OKT
28
2015

Nyári nap

hetero

Régóta olvasgatom az oldalon lévő történeteket és mindig is szerettem volna megosztani veletek pár történetem, csak hol időm hol kedvem nem volt megírni. Ez a történet 100%-ig igaz és megtörtént velem tehát nem kitaláltam, persze azért a helyszíneket és neveket megváltoztattam benne. Első írásom lesz, ezért kérlek úgy kritizálj. :)
Egy kis településen élek, a népesség száma alig haladja meg a 3000-et így mondhatni, hogy majdnem mindenki ismer mindenkit. Nyár volt, az iskolások élvezték a nyári szünetet, a szabadságot. Délutánonként, amikor már kicsit hűvösödött az idő mindig kimentünk a haverokkal, barátokkal bandázni a faluba, volt hogy húszan is összegyűltünk fiatalok (15-től 23 évesig)
Az egyik nap viszont egy idegenre figyeltem fel a tömegben. Rögtön megakadt rajta a szemem. Kb 170 cm magas, barna szemei, fekete vállig érő egyenes haja és nagyon szép arca volt. Vékony testalkatú volt, de nem az a csontváz típus, hanem...

*  *  *

A party ribanc

gruppen, közlekedés

Történt, hogy páran a munkatársakkal elmentünk kicsit iszogatni. Az egész elején egy kikötésem volt: ismerőssel, munkatárssal semmit. Csak olyanokkal kezdek kalandba, akik idegenek, és akiknek én is idegen vagyok. Így a munkatársak ugyan kizárva, de gondoltam, egy bulis estén történhet ez-az, vagy ha nem, legfeljebb jót mulatok.
Már javában benne voltunk az estében, jöttek a piák egymás után, hogy néha megpihenjünk a táncban, míg a pasikat hergeltük a seggrázással, meg minden, ami kell. Volt egy nagyon helyes pasi, magas sportos, tüsihajú, szép szemű. Sokat táncoltunk, elég sokat simultunk, ő próbálkozott, én néha adtam alá a lovat, néha incselkedtem. Tetszett neki, mikor a csipőmozgás közepette a fenekem az ágyékához simult, nem voltam biztos benne, hogy kezdődő merevedést érzek, vagy csak telefon vagy ilyesmi, de tetszett a gondolat, hogy az. Néha felfedező útra indult a keze, de leállítottam. Ahogy a szabály az volt, hogy...

*  *  *
OKT
27
2015

Egy vágy(-álom?)

gruppen

Egy középkorú pár vagyunk, 53 éves vagyok a párom 46. 18 éve élünk együtt, de az első évek után az motoszkál bennem, hogy elég vagyok-e számára? Sajnos engem a természet nem áldott meg olyan igazi férfi mérettel, de ellensúlyozom a szeretettel, illetve az odafigyeléssel. Mostanra odáig jutottam, hogy egyre sűrűbben fantáziálok arról, hogy valami ismerős vagy ismeretlennel együtt ketten elégítjük ki a páromat.
Nem vagyunk kicsik, inkább nagy macik vagyunk, ezért a gondolataimban is ilyen fickók kerülnek előtérbe. Egy régi kolléga szállt be harmadiknak. Nevezzük Sanyinak. Párom egy telefonszolgáltatónál dolgozik, így elég sokszor találkozik az illetővel, akinek nincs állandó partnere, és ezért gondoltam rá. Mivel egy cégnél dolgoztunk egy darabig, így könnyebb volt a kapcsolatteremtés.

*  *  *

Cowboyok - Az indián szerelmem

homo

- Patrik Taylor?
- Igen...
- Üdvözlöm a ranchon, a nevem Jonatan Smitt - a kézfogás erős volt - én vagyok a telepvezető.
A férfi markáns vonásai, koptatott farmere, kockás inge, és kalapja, na meg a széltől cserzett bőre, jól állt neki, mint később megtudtam a harminchárom éves férfi a tulaj jobb keze, minden nála futott össze.
- Az önéletrajzában azt írta, hogy már van gyakorlata ilyesmiben. Nem idegen magának a trágyaszag, a favágás, az állatok etetése, ahogyan a terelés, és a birkanyírás sem.
- Ez így van, egész gyerekkoromat egy ranchon töltöttem - sóhajtottam fel, felidézve azt, amikor még éltek a szüleim, és saját gazdaságot vezettek.
- Jól van Patrik, majd összeismerkedik a többiekkel. A munka, mint tudja itt kemény, de a fizetés sem rossz, aki megállja a helyét, annak nálunk biztos keresete van! Most pedig menjen, csomagoljon ki. Amott - bökött fejével a nagyobb, téglalap formájú, durva gerendákból...

OKT
26
2015

Jótestvéri viszony 5. rész

családi, testvérek

- Hogy ki vagyok-e elégülve? Per pillanat igen, de ez nem tudom meddig tart. Ha rád nézek, vagy arra gondolok mi mindent csináltunk ma, már akkor felhúzódnak a golyóim, és keményedni kezdek.- mondtam halál komolyan Anettnak -Teljesen más vagy, mint az eddigi csajaim, ők csak szövegben voltak nők, amikor meg a szexre került volna a sor folyton kifogásokat kerestek. Persze volt azért szex is, de amit ma együtt csinálunk, ehhez azok kamaszos maszatolások voltak. Hihetetlen, hogy mennyire felpörögtek a dolgok kettőnk között, mi ütött beléd hugi? - kérdeztem vissza.
Túl voltunk már a tusoláson, és az íróasztala előtt ültünk, vártuk hogy betöltsön a számítógépe. Mikor bementünk a fürdőszobába megegyeztünk, hogy most tartunk egy kis szünetet, és nem érhetünk egymáshoz, mindent a szemnek semmit a kéznek. Azért persze azt nem kötötte ki Anett, hogy nem mehetek be vele a kabinba, így én is mentem utána és leültem a zuhanytárca egyik sarkába....

*  *  *

Kata

hetero

20 évesen az egyetemista élet ami sokaknak "főállást" jelent, az nekem mellékállás volt csupán. Mellette a munka, de legfőképpen a szexualitás felfedezése, minél gyakoribb átélése, kötötte le a gondolataimat és az időmet.
A családról annyit, hogy felelőtlen szülők gyermekeként hátrahagyatva, nagyszülők neveltek, akik a gyermekük nevelésénél elkövetett hiányosságaikból okulva, nálam már szigorúbbak voltak sok téren, "rövid gyeplőt" fogtak. A kilencvenes évek gyermekkora vidéken, nem igazán felelt meg a mai formájának, legalábbis nem egészen. Az akkori falusi vidéki életformában még szinte minden háztartásban tartottak háziállatokat, lovat, szarvasmarhát,sertést, szárnyasokat, amiknek az ellátásából az ember fia, már elég korán kivette a részét. A ház körüli kisebb - nagyobb "konyhakert" is ilyen hely volt, ahol, ha maradt felesleges energia iskola és lecke írás után, az aktuális évszaknak megfelelő kisebb nagyobb feladatokkal el...

*  *  *
OKT
24
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
22
2015

A vadember

hetero

Hiába hánykolódtam a már széttúrt, magányos fekhelyen, nem jött álom a szememre. Hiányzott a test közelsége, egy izmos férfi biztonságot nyújtó szorítása. Vágyaim tüzes olajában égve, az egyetlen kiutat keresve tápászkodtam fel és indultam volna a számítógép, vagyis az internacionális mocsár, az internet mocska felé, mikor valaki berontott a szobába. A sötétítők között beszűrődő halvány holdvilág egy idegen férfi sziluettjét rajzolta ki előttem. Nem volt túl magas, de ruhátlan testét feszes izmok alkották; kócos, dús haja egy éppen barlangjából szalajtott ősemberre emlékeztetett.
Amint meglátott, rögtön odalépett hozzám, és vadul magához húzott. Éhes, tüzes ajkakkal csókolt: erejétől megremegtem. Erősen tartotta a hátam, sietve lehúzta a pólóm. Kezei közé fogta melleimet, és fejemet hátrahajtva csókolni kezdte a nyakamat, egyre lejjebb... pontosan az ütőér felett erősen szívni kezdte a puha, illatos bőrt....'tüzes ostorával...