A+ A-

Swinger klubban egyedül

Vidám, erotikával fűszerezett zsivaj tölti be a bárt amikor beléptél. Körülnézel, ismerősöket keresel. Először érkezel egyedül. A férjed hosszú távol - keleti üzleti úton van. Pár napja beszéltétek meg hogy ma eljössz a klubba, mert már nem bírod szex nélkül. Még soha nem kellett ennyit nélkülöznöd mióta rendszeres nemi életet kezdtél élni. A hiányát már nem tudja pótolni egyetlen segédeszköz sem. Hús vér faszra, pinára vágysz.
Leülsz az egyedül érkezők jelöletlen, de köztudott helyére, a pulthoz. Pezsgőt kérsz.
A színpadon éppen "love show", két megkötözött csajt kúr egy kellemes harmincas srác. Méretes farka a lányok minden lyukát bejárja. Azok élvezettel vonaglanak a srác által diktált ütemben.
Már többször találkozott a tekintetetek. A bárszéken ülve semmi nem zavarja rálátásod az akciózókra.
Te leplezetlen kíváncsisággal figyeled az eseményeket. Elképzeled ahogy szétfeszíti lábaid és mélyen beléd nyomja azt a csodás vastag kéj rudat.
Akaratlanul szétnyitod combjaid, ujjaid a pinád domborulatán kalandoznak.
Érzed amint a látvány hatására a cseppnyi tangád kezd átnedvesedni.
Belekortyolsz a hideg pezsgőbe, hagyod hogy túlcsorduljon és a szád sarkán kibuggyanva végigfut a nyakadon, a fűződből kibuggyanó melleidnek sötétbarna csúcsáig. A hidegétől a bimbód azonnal ágaskodik.
A színész eloldozza a köteleket, a lányok azonnal 69 - es pozitúrában nyalják egymás vöröslőn duzzadó punciját. A reflektor világítja meg, amint a szőke az ujjaival széthúzott szeméremajkak közt halad hegyes nyelvével, egészen le a feneke mélyén megbúvó nyílásig. Körkörös nyelvjátékkal készíti elő a már előtte ágaskodó farok behatolását. Nem is vár tovább hisz a fasz még nedves a saját nedveitől, amit pillanatokkal ezelőtt húzott ki a férfi a pinájából, nagy űrt hagyva maga után a nő megfogja, a sötét résbe igazítja, vállait feszítve még nagyobb terpeszbe nyitja partnere combjait, hogy a férfi könnyedén dugja végbelének mélyére dorongját.
A lányok hamarosan, majdnem egyszerre élveznek el. A férfi föléjük áll, marokra kapja vastag eres faszát, egyre gyorsabban veri. Elélvez, végiglocsolja gecijével az előtte heverő nők arcát, mellét, akik egymásról nyalják le a nyúlós cseppeket.
Élvezése közben végig szemeztél a sráccal. Az a derekára köti törölközőjét és hozzád lép.
- Tetszett a műsor? - kérdi, miközben lágyan végigsimítja nyakad.
- Szívesen lettem volna a szőke helyében. - válaszolsz kihívón.
- Legyen. - szól, majd megfogja a kezed és vezetni kezd a különböző swinger szobák felé. Többen jártál már előző látogatásaidon, most egy ismeretlenbe léptek.
Félhomály, körülnéznél, de érzed hogy női kezek vezetnek, fektetnek egy ágyra, majd pillanatok alatt a sarkaihoz kötöznek.
Hirtelen felgyulladnak a lámpák és a világosban látod amint két idősebb pár enyeleg, állva, melletted. A nők térdelve szopják a férfiak farkát, mélyen a golyókig bekapva azokat. Majd partnert cserélve folytatják.
Mig a csajok kényeztetik pasikat ők rajtad legeltetik szemüket.
Hanyatt fekve kebleid kicsúsztak amúgy is parányi tartójukból, izgalomtól meredező bimbóid szabad préda bárkinek.
Ekkor lép be a színészed, teste nedves még a gyors tusolástól. Hozzád lép.
- Még mindig akarod? - kérdi.
Az izgalomtól csak egy halk - igen - jön ki szádon, torkod szorítja a vágy.
A nők abbahagyják a szopást, egymással kezdenek játszani. Férjeik a fejedhez térdelnek, hogy egyszerre két oldalról tolják szádba meredező férfiasságukat. Nagyra nyitod ajkaid. Szád mozgásával próbálod irányítani ütemüket mellyel szádat basszák, hol az egyiket, hol a másikat nyalogatod ügyes nyelveddel.
Szeretnéd megfogni őket, de a kötelek nem engednek, a kiszolgáltatottság ilyen fokú átélése régi vágyad.
A csajok befészkelnek szétfeszített combjaid közé, félrehuzzák tangád, újjaikkal puncidat simogatják. Bőséges nedveddel kenegetik feneked mélyét, míg egy újj belecsusszanik hátsó lyukadba. Az egyik kéz ütemesen ütögeti diónyira duzzadt csiklód. Kéjnedveid patakokban csorognak, a szeméremajkaid, a gátad, feneked völgye végig a hátadig merő egy lucsok. A szőke nő egyre több ujját nyomja folyamatosan táguló pinádba. A fekete pedig kettővel játszik a fenekedben.
A férjeik most egymás feleségének száját dugják. A lányok cínkosan egymásra kacsintanak és szabad kezükkel análisan izgatják a fiukat. A ténykedésük hamar célt ér. A végletekig izgatott farkak rángatózva ürítik magjukat partnerük torkába.
Figyeled az orgazmustól grimaszoló arcukat, amikor a színészed szád fölé gugolva eltakarja a kilátást. Nyalogatod a golyókat, hol az egyiket, hol a másikat kapod be, lágyan szopogatod, vagy óvatosan harapdálod. Az arcod előtt kőkeménnyé váló fallosz a bizonyosságod hogy még e sokat próbált pornósztárt is könnyedén izgalomba tudod hozni.. Mivel kezeid meg vannak kötözve, ajkaiddal és nyelveddel kell ehhez ügyeskedned.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:39
Nem rossz.
#3 v-ir-a 2012. 05. 9. szerda 21:51
milyen szerencsés, pont a szereplővel smile
#2 gyuri0926 2012. 05. 8. kedd 07:05
Sosem voltál szwingerklubban , a fellépő szereplővel , Te müsor közben (mert úgye fellépett , magbaszott és elment újra fellépni) nem baszol .
#1 Törté-Net 2012. 05. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?