam, mikor hallom, hogy Lajos bácsi apámnak dicsérni kezdte a testem szépségét, és fenekem gömbölyűségét. Géza bácsi meg azt mondta biztosan alszom már és kezdjük el a...

AUG
04
2014

A feleségem vágya

családi, leskelődés, unokatestvérek

- Én már mindent kigondoltam - mondtam a feleségemnek, Anitának.
- Felhívod telefonon, hogy beszélni akarsz vele. Megbeszélsz egy időpontot vele péntek este 8 órára.
Mivel három műszakra járok, az a hét lenne jó, amikor délutános vagyok. Mivel, te estig dolgozol, a gyerekeket délben elviszem anyósomékhoz. Közöld vele, mivel hétvége van, a gyerekek anyádéknál alszanak. Én pedig csak este fél 11-kor érek haza. tehát egyedül leszel itthon.
- Ha hazaérsz, a munkából gyorsan lezuhanyozol, kicsinosítod magadat. Felveszel valami szexi fehérneműt, és mivel meleg van valami vékony, nagyon átlátszó szoknyát, amin átlátszik a tangád mintája is. Meg egy rövid toppot.
Ha feljön két lehetőség közül választhatsz…

*  *  *

Kicspongásaim 3. rész

gruppen

Baromira utáltam mindent, amikor fél hétkor megszólalt a telefonom ébresztője. Viszont kellemesen megpezsdült a vérem, amint a tudatomban villódzni kezdtek az éjjel képei. Sőt, már-már izgatottan siettem a fürdőszobába, mert eszembe jutott az is, hogy előző nap egy pár folyamatosan ambicionált, pikáns, ismerkedő levelezgetésünk közben, hogy küldhetnék nekik olyan fotót, amelyen láthatóvá tenném számukra bájaimat. Kérésüket, az egyenrangúság jegyében, egy kedves, boldogan ölelkező, meztelen képükkel "nyomatékosították". Márcsak, hogy ne áruljanak nekem zsákbamacskát és talán így még kétségeiknek is jobban hangot adhassanak kicsinyhitűségemmel szemben, mert a normál, utcai fotóim alapján szimpatikusnak találtak.

*  *  *
AUG
01
2014

Rudi

hetero

A kép, ami felvillan minden egyes alkalommal, amikor rá gondolok, olyan érzést kelt bennem, hogy azonnal égnek állnak a mellbimbóim. Alul fekszem, csípőmet megemelve, szinte gyertyaállásban. Ő fölöttem áll, egy külső (hátsó) szemlélő számára akár mókás, pókemberes pózban, és úgy pumpál, mintha ez lenne az utolsó nap a világon. Őrületes a tempó, az izmai úgy feszülnek a combjában és a fenekében, hogy ahogy belekapaszkodok, és érzem azt a komoly izommunkát, amit belefektet a pózba, még nagyobb hős lesz nálam. Mélyen bennem van, egy-egy lökés szinte fáj, de olyan jól fáj... Az arcán a teljes elvetemülés, a már-már vadállati ösztönök, és a gyönyör vegyes kifejezése. A szemein olyan átszellemülés, hogy az már nem is evilági. Teljesen önkívületi állapotban dobálom magam alatta, a kezem is ekkor üthettem be, de abszolút nem számított, annyira élveztem.

*  *  *

Avagy a medencén túl 3. rész

gruppen

Fanny a délután hátralévő részét pihenéssel és készülődéssel töltötte, de minden gondolata a parton történtek körül, illetve az előttük álló éjszaka körül forgott. Ha egészen őszinte akart magához lenni, nem számított az igazán tapasztalt nők közé a szex területén. Sosem volt egyéjszakás kalandja, csupán néhány állandó partnere a múltban, akik nem voltak valami hatalmas szexuális fantáziával megáldva. Elképzelése sem volt arról, hogy mi a csudát fog művelni három férfival egy egész éjszakán át, de az „előjáték” nagyon tetszett neki, és alig várta, hogy megtudja. Örült neki, hogy Hans nem bánja a dolgot. Nem néhány alkalmasra tervezte a kalandjukat, hanem akár hosszú távra is, hiszen a testén kívül sok mást is kedvelt benne. A barátjának tekintette, a sporttársának, az meg már csak hab volt a tortán, hogy szemmel láthatóan a szexben is nagyon...

*  *  *
JÚL
31
2014

Nyári kaland

gruppen, nyaralás

A legjobb barátnőmmel, Andival, a Balatoni nyaralójukban élveztük a júliusi kánikulát. Nagyon jó helyen volt a házuk, csak egy kis út választotta el a napozókkal teli, vízparti sétánytól, ahova a fürdés után mi is ki szoktunk feküdni, és ha meguntuk, pár lépés után már otthon is voltunk.
Én éppen egy nagy csalódás után voltam, a barátommal több, mint három év után szakítottunk, 21 évesen ezt nagyon nehezen éltem meg, az azóta eltelt két hónap alatt sem sikerült túljutnom még rajta. Andi barátja vidéken dolgozott, így hétköznapokon, egyedül voltunk.
Andi folyton unszolt, hogy szedjek már föl egy pasit, de én még nem akartam, igaz már hiányzott nagyon a szeretkezés, és ezen az esténkénti szorgos „ujjgyakorlataim” sem sokat segítettek.

*  *  *

Régimódi történet

hetero, tini

Alig serdülő lányként sokat nyaraltam Pali bácsinál, anyám testvérénél. Mindig volt vele kapcsolatban valami megmagyarázhatatlan furcsa érzésem. Nagy kujon volt az öreg, az biztos!
Engem azonban rajongásig szeretett. Mindig dédelgetett, dicsért, hogy milyen szép serdülő lány vagyok, és bizonygatta, hogy a férfiak majd a lábaim előtt fognak heverni. Nem igazán értettem, csak kacarásztam a bókjain és a megjegyzésein.
Egyik este egy megsárgult kis füzetkét nyújtott át.
- Olvasd el ezt a történetet! Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Pali régen kinézte már magának Mariskát, a szomszéd birtokos lányát. Tetszett neki a lány gyönyörű barna szeme, karcsú bokája, telt, ringó csípője. Mindig dudorodni kezdett a nadrágja eleje, amikor feltűnt a lány telt alakja. Szerette volna átölelni, magához szorítani, végigsimítani a domborulatait.