JÚN
23
2015

A lakástulajdonos fia 2 - 3. rész

hetero

2. rész
Már két hét telt el azóta, hogy ajánlatot tettem az ingatlanra. Végre fél év után az összes barátnőm Pesten lesz a hétvégén, így csajos estét szervezhetünk. Átmegyünk Krisztihez iszogatni és jól kitrécseljük magunkat, majd elmegyünk táncolni.
Miközben készülődni kezdek az estére a lakáson gondolkozom. Számtalanszor jutott eszembe, hogy mennyire szeretném azt a lakást. Minden tekintetben tökéletes lenne, ahogy a tulaj fia is az. Már éjszaka többször álmodtam arról, hogy újra találkozunk. Véletlenül összefutunk az utcán, vagy a villamoson és ő is megismer, beszélgetni kezdünk. Én bocsánatot kérek az édesapám stílusa miatt, majd ismerkedni kezdünk. Kiderül, hogy közel dolgozunk egymáshoz és meghív, hogy töltsük együtt a másnapi ebédszünetet. Hmmm álom álom, édes álom...

*  *  *

Történet a koleszből és a suliból

homo

Én 19 éves leszek. A legjobb haveromtól származik, akivel középsőcsoportos óvodás korunktól ismerjük egymást. Szóval lassan már 15 éve. Maga a történet már majdnem 2 éve történt.
Az osztályába járt egy srác, akiről ugyan senki nem tudhatta, hogy meleg, de sokan már sejteni vélték. Ennek főleg az volt az oka, hogy soha senki nem látta Őt lánnyal, legalábbis úgy nem. A másik jel meg az lehetett, hogy több fiúval is próbált kikezdeni. Persze ezt mindenki kamaszkori fellángolásnak gondolta. Sőt legsűrűbben olyannal próbálkozott, akinél soha az életbe nem lett volna esélye, mert kizárólag csak lánnyal folytatott kapcsolatot és többször kihangsúlyozta, hogy fiúval sosem lesz olyan kapcsolata. Nem beszélve arról, hogy volt közöttük olyan is, aki amint kiderült egy „haverjáról”, hogy meleg, meg is szakította vele a kapcsolatot. Mindezekkel szemben Laciról viszont néhány megbízható haverja (akár nég az osztályból is) tudta, hogy meleg.

JÚN
22
2015

Családi riportok 8. rész - 2. fejezet

családi, szűz, nyaralás, nagynéni/nagybácsi

Nem hiszek istenben, de az ilyenre szokták azt mondani, hogy: Mintha az ég is azt akarná... Ugyanis már délben fülledt, párás idő volt és mire befejeztük a beszélgetést, sötét fellegek kezdtek gyülekezni a kerület fölött. Mire meg Bence remegő lábakkal felállt a székről, hogy rendbe hozza magát, leszakadt az ég. Dörgés, villámlás, ömlött az eső, szó se lehetett, hogy elmenjünk itthonról.
- Ez nem úgy néz ki mintha egy kétperces zápor lenne. Mit csináljunk? - kérdeztem Bencétől.
- Szerintem maradjunk itthon.
- Az oké, de mihez lenne kedved ha már nem tudunk elmenni kajálni?
- Folytatni amit most elkezdtünk - válaszolt a szemembe nézve. - Gyere, menjünk be a szobádba.
Megfogta a kezemet és húzott maga után, hagytam és bementünk a hálóba, Bence ledobta magáról a pólót meg a boxert és elkezdett engem is levetkőztetni, közben apró csókokat nyomott mindenhová. Én csak álltam és hagytam, hogy levegye rólam a felsőmet...

*  *  *

Éjszaka egy osztálytárssal

hetero, tini, diák

Tizenegyedikesek voltunk még csak akkor, éppen az éves osztálykiránduláson, egész pontosan májusban, annak is egy fülledt, forró csütörtöki napján. A szállónk egyik kétfős szobájában ültem a legjobb barátnőmmel és egyben szobatársammal, Petrával. Engem Kingának hívnak egyébként, akkor pedig mindketten 17 évesek voltunk, én alig egy hónapra a misztikus 18-től. Fiatal korunk ellenére mindketten bőséggel faltuk a fiúkat, aznap este is éppen Petra legutóbbi hódítását beszéltük ki a tábor elejéről. Csak ketten voltunk a szálló azon részén, mert az osztályfőnökünk a másik tizenhét osztálytársunkkal bement a városba bulizni egy kicsit.
Jó volt a hangulat kettesben, sokat nevettünk és persze ittuk is rendesen a tartalék söröket. Kissé be is voltunk már csípve, amikor éjfél előtt egy kicsivel kopogtattak az ajtónkon - az osztályfőnökünk volt az, Zsuzsa néni.

