A+ A-

Edit 1. rész

Editet egy partin ismertem meg. Valahogy rögtön vonzódtam hozzá, az a fajta lány volt, aki mindig magához vonzotta a tekintetemet. Persze ez meglehetősen különleges, és erősen eltér az átlagtól, ahogy az ízlésem is eltér az átlagtól. Sokak szemében Edit egyáltalán nem volt szép. Legalább százkilencven magas, rövid fekete hajú lány volt, izmos, nagyon izmos. A mellei nem voltak nagyok, sokan egyenesen azt mondanák, hogy kicsik a mellei, vagy hogy deszka, de én tudtam jól, hogy ha kicsik is azok a mellek, nagyon érzékenyek, és különös gondoskodást igényelnek. A dereka sem volt karcsú, inkább egyenes volt az egész teste, és sugárzott belőle az erő és határozottság.
Hosszan néztem mielőtt odamentem volna hozzá. Egy izmos nagydarab pasival táncolt, olyannal, akivel én soha nem vehettem fel a versenyt az ilyen bulikon, és ismerkedés során. Most is tudatában voltam annak, hogy nincs sok esélyem Editnél. Csak az csöpögtetett belém egy kis reményt, hogy a fickó nem csak Edittel táncolt, hanem más lányokkal is, olyan szőke bombázó típusokkal. Edit és a fickó összefonódva táncoltak egy gyors számot, szinte repültek a táncparketten. Valamit mondott a fickó Editnek, ő pedig hátravetette a fejét és hangosan kacagott. Aztán egy lassú szám jött, összebújtak, és csatlakozott hozzájuk az egyik szőke bombázó is, és hárman táncoltak. Kicsit úgy nézett ki, mintha Edit és a fickó együtt táncoltatná a lányt. Mindenesetre nagyon szokatlan volt.
Aztán vége lett ennek a számnak is, nem táncoltak tovább, hanem a pasi elment a szőke bombázóval, és Edit egyedül leült a bárpult mellé. Összeszedtem minden bátorságomat, és odamentem hozzá:
- Adolf vagyok. Meghívhatom egy italra?
Rám nézett. Jó alaposan végigmért tetőtől talpig, úgy hogy beleborzongtam. Mintha rögtön mindent számba vett volna, nem csak azt, hogy ki ez a szemtelen fickó, aki csak úgy ismeretlenül meghívja egy italra, de azt is, hogy mennyi lehet a fizetésem, mennyit emelek fekve stb. A kezét nyújtotta:
- Miért ne. Edit. - mutatkozott be, majd a pultoshoz fordult - Egy camparit és egy vodkát.
Nem tudtam, hogy ezt mind magának rendelte - e vagy a vodkát nekem gondolta, és így nem rendeltem semmit.
- Maga nem iszik? - fordult hozzám Edit.
- De, de igen. - rebegtem, és kértem én is egy vodkát.
Az igazság az, hogy a vodka nekem nagyon erős volt, de Edit vodkát rendelt, igaz camparit is, és valahogy úgy éreztem, hogy nekem is azt kell innom, nem maradhatok le mögötte, mégis csak nő.
- Úgy néz, mintha le akarna vetkőztetni. - mondta Edit, miután egy ideig nem szóltam semmit.
Azt hiszem teljesen elvörösödtem, és elnézést kértem. Edit nevetett. Felhajtotta a vodkát, és nekem is ezt kellett tennem. Koccintottunk és kiittunk a poharat. Csak nagyon nehezen kaptam levegőt. Edit persze észrevette, nevetett, és megjegyezte:
- Minek rendel vodkát, ha nem bírja, talán nekem akar imponálni?
Hát ezt telibe találta. Olyan vörös voltam, mint a rák. Mindenki hallotta Edit megjegyzését körülöttünk, és erre a kérdésre nem lehetett mit válaszolni. Edit nem is törődött velem többet. Kiitta a camparit is, igaz azt nem olyan gyorsan mint a vodkát, és egyszerűen otthagyott. Meglátott valami ismerőst akivel beszélgetni akart, vagy táncolni, és elment. Teljesen összetörtem. Ez lett volna a nagy hódítás. Meghívtam egy italra, rendelt kettőt, megszégyenített, és aztán lelépett anélkül, hogy bármi reményem lett volna. Kifizettem az italokat. Azt számolgattam, hogy ha nem hívok taxit, hanem gyalog megyek haza, akkor még valahogy kihúzom a hó végéig. Hosszú út állt előttem, ezért úgy döntöttem, hogy nem maradok tovább, hanem hazamegyek. A kijárat felé, a ruhatárnál azonban valahogy Editbe botlottam.
- Mi van, Adolf? Hazamegy? Még csak most kezdődik a buli. Jöjjön táncolni!
Ettől teljesen megbolondultam. Megjegyezte a nevemet, és táncolni hívott. Talán mégis van valami remény. Kézen fogott, és visszahúzott a parkettre. Sokan táncoltak, de nekem feltűnt, hogy pont annak a pasinak, és szőke csajnak a közelében táncolunk, akikkel az előbb táncolt. Aztán nem csak mellettük, hanem együtt táncoltunk. Nem értünk egymáshoz, csak ugráltunk, mozgattuk a kezeinket, lábainkat a zene ütemére. Aztán a szőke bombázó megunta, leült, és csak hárman táncoltunk tovább. A pasi átkarolta Editet, Edit is őt, és két oldalról engem is. Egy kicsit bizarrnak tűnt a dolog. Tulajdonképpen nagyon bizarr volt a dolog, de nem tudtam, hogy mit kellene tennem.
Aztán megoldódott a dolog, a pasi otthagyott minket és kiment a szőke csaj után. Ketten táncoltunk. Edit hozzám bújt, ráborult a vállamra, és én megpróbáltam védelmezőn átkarolni. Persze a dolog nem volt olyan egyszerű, hiszen Edit vagy egy fejjel magasabb volt nálam. Sokáig táncoltunk. Éreztem minden egyes apró mozdulatát, ahogy hajlongott a teste a lassú számok alatt, ahogy a levegőt vette, ahogy minden egyes lélegzetvételnél megemelkedik a melle, és egy kicsit jobban hozzám nyomódik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.29 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2016. 12. 18. vasárnap 10:54
nagy nulla
#8 papi 2014. 03. 20. csütörtök 06:05
Tetszik
#7 A57L 2014. 03. 18. kedd 08:31
Egész jó.
#6 keke 2002. 04. 15. hétfő 14:15
Szerintem inditasnak nem rossz, de mikor jon mar a folytatas?
#5 nev 2002. 04. 1. hétfő 00:20
Jó kis sztori. A punci nyalás igazán izgató volt!
#4 Loco 2002. 03. 30. szombat 01:15
Pfpfpfpf....ez gázzzz
#3 Kandur21 2002. 03. 29. péntek 02:29
Szomoru
#2 Rego 2002. 03. 29. péntek 02:20
HALAL EDITRE!!!!!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?