A+ A-

Kirándulás a mennyországban

Anna vagyok, 23 éves. Egy Budapest környéki településen lakom, egy emeletes családi házban, a lakópark szélén. Valamikor május elején, az egyik hétköznap reggel benéztem a közeli kávézóba, mert előző nap elfelejtettem kávét venni. Csak pár házzal arrébb van, és már vagy 3 évvel azelőtt megnyitott, de még sosem jártam ott. Amikor beléptem az ajtón, a pult mögött egy 35 - 40 körüli gyönyörű nő, merengő, kicsit szomorkás hangulatban törölgetett egy poharat. Valahonnan ismerős volt. Amikor köszöntem, felnézett, és derűsen üdvözölt. Nem tűnt erőltetettnek a mosolya, láthatóan tényleg felderítette az új vendég érkezése. Azt mondta, én voltam aznap az első, aki betért hozzá, pedig már fél órája nyitva volt. A legtöbbször ilyen tájt már legalább 3 - 4 ember megfordult nála. Bemutatkoztam, és kértem egy szelet pizzát meg egy kávét. Valami régi house mix szólt a hifiből. Mondtam, hogy én is szeretem ezeket a régi house zenéket, jobb, mint a music fm - et hallgatni, aztán elkezdtünk beszélgetni. Már majdnem megkérdeztem, hogy honnan tűnhet ismerősnek, amikor leesett, hogy ki ő. Pár héttel azelőtt egy hétköznap délelőtt, gondoltam kisétálok a telkünkre megnézni, hogy érik e már a cseresznye. Úgy 10 - 15 percnyi gyaloglásra van, a közeli erdős hegyoldalon, egész fönt, a vége fölér majdnem a hegytetőig. Úgy egy - két hete már végre jó idő volt. Kivirágzott a természet, és amikor sütött a nap, jó meleg volt. Ilyenkor szeretek a leginkább kirándulni egy kicsit, mert már pólóban lehet lenni, de még nincs az a nagy kánikula, meg az a rengeteg muslinca. A másik vége felől mentem fel a hegyre, mert van ott egy forrás, és mivel nem nagy kerülő, gondoltam megtöltök pár flakont a friss, tiszta vízzel.
Arrafelé nincsenek telkek, csak az erdő. A hegytetőn van egy tisztás, ahonnan jó messzire el lehet látni. Csak egy kisebb hegy, de nagyon szép a kilátás. Kicsit gyönyörködtem a tájban, aztán elindultam végig a hegytetőn a telkünk felé. Amikor közeledtem az első utcához, mivel az ösvény elég nagy kerülővel vitt volna az utca végéhez, és mivel járható volt az erdőnek az a része, inkább levágtam az utat légvonalban az utolsó telek felé. Látszott, hogy mellette végig tudok majd sétálni ki az utcára. A kerítés be volt futtatva növényzettel. Csak a háztető, és két cseresznyefa lombja látszódott. Ahogy közelebb értem valami furcsa hangra lettem figyelmes. Pár lépéssel később leesett, hogy egy nő sóhajtozik. De nem úgy, mintha elfáradt volna a kerti munkában, hanem úgy, mint aki épp szexel a pasijával. Gondoltam, ezt meg kell néznem. Csak nagyon lassan haladtam, kikerülve a földön heverő ágakat, gallyakat, nehogy megroppanjanak a talpam alatt, és meghalljanak. A kerítéshez érve már tisztán hallottam, hogy nem egy nő, hanem két nő sóhajtozott. Leguggoltam, és lassan félrehúztam kicsit a leveleket a kerítésen. Csak épphogy annyira, hogy az egyik szememmel beleshessek. Két gyönyörű 35 - 40 körüli nő szeretkezett egymással. Úgy 4 - 5 méterre voltak tőlem, egy pokrócon. Az egyik fekete hajú volt, a másik szőke. A fekete hajú feküdt a pokrócon, a szőke pedig rajta. Oldalról láttam őket. A szőke veszettül dörzsölte a melleit a fekete hajú nő melleihez, és a punciját a nő jobb combjának tövéhez. Az ő jobb combjának töve pedig a nő punciját dörzsölte. Közben hol a nyaka tövét puszilgatta, hol csókolóztak. Kezdtem izgalomba jönni a látványtól, és kéjes sóhajaiktól. Mindig is a lányok izgatták a fantáziámat, és ez akkor sem múlt el, amikor összejöttem egy fiúval.
Élveztem vele a szexet, de már régóta kíváncsi voltam, hogy milyen lehet egy lánnyal, és amikor titokban elmentem egy meleg klubba, és megismertem egy szexi, aranyos lányt, már nem volt kérdés, hogy sokkal jobban felizgulok egy lánnyal, és szakítottam a barátommal. Neki azt mondtam, hogy azért, mert már nem érzem azt, amit eleinte. Ameddig lehetett, titokban akartam tartani, hogy a lányokat szeretem. Szóval ott tartottam, hogy néztem, ahogy az a két gyönyörű nő szeretkezett, és kezdtem nagyon felizgulni. A bal kezemmel benyúltam a melltartóm alá, kibújtattam belőle a melleimet, és simogatni kezdtem a mellbimbóimat, a jobbal pedig először a csiklómat simogattam, aztán ujjazni kezdtem magamat. Egyre gyorsabban sóhajtoztak. Igyekeztem még azelőtt elélvezni, mielőtt befejeznék, de nem sikerült. Szerencsére miután elélveztek, még egy ideig ugyanabban a helyzetben maradtak, így elélvezhettem a látványukra, de a szexi sóhajaikat már nem hallhattam. Utána pár percig még hallgattam, hogy miről beszélgetnek. Ami megmaradt az emlékezetemben az az, hogy a szőke azt mondta, hogy bár az egész napot itt tölthetnék kettesben, meg hogy majd valamelyik nap megint tudnak találkozni, de azt nem hallottam rendesen, hogy mikor. Meg a fekete hajú mondott valami ilyesmit, hogy milyen izgató, hogy a férjeik nem is gondolnák, hogy amikor találkoznak, titokban nem csak pletykálkodnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 05. 9. szombat 08:42
Nem lett rossz.
#5 feherfabia 2015. 05. 7. csütörtök 05:32
Olyan közepes!
#4 rockycellar 2015. 05. 6. szerda 20:44
jó egynek 7 pont
#3 veteran 2015. 05. 6. szerda 09:08
Nem nagy szám.
#2 papi 2015. 05. 6. szerda 08:44
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2015. 05. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?