*  *  *
JÚN
19
2015

Apával

családi, apa-lánya, szűz, tini

Sokszor fantáziáltam róla, hogy szexszelek valakivel, legtöbbször ezt a nevelőapámmal képzeltem el, mivel ő annyira jóképű, izmos és egyszerűen tökéletes. Egyszer még az is eszembe jutott hogy bealtatózzam és akkor kiélhetem a vágyaim, de féltem megtenni.
Amikor hazaértem, csak apa volt otthon és dolgozott. Anya még dolgozott és volt vagy két órám ,mielőtt megjön. Odamentem hozzá és köszöntem neki. Láttam hogy nem dolgozik a gépén, ami nekem kapóra jött. Szerintem nem is tudja hogy tudom hogy vannak pornóvideók a gépén. Rendszeres elkérem tőle azzal az indokkal hogy játszani akarok rajta, de csak videókat nézek. Most is úgy tettem, elkértem a gépet.
- Miért? – nézett rám összehúzott szemmel.
- Mert játszani akarok rajta – vágtam rá. Láttam hogy nem nagyon akar belemenni. – Cseréljünk gépet! – támadt ez a fantasztikus ötletem.

*  *  *

Így buktam le

leszbi, szűz, tini

Annak idején jöttem rá, hogy én inkább a lányokhoz vonzódom, amikor elkezdtem maszturbálni. Az izgatott fel igazán, amikor közben egy lányra gondoltam. 17 - 18 éves koromra, amikor már szinte mindegyik barátnőmnek volt barátja, és a gyerekkori barátnőm már a szüzességét is elvesztette, én még mindig nem akartam fiúkkal ismerkedni. Utáltam a bulikat. Feszélyezve éreztem magam fiúk közelében. Nézni a barátnőimet, ahogy smárolnak, és jól érzik magukat, meg beszélgetni a fiúkkal, akik megszólítottak…Gyakran mondták a barátnőim, hogy egy ilyen jó csaj, mint én, bármikor talál magának valakit, miért nem jövök már össze végre valakivel. Elegem volt már ebből. Szerencsére az egyik barátnőm szintén nem volt nagy bulizós alkat, és a legtöbbször csak kettesben iszogattunk péntek meg szombat esténként. Neki sem volt még barátja, így vele felszabadultabbnak éreztem magam. Nem ismertem olyan régóta, mint a gyerekkori barátnőmet, de úgy éreztem, ő...

*  *  *
JÚN
18
2015

Spontán szex - A vadak ura 2. rész

hetero, anál

Úgy szopta a faszt mintha sose akarna megválni tőle: játszadozott vele, csapkodta a nyelvéhez, körbenyalogatta, az ajkait nedvesítette vele, az arcához dörgölte, szerette volna ha mindenhol éri ez a fenséges íz, ami a puncijából erre a méretes dorongra került, majd egy hirtelen váltást követően tövig benyelte. Hihetetlenül élvezte, hogy szinte levegőt se kap, miközben egy farok tölti ki a száját meg a torkát. Kecses kis vékony ujjai önkéntelenül is a lábai közé tévedtek, amikből úgy tűnt el három is egyszerre a farok tágította, nedves kis lyukában, mintha vákuum kerítette volna hatalmába őket.
Teljesen letaglózta ez a vehemencia a férfit, csak kapkodta a levegőt és tátott szájjal bámulta ezt a lehengerlő látványt, amit csak tetéztek a csaj huncut, játékos beszólásai, amiket kézimunkával egészített kit:

*  *  *

A leszbikus munkatársnő

leszbi, munkatárs

19 éves koromban, amikor elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen, az első napon, a nővel, aki betanított, bementünk az ebédlőbe inni egy kávét. Két nő és egy srác ült bent. Az egyik nő és a srác akkor végeztek, és kimentek. Őket már ismertem. A betanítóm bemutatott annak a nőnek, aki ott maradt. Ildikónak hívták, 31 éves volt, és halálosan gyönyörű. Néhány mondatot váltottunk, majd miután megittuk a kávét, siettünk vissza dolgozni. Amikor kiértünk a folyosóra, a kollegám azt mondta:
- Ildi egyébként leszbikus. Csak azért mondom, hogy ne érjen meglepetés. Itt amúgy tudja róla mindenki.
- Bátor tőle, hogy felvállalja magát.
- Azt mondta, ez az első munkahelye, ahol elmondta. Itt jó fej mindenki, és úgy érezte, hogy a
legtöbben nem közösítenék ki érte.