A+ A-

Edit 2. rész - Nyeremény?

Valamikor délután egy óra felé arra ébredtem, hogy csöngött a telefon. Edit volt az.
- Hazaértél, Adolf? - kérdezte.
- Igen. - válaszoltam vacogva. Rázott a hideg, hőemelkedésem, vagy lázam lehetett, és rettenetesen ki volt száradva a szám.
- Nagyon rendes fiú voltál tegnap, hogy olyan lelkesen vártál rám. Egy komoly fogadást nyertél meg nekem. Ottó azt mondta, hogy fél kettőkor már nem leszel ott. Mivel ott voltál elvesztette a fogadást, és mindenki előtt le kellett volna vetkőznie a partin anyaszült meztelenre. De nem volt kedve, ezért mindent, vagy semmit játszottunk. - csacsogott Edit a telefonba. Nagyon jó kedve volt, jól sikerülhetett a buli. - Azt ajánlottuk neki, hogy ha kettőkor már nem vagy ott, akkor nem kell levetkőznie, de ha igen, akkor ott mindenki előtt kell, elsütnie a fegyverét. - Edit nevetett. - Nagyon jó móka volt, nem gondoltam volna, hogy Ottó ennyire szemérmes. - Fogalmam sem volt, hogy ki az az Ottó. - Két órán át kellett rejszolnia, mire végül elsült a farka, és még Mónikának is be kellett segítenie, pedig ő nem vesztett el semmilyen fogadást. - Mónikáról sem hallottam még soha. - Látod, Adolf, ez az Ottó nem olyan puhafaszú gyerek, mint te. De a fogadást megnyerted nekem, és ezért adok neked még egy esélyt. Gyere ide hozzám holnap délután négyre! Jó?
- Igen, asszonyom. - válaszoltam. Valahogy eszembe jutott, hogy előző éjjel ezt a megszólítást kérte tőlem. Letette a telefont.
Ittam egy kis vizet, és tovább aludtam. Valamikor négy óra felé újra felébredtem. Bevettem egy marék aszpirint, vettem egy forró fürdőt, és ettem is valami hideget, ami még volt a hűtőben. Nem volt sok étvágyam. Megmértem a lázamat, 38 C fölött volt egy kicsit, de már nem rázott a hideg. Nagyon gyengének éreztem magam. Estig aludtam. Akkor megint vettem be aszpirint, főztem egy nagy adag teát és néztem a TV - t. Nem volt semmi különleges műsor, csak kapcsolgattam a csatornák között. Elég korán lefeküdtem, és aludtam kora délelőttig. Az előző napi láz eltűnt, csak nagyon gyengének éreztem magamat. Délelőtt pihentem, és miután ettem valamit háromkor elindultam Edithez.
Edit elég lengén volt öltözve. Csak bugyi, és vékony áttetsző köntös volt rajta. Még ebben a lerobbant állapotomban is nagy hatással volt rám, amit persze Edit is észrevett:
- Azért ne legyenek nagy reményeid, Adolf. - mondta a nadrágomban duzzadó farkamra mutatva. - Nem fekszem le veled többet. De bizonyos élvezetet kaphatsz tőlem, ha rendesen viselkedsz.
Nem tudtam, hogy mire gondol, és csak egy "Igen, asszonyom." - mal válaszoltam.
- Jól van Dolfi. - folytatta Edit - Ha jó fiú leszel, akkor megengedem, hogy a jelenlétemben rejszolj. De ezt ki kell érdemelned. Ha nagyon jó leszel, akkor még a melleimet is nézheted közben. Kell ez neked?
Hirtelen nem tudtam, hogy mit válaszoljak. Ennél azért valahogy többre számítottam, de valahogy az járt az eszemben, hogy a farkamat akármikor kiverhetem magamnak, és ha Editet láthatom közben az csak plusz nyereség. És talán a szolgálat, amit tennem kell, az sem lesz olyan rossz, talán ki kell nyalnom a punciját, vagy a fenekét, és ha nem is engedi meg utána, hogy megdugjam, vagy inkább ha nem is erőszakol meg utána, de akkor is nagyon izgató lesz, legalábbis ezt reméltem, és ha megengedi, hogy kiverjem a farkam a jelenlétében, akkor legalább elélvezhetek, úgy, amekkora elélvezésre aligha lenne lehetőségem legénylakásom négy fala között. Persze tudtam, hogy akkora élvezet, mint amiben a múltkor volt részem, talán soha az életben nem lesz, de reménykedtem, hogy legalább az emléke megmarad, és valami ahhoz hasonlót kapok. Aztán szomorúan arra gondoltam, hogy ha tudom akkor előre, hogy az lesz életem legnagyobb élvezete, akkor talán jobban készülök rá, ha tudom, hogy túl hamar elsül a farkam, akkor talán még otthon kiverem, vagy mit tudom, én. Mindenestre belegyeztem abba, amit Edit kért.
- Igen, asszonyom. Kell.
- Akkor most vetkőzz meztelenre, mert látni akarom a kis buzi seggedet, meg azt az apró ágaskodó farkadat, amelyik csak pillanatokig bír kemény maradni.
Levetkőztem. Edit rám parancsolt, hogy széttett lábakkal hajoljak le, és megvizsgálta a fenekemet. A dolog rettenetesen megalázó volt, és talán tiltakozom is, ha nem éppen az előző pillanatban egyezem bele abba, hogy hajlandó leszek kiszolgálni Editet. Amiket mondott, vagy inkább kérdezett, még megalázóbb volt:
- Voltál már fiúval? - kérdezte.
- Nem, soha. Nem vagyok homoszexuális.
Emlékszem, hogy ezt mondtam: homoszexuális, és nem azt, hogy homokos, vagy buzi.
- Nem is azt kérdeztem, hogy buzi vagy - e, csak azt, hogy volt - e már fasz a seggedben. És jó lenne, ha a válaszodban azt is hozzátennéd, hogy asszonyom. És soha nem is dugtál semmit a seggedbe maszturbáláshoz?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.11 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2016. 12. 18. vasárnap 11:25
elmegy
#6 papi 2014. 03. 20. csütörtök 06:05
Nem rossz
#5 A57L 2014. 03. 18. kedd 08:32
Jó kis történet.
#4 Andreas 2005. 12. 9. péntek 17:56
Az ilyen dolgokhoz (is) kettő kell: egy aki csinálja és egy, aki tűri. Aki hülye, haljon meg...
#3 Nevem: Senki 2002. 06. 25. kedd 21:02
Ez akkor is ismétlés, ha kitörlitek a hozzászólásomat. Miért kell a régi történeteket újra, újként feltenni?
#2 én 2002. 06. 24. hétfő 12:28
ehh ez a nő nagyon brutál
#1 Törté-Net 2002. 06. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